Şimdi Ara

Spy Drop - Amazon TR Fiyat takip uygulaması -HepsiBurada,Teknosa,MediaMarkt ve daha fazlası eklendi (8. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
243
Cevap
136
Favori
20.924
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
52 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RaiNFallDown

    Merhaba hocam,

    Uygulamayı kullanmanız en büyük destektir. Yinede maddi açıdan destek olmak isterseniz Trendyol, Teknosa ve Mediamarkt alışverişlerinizden önce , spydrop üzerinden ilgili mağazanın herhangi bir ürününden ürüne git dedikten sonra alışveriş yaparsanız maddi yöndende bir destek sağlamış olabilirsiniz.

    Bu yaptığınız işlem sizin alışveriş deneyiminizi asla değiştirmeyeceği gibi kullandığınız SpyDrop uygulamasına bir katkı sağlayacaktır.

    Aynı şekilde kupon ve kampanyalar kısmını kullanarak yaptığınız alışverişlerle de destekte bulunabilirsiniz.

    İyi günler.

    Alıntıları Göster
    Ben uygulamanızı henüz kullanmadım. Sizin mesajınızdan anladığım kadarıyla yapmış olduğunuz uygulama bahsedilen internet sitelerinin de işine yarıyor ve satış yapmaları için bir fırsat sunuyor. Bu durumda hem sizin için hem kullananlar için kullanmanın bir sakıncası olmaması lazım demekki. Ben bu tarz durumlarda biraz pimpirikli olurum genelde başımız sıkıntıya girer mi diye. Ama anladığım kadarıyla öyle bir risk yok. Yani sitelere yapmış olduğunuz yönlendirme muhtemelen satıcıların hoşuna gidecek bir durumdur.




  • Hocam öncelikle elinize sağlık. Amazon linkini siteye yapıştırdığımızda ürünün geçmiş fiyat bilgisini görebiliyoruz ama Trendyol için çalışmıyor. Ben mi beceremedim yoksa farklı bir yöntemi mi var?

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: GodGave

    Benim eklentide sadece acık olan sitedeki fiyat geçmisini gösteriyor karşılaştırma yok mu?
    @GodGave

    Merhaba şuan için fiyat geçmişini görebilmektesiniz sadece.

    @leblebi82

    Yönlendirme ile gelir elde edebilmek için için zaten ilgili mağazanın sitenizi onaylaması gerekiyor ve daha sonra yönlendirme yapabiliyorsunuz. Müşteri,satıcı yada benim açımdan bir sorun teşkil etmiyor şuanki yönlendirmeler. İçiniz rahat şekilde kullanabilirsiniz.

    @ibrhmshn

    Denedim şimdi hocam bir Trendyol linkiyle bir sıkıntı çıkmadı. Denediğin ürünün linkini pm ile atabilirsen bir kontrol ederim.

    İyi günler




  • Eklentiyi Firefox üzerinde bugüne kadar sık olmasa da kullanıyordum, bir süredir varlığını unutmuştum gerçi kullanmadığım zamanlarda da aktif olarak çalışıyor haliyle. Bugün ClearURLs eklentisi günlüğüne göz gezdirirken amazon.com.tr linklerine, eklentinin fonksiyonlarını kullanmadan dümdüz adres çubuğundan erişirken dahi referral kodu eklediğini farkettim. Eklentinin bu işlemi uyguladığını Firefox AMO üzerinde ya da eklenti kurulumu sırasında kullanıcı bilgilendirmesi, rızasının onayı alınması gibi bir detay, aşama görmedim, yüklediğimden beri mi vardı yoksa güncellemeyle mi eklendi bilmiyorum ancak gayet şüpheli, hoş olmayan bir durum açıkçası ve bu noktadan sonra eklentiyi kullanmayacağım. Kullanan arkadaşların da bilgisi ve dikkatine.

    Düzenleme: Ekran görüntüsünü ekledim

    Spy Drop - Amazon TR Fiyat takip uygulaması -HepsiBurada,Teknosa,MediaMarkt ve daha fazlası eklendi



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Roby -- 2 Ekim 2020; 0:33:47 >




  • Roby R kullanıcısına yanıt
    Geliştirici bu konuda önceden bilgi vermiş. İçiniz rahat değilse siz bilirsiniz.
  • Roby R kullanıcısına yanıt
    Merhaba bu dediğiniz ilk andan beri vardı. İlk mesajda ve konu içerisinde konuyla ilgili açıklamalarda mevcuttur. Ayrıca eklenti ayarlarından bu utm ve tag ekleme kapatılabiliyor.

    Tüm bunların haricinde SpyDrop un Amazon ile bir anlaşması yok ve Amazon üzerinden tek kuruş geliri olmamıştır şimdiye kadar.

