Şimdi Ara

Springwater aqua love su arıtma cihazı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
239
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Ürünü 11 Kasım'da Hepsiburada üzerinden sipariş geçtim, 16 Kasım'da teslim aldım. Kurulum için cihaz üzerinde yazan numarayı aradığımda 3 gün içerisinde servisin geleceğini belirttiler ancak 1 saat sonra aradılar ve adresimin yakınında oldukları için kurulumu hemen yapabileceklerini söylediler, gelip kurdular.


    En çekindiğim konu tad mevzusuydu. Normalde brita ve hazır su içiyordum bunlardan çok farklı bir tad olursa içemeyeceğimizi düşündüm, korktuğum başıma gelmedi. Suyun tadı hazır sudan çok da farklı gelmedi bana, rahat bir şekilde içiyorsunuz.


    Bardağa doldurduğunuzda başta kireçli gibi beyaz akıyor ancak saniyeler içinde beyazlık geçiyor. Bu durumun suyun mineralli olmasından kaynaklandığını, normal bir durum olduğunu ve zamanla geçeceğini belirttiler.


    Cihazın boyutları ölçebildiğim kadarıyla yükseklik: 43,5 genişlik: 25 derinlik: 45 cm.


    Cihazla beraber gelen musluk şık ve kullanışlı ancak pek sağlamlık hissi vermiyor. Satıcıya bu durumu söylediğimde musluğun 2 yıl garantili olduğunu söyledi. Umarım bir sorun yaşamayız. Su biraz yavaş akıyor ancak iplik gibi de değil. Bence gayet normal.



    Ben en büyük farkı arıtmadan aldığım su ile demlediğim çayda gördüm. Çay musluk suyuna göre çok daha lezzetli ve berrak oldu. Rengi de daha iyi çıkıyor. Eskiye oranla daha az çay atıyorum artık.


    Cihazın en büyük özelliği atık su olayı olmaması. Bu zamana kadar arıtma cihazı almamamın nedeni anormal seviyelerdeki su israfıydı. 1 bardak güzel su içeyim diye 5 bardak suyu ziyan etmek büyük bencillik. İnsanlar bu atık suların parasal maliyetini hesaplıyorlar ama yarın parasıyla da içecek su bulamayacağız ve çocuklarımız bize bunun hesabını soracak.


    Son olarak cihazdan memnun kaldığımı söyleyebilirim.


    Springwater aqua love su arıtma cihazı


    @SPRİNGWATER




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi albaywolf -- 2 Aralık 2023; 19:30:0 >







  • Merhaba,

    Markamızı ve ürünlerimizi tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz.

    Bir sorunuz veya talebiniz olursa, bizlerle iletişime geçmekten lütfen çekinmeyiniz.

    Sağlıklı ve mutlu günler dileriz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.