Şimdi Ara

SS2 ne yaptıysam çalışmadı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
608
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar uzun süredir kullanmadığım bir ss2 kartım vardı, format öncesi sanırım normal bir şekilde çalışıyordu
    Formattan sonra, sp2 ile her türlü driveri (440 dan 451 e kadar) hepsini denedim, disecq ile ilgili tüm kombinasyonları çeşitli çeşitli tüm programları denedim aygıtı tanıdıgı halde %1 bile sinyal alamadım
    Sp3 ile de durum aynı, progdvb sinden altdvbsine dvbdreamine satfinderina kadar hiç bir programla sinyal alamadım. Yani hergün saatlerce uğraştım ama maalesef bir sonuç yok. En son belki ss2 kilitlenmiştir deyip bir forumda okudugum (farklı bir skynet.sys koyup windowsa reset attırmak sonra calısanını koymak vs.) yaptım yine cozemedim.

    Simdi buraya kadar merak ettigim illa ki bir seyler yanmıs bozulmus bir seyler olmus
    Peki nereden baslamalıyım ?
    Kartı baska bir pc e takma imkanım yok o yuzden bunu geçiyorum
    2 uydu kullanıyorum biri turksat 1c digeri hotbird e cevriliydi. Acaba kullanmadıgım 1 yıl içerisinde uyduların ayarı bozulmus ya da uyduların yeri degismis olabilir mi ?
    Lnb ya da disecq terimleri bana cok uzak ya da bunlar bozulmus olabilir mi ?
    Kart bence calısıyor, kablolama da mukemmel (canakla aramda 4-5 metre var ve kablonun ezilme yıpranma vs şansı yok. Gunlerce simdi oldu olacak bu driverla bu disecq duzeni ile olacak diye denemedigim kombinasyon kalmadı ve artık kartı bir daha gormek istemez hale gelmisken son bir sans boyle bir durumla karsılasmıs arkadaslara danısıp onerilerini almak istiyorum.







  • Arkadaşım ,

    Eğer bir arkadaşında normal receiver varsa onunla tv de görüntü almayı deneyebilir misin? Bu şekilde sinyal gelip gelmediğini ve kartın sağlam olup olmadığını anlayabiliriz.

    Normalde ülkemizde her yıl bir iki tane sağlam fırtına oluyor. Bizim merkezi uydu sisteminin çanakları bu fırtınalarda dönüyor ve uyducu gelip çanak ayarı yapıyor. Senin çanak antenler de dönmüş olabilir.

    Kolay gelsin.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.