Şimdi Ara

Spotify Anlamsız Yere Donup Kalıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.015
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhaba. Huawei P9 Lite 2017 marka Android bir telefon kullanıyorum ve bu telefonda da spotify yüklü. sorunum şu. mesela bir parçaya tıklıyorum dinliyeyim diye, ama sonrasında diğer parçaya geçemiyorum. habire o parça oynuyor. ve bittiği zaman başka bir şarkıya atlamıyor. yön tuşlarına benzeyen oklara tıkladığım zaman ise albümdeki parçalardan ne ileriye ne geride doğru parça geçişi yapıyor. hep aynı parçada donup kalıyor. ve spotify ı kapatıp açmaya çalıştığım zamanda spotify açılmıyor. daha doğrusu sadece yazıların bulunduğu siyah ve gri çerçeveler geliyor. yazı mazı yok. sadece o çerçeveler. 2 veya 3. kez kapatıp açtığımda ise yine açılıyor fakat aynı şarkıda takılı kalmış vaziyette. kafayı yiyeceğim nedir bu spotify ın derdi ?



  • bunu yazdıktan 10 dakika sonra çözdüm. belki bu sorunu yaşayanlar olabilir o yüzden çözümünü de yazayım:

    -öncelikle bilgisayarınıza spotify uygulamasını indirin
    -yani hem telefonunuzda hemde bilgisayarınızda spotify uygulaması olsun.
    -sonrasında "connect to devices" adlı bir seçenek var. bu seçenek ile müzikleri bu cihazlar üzerinden senkronize olarak dinleyebiliyorsunuz.
    -şarkı yöneticisi olarak bilgisayarınızı seçin. yani çalınacak şarkıları bilgisayar üzerinden seçip, o şarkıları telefonunuzdan dinleyin.
    -"connect your devices" seçeneğinde "listen on your phone" adlı bir seçenek var. bunu seçin.
    -sonrasında üstte belirttiğim gibi, çalınacak parçayı bilgisayardan seçin ve telefonunuzda o parça senkronize olarak çalsın.
    -ve bilgisayardan parça değiştirdiğinizde otomatikman telefonunuzdan da değiştiriyor. çünkü senkronize ilerliyor.
    -ve bu yapıldıktan sonra herhalde telefonda yaşanan o parça atlayamama bug'ını bir şekilde çözüyor bu işlem. bende böyle işe yaradı.




  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.