    Amazon Türkiye için self servis başvurular kapalıdır. Amazonun SpyDropu dikkate alıp Gelir Ortaklığı sistemi teklif etmesi açısından utm ve tag ekleme yapılmaktadır.Bir sonraki güncellemede otomatik tag ekleme kaldırılmış olacak bu kafa karışıklıklarını gidermek için.

    Kaldıki bu kullandığınız uygulama tüm kullanıcılara ücretsiz olarak sunulmakta ve bu kadar datanın toplanıp işlenmesinin maliyeti oldukça yüksek ve hergeçen gün artmaktadır. Bu şekilde veya başka yöntemlerle (kullanıcının hiç bir şekilde alışveriş deneyimini değiştirmeden) bu uygulamanın maliyetini çıkarmasını amaçlamam oldukça doğal değil mi sizce de ?

    Kullanıp kullanmama takdiri tabiki de sizin.

    İyi günler




  • harika sürekli takip ediyorum

    sonuçları sıralama seçeneği olabilir mi acaba indirim oranına göre otomatik sıralanıyor ya. fiyata göre tarihe göre vb gibi

    teşekkürler

  • malesef aradığım ürünün fiyatını yanlış gösteriyor https://www.amazon.com.tr/gp/product/B088WC24MD/ref=ox_sc_act_title_1?smid=A1UNQM1SR2CHM&psc=1&ie=UTF8&th=1&utm_source=spydrop

    ürünün fiyatı 5122 TL iken uygulama 4569TL gösteriyor

  • Eklentide problem mi var ? Dünden itibaren ürün bulamıyor ?

  • Firefox eklentisi patladı, çalışmıyor, güncelleme gerekli, özellikle kampanya dönemleri başlıyor, önemli

  • her site yok mesela n11 yok buınu nasıl ekliyoruz

  • yunusesss kullanıcısına yanıt
    ekleyemezsiniz

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • RaiNFallDown kullanıcısına yanıt

    Hocam merhabalar,


    Sanırım spydrop app inin yaratıcısı/yazılımcısı sizsiniz. Elinize sağlık çok yararlı bir uygulama olmuş.


    Sayenizde daha ucuza ürün alabiliyoruz. Tabi çoğu zaman gereksiz yere harcama yapmaya da itiyor. Çok ucuzlamış alayım kalsın nasıl olsa kullanırım diye çok ürün aldım:)


    Size sormak istediğim

    1. n11,gittigidiyor ve epttavm gibi alışveriş sitelerininkini de yazılıma eklemeyi düşüyormuşsunuz?
    2. Mobilde alışveriş sayfasına girince sağ altta "Umuly Ads'i ,deneyin" diye inatçı bir reklam çıkıyor. Ne kadar skip ads desem tekrardan alta gelip sayfayı kaplıyor. Bu benden mi kaynaklanıyor yoksa herkese mi çıkıyor bilemiyorum. Kendisinden nasıl kurtulabilirim?


    Teşekkürler

  • sonraki sayfa S kullanıcısına yanıt
    yapan arkadaş o reklamlar sayesinde para kazanıyor
    o reklamdan kurtulmaya çalışmamak yapacağınız en iyi şey siteyi yazan kişi için

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • son zamanlarda bi çok ürünün yeni fiyatı yerine eski yüksek fiyatını gösteriyor, güncelleme gelirse iyi olurdu.. emeklerinize sağlık

  • Merhaba, şuan genel bir güncelleme var. Bu süreçte aksaklıklar olabilir. Anlayışınız için teşekkürler

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • @RaiNFallDown Amazon'da Xiaomi Mi Band 5 dün 237 TL idi saatlerce o fiyatta kaldı öncesinde de fiyatı farklıydı. "Xiaomi Mi Band 5 Akıllı Bileklik Siyah , azaltıldı ₺263,64 olan eski fiyatı ₺248,75 olarak değişti." Ayrıca şu an böyle ama ne 263 TL görünüyor ne de 248 TL. Sisteminiz fiyat değişimlerini iyi yakalayamıyor gibi. Hadi minik kısa süreli değişimleri kaçırabiliyor diyelim ama şu tabloda görünen 1 Kasım öncesinden beri değişmeyen fiyat defalarca uzun süreli fiyat farklılıklarıyla sürekli değişti.


    https://www.amazon.com.tr/dp/B089NS9JW2/


    Spy Drop - Amazon TR Fiyat takip uygulaması -HepsiBurada,Teknosa,MediaMarkt ve daha fazlası eklendi




  • bu eklenti bilinse e ticaret siteleri yasaklar diye korkuyorum açıkçası, döviz alır gibi alacağım ürünü en dipten almak için acil değilse bekletiyorum ve en dip fiyattan almaya çalışıyorum.. Tekrar eklentiyi yapan arkadaşa teşekkür ederek daha fazla geliştirerek projeyi büyütmesini dilerim..

  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.