Şimdi Ara

Sql icin kursa gitmeye gerek varmi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba dostlar

    Bu konuda yeniyim meraklıyım demek daha iyi olur okuma hayatını surduremedim maddi durumlardan dolayı ve is hayatına atıldım ama halen merakım bu tarz konulara burada başlamak için ne önerilsiniz. Kursa gitmekmi daha mantikli yokda udemy tarzı yerlerden kurs izlemek yeterli olurmu . Kursa gitmem gerekirse istanbul avrupa yakasında nereyi önerirsiniz çok bütçeyi sarsmiyicak sekilde

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Kurstan uzak dur sadece para kaybetmiş olursun. Kurs ve klasik ders sisteminin gerçek öğrenmeye uygun olmadığı günümüzde iyice belirginleşti.

    Şuraya bak:

    https://learnxinyminutes.com/docs/tr-tr/sql-tr/

    1dk'da SQL öğren. Hem de Türkçe :)

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Egitmenine ve kursa gore degisir. cok fazla bombos udemy kursu var. Ozellikle turkce iceriklerin cogu cop. Ancak bu demek degil ki udemy yararli degil. Guzel udemy kurslari da var, Guzel fiziksel kurslar da var. Kisaca sana bagli. Udemy dana ucuz. al bir kurs dene. Begenmezsen iade hakkinda var, Sonra baktin olmuyor fiziksel kurslar da arastirirsin. Fiziksel kursun faydasi etkilesimli olmasi. Bir yeri anlamadi isen veya sende hata aliyorsa anlik egitmene sorabilirsin. Iyi bir egitmen de genelde standart bir anlatim degil, katilimcilarin seviyelerine gore anlatacagi icin daha kisiellesmis bir egitim almis olursunuz.
  • Teşekkür ederim istanbul avrupa yakasinda öneriniz varmı etkileşimli kurs için . Ortalama fiyat bilginiz varmı acaba ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • https://www.amazon.com/Joe-Celkos-SQL-Smarties-Programming/dp/0123820227

    İhtiyacın olduğunda buna bakıp anlayabiliyorsan sıkıntı yok.

    Öbür türlü kurs / kitap zor iş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.