Şimdi Ara

ssangyong torres evx Mağdurları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
66
Cevap
5
Favori
12.341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Bu başlık artık açılmak durumunda.

    şahsuvaroğlları denilen işletme. Bir çok insanı mağdur etmiş durumda. Facebok’da grup kurdum. Şirket avukatı beni tehdit edip. Grubu kapatmamı, aksi halde dava açacağını söyledi

    insanlardan 100.000 kapora aldılar şubat teslim diye, şimdi Nisan diyorlar. Üstüne birde parayı 6 içinde vereceklermiş.

    Yorum sizin

    ssangyong torres evx Mağdurları


    ssangyong torres evx Mağdurları







  • Nasıl bir mağduriyet yaşadınız baştan sona anlatsanız biz de olayı anlamış oluruz.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt
    Ekran görüntüsünde detaylı anlatılmış hocam bir bak istersen gözden kaçmış olabilir. Ayrıca malum firma hakkında kötü yorum yapmayın dava açıyor
  • AirSupport kullanıcısına yanıt

    Ekran görüntüsünü okudum da olay kimin başına gelmiş, olayın başı sonu nedir belli değil. Tüm olay teslimatın 1 ay gecikmesi mi?

  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    Konuyu anlamamak için mi okudunuz?

    Ben genelde anlamak için okurum da...

  • Baştan uyarmıştım forumda, hiçbir firmaya ileri tarihli arac teslimi için araç bedelinin tamamını ödemeyin diye. Kur artıyor birde kur farkı isterler. Mantıksız işler..
  • Geçmiş olsun bana göre EVX almamak için bir sebep kaç tane satabiliyorsun ki sattığın araçta da müşteri memnuniyeti ortada üstüne gözdağı veriyorsun dava açarız vs yazılanlar iddia tabi ama böyle uygulamalar olmasa müşteri isyan edip konu grup vs açmaz diye düşünüyorum...
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    Okuduğunuz yerde (ekran görüntüsü)




    Teslim tarihini mart ayından nisan ayına çektiklerini telefonda belirtilerini ancak yeni protokol de (yazılı) teslim tarihini hiç olmadığını söylüyor.


    Sonuçta ucu açık tarih doğal olarak büyük sıkıntı.


    Ayrıca firmanın kendisi taahhüt ü yerine getiremiyor ise geri ödemenin 6 ay sonra yapılması büyük haksızlık.


    Sonuçta alıcı anlaşılan tarih ve taahhüt den vazgeçmiş değil.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 30 Aralık 2023; 19:23:40 >
  • @bravaman başlıkta "mağdurları diyor "çoğul" ek kullandığına göre birden fazla kişi bu durumda diye düşündürüyor. Siz konuyu anladığınıza göre kaç kişinin bu durumda olduğunu söyleyebilirsiniz sanırım. Bu olay kimin başına gelmiş, konu sahibi de mağdur mu? Parasını geri almak isteyip alamayan olmuş mu? Lütfen benim gibi anlayamayan birini aydınlatın.

  • Parayı tamamen kapatmak bile risk şu sözleşmede. En güzeli mal buraya para buraya. Bende almaya niyetliyim hatta ilk gidip baktım falan ama sözleşmeyi görünce vazgeçtim. Sözleşmesiz para vermek istemiştim onlar kabul etmedi. Vakit vermeyip 6 ay iadeyi görünce vazgeçip beklemeyi seçtim. Ama şimdi olanları duyunca iyice midem bulandı açıkçası.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    "lar" kısmında ki düşüncenize kesinlikle katıyorum...


    Ancak konu sahibi parasını kolay alamayacak gibi duruyor ki - teslim tarihi belli olmayan - protokol imzalatmak (istemek) bunu gösteriyor...


    Ayrıca gecikme de (sizin için az olabilir) ama normal Bi gecikme değil...

  • Bu koşullarda nasıl bu araca kapora verebiliyor insanlar, aklım almıyor. Yani arabanın fiyatı 1.590 olarak lanse edildi, fiyat sabitlemede anladığım kadarıyla yok. İyi de hem fiyat sabitlenmiyor, hem söz verilen tarihte araç gelmiyor, hem de kaporayı 6 ay içinde veririz diyorlar. Bu nasıl iştir arkadaş. Yani nasıl veriliyor bu paralar bu firmalara hayretler içerisindeyim.
  • Paranın 6 ayda iade edileceği zaten evx konusunda DH de bile konuşuldu teslimat gecikmeleri her markada yaşanan durumlar

    Tabi sözleşmede Şubat teslim garanti yazıyor(öyle okudum)ve siz de ona imza atıp tüm parayı verdiyseniz ve teslimat yapamıyoruz veya fazladan para istiyoruz diyorlarsa o zaman mahkemeye vermesi gereken firma değil siz olursunuz.
  • Acil Stop kullanıcısına yanıt

    Ekran görüntüsüne bakarsanız herşey ortada

  • citm C kullanıcısına yanıt
    Bende ay başında tamamını ödedim bu hafta sorum sorun yok şubatın ilk ve ya ikinci haftası kesin teslim olacak deniyor ve dolardaki artış sizi etkilemeyecek diye tekrar teyit aldım
  • Firmada ve bayiler arasında iletisim kopukluğu var. Ayrica , işleri yönetme ve süreci planlama konusunda biraz becereksizlik var ama 2-3 hafta geç olsa da araci teslim ediyorlar.
    Korando nun parasini tamamını yatirdik. Soylenen tarihlerden 3 hafta sonra geldi araç. Limana inince 2 gün icinde teslim ettiler fiyat farki almadılar.
    Evx icinde fiyatin hepsini yatirirsaniz fiyati sabitliyor. Sadece devlet vergi oranlarini değiştirirse onun farkını istiyor.
    Gecikme olmasi durumu can siksada bence gereksiz bir abarti var sakin olun mart sonu degilde nisan ortasi alirsiniz
  • marauders kullanıcısına yanıt

    Hayırlı olsun, araç güzele benziyor ama işte satış politikası garip ve riskli.

  • sedattunali CC2B9 S kullanıcısına yanıt

    Aynen bende öyle

    6 ay dayatmasından sonra vazgeçtim

  • Hayırlı olsun 100 bin zam gelmiş
  • 105 bin zam gelmiş. Ancak ben gidip 1590 bin lirayı teslim edenleri anlamıyorum. Faize yatırsan aylık 55-60 bin lira faiz getirisi var. Para bende kalır 3 ay -5 ay sonra ne kadar zam yapabilir ki şu ortamda. Sen 1590 dan aldığını karlı olduğunu düşünürsün ama ben senden 5-6 ay sonra 1800 alırım belki ama senin hesaba göre 1440 a almış olurum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi exuberant42 -- 31 Aralık 2023; 11:17:28 >
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.