Şimdi Ara

sportinstreet indirim (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
698
Cevap
29
Favori
31.308
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
27 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 26 Haziran'da kendilerinin iptal ettiği 2 siparişimin (150 ve 130 TL) iadeleri halen kartıma yansımadı.
    6-7 defa aradım, sonuç yok.

    Yarın da yatmamış olursa işi gücü bırakıp başvurucam hakem heyetine.
  • britony kullanıcısına yanıt
    3 kuruş mu ? sadece benim 850 tl var sen ne anlatıyorsun ?....sadece donanım haber kadrosu mu alışveriş mi yapıyor sanıyorsun...???
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    20 iş gününden bahsediyorlar benimde 5 iadem vardı 2 si yattı 3 tanesi halen yatacak bekliyoruz 27 hazirandan beri...ve göndermeyip iptal ettikleri ürünlerin 2-3 tanesi halen stokta görünüyor...
  • geçenlerde flo internet sitesinde uzun süredir takip ettiğim bi ayakkabı %40 indirimdeydi aldım 44 numara. 43 göndermişler neyse gittim avmde iade yaptım. aynı gün aynı ayakkabıyı internette araştırırken bu sitede buldum flodan aldığımdan 20 tl daha pahalıydı ama yine piyasaya göre uygundu. tabi bunların flonun kuruluşu olduğundan haberim yok avmlerde mağazasını gördüğümden güvenip verdim siparişi. 2 gün sonra ayakkabı geldi faturada ziylanı gördüm başıma geleceği anladım zaten. yine 43 göndermişler. bu sefer sportinstreet mağazadan iade de almıyor bi de onla uğraştık. Tabi para iadeleri de anında yapılmıyor. floda 1 hafta içinde halledildi ama burda yalan olmasın bi 15-20 gün geçti. bir daha bu ziylan ile işim olmaz
  • bende burdan alisveris yapmayi dusunuyordum sikayetleri gorene kadar.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gün itibari ile ben de mağdurlar kervanına katılmış bulunuyorum ne ticaret ahlakı var ne müşteri memnuniyeti, kesinlikle ve kesinlikle bu firmadan ve yan firmalarından uzak durunuz.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Linkte ki ürünü aldım.
    http://www.sportinstreet.com.tr/Asics-Hn528_9085-Antrasit-Erkek-Sneaker

    42 numara, yarım numara küçük geldi, iade edeceğim. İsteyen olursa ivedi irtibata geçerse aldığım fiyattan(126,75) verebilirim.


    - Asics ürünlerini bilen bilir, gayet sağlam bir yapısı var.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GcGokhan -- 22 Temmuz 2016; 14:14:59 >
  • britony kullanıcısına yanıt
    bu yaşından sonra seni lafla terbiye edemeyiz....o yüzden lafla uslanmayanın hakkı kötektir....

    benim kızdığım karşısındayken o lafları konuşamayacağın kişilere nede kolay hadi hadi filan yazıyor olman...
  • Aldigimiz Lacoste ayakkabi bayram nedeniyle gec geldi.Onun disinda sorunsuz oldu alisveris.Acaba markaya gore mi oluyor bu sorunlar?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim ayakkabı bir günde gelmişti. Bu acıdan hızlılar. Mağazaları da ilgili çalışanlara sahip yer yer. Ama o ne rezil müşteri hizmetleri hattıdır. İğrenç kafa patlatan bir bekleme tonu ve hayattan bezmiş şekilde konuşan temsilcilciler. Gerizekalilar çözüm üretmekten aciz. Site üzerinde oluşturulan MH kaydıyla zaten hiç ilgilenmiyorlar. Heralde 1 hafta oldu oluşturalı.
    Umarım iade sürecinde fazla beklemem.
    Bir daha da alışveriş yaparken 2 kere düşünürüm. Eşofman altını siparişteki ayakkabının kutusuna sıkıştırarak göndermeleri de ayrı komediydi.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    arkadaşım onu diyorum ben de işte..Sen sadece senin yaşadığın şeyden dolayı genellemişsin. Ben de senin yaptığını yapıyorum. Saksıyı çalıştırın azıcık.

    Ben mağdudiriyet yaşadıysam ve benim param içeride 2 ay içerde kalıyorsa kusura bakmayın firmanız kötü bir firma. Hayırlı işler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • nihilist76 kullanıcısına yanıt
    Hocam aynı mağduriyeti bende yaşıyorum ve burada bu firmanın iyi olduğunu savunan bazı çalışanları var dikkat edin.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: britony

    quote:

    Orijinalden alıntı: extremely

    3 kuruş mu ? sadece benim 850 tl var sen ne anlatıyorsun ?....sadece donanım haber kadrosu mu alışveriş mi yapıyor sanıyorsun...???

    Bak paranı alıyormuşsun işte..Tatava yapma daha fazla.
    Yok para toplayıp işletiyolarmış da bilmemneymiş de..
    Hadi hadi

    Hayır anlamıyorum , gerçekten komisyon mu alıyosun bay fan boy?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: osmanyasar

    quote:

    Orijinalden alıntı: osmanyasar

    Bu kampanyadan 2 tane 45,5 numara adidas sneaker almıştım. Normalde 45 giymeme rağmen ikiside dar geldi. Buradan ilgilenen olursa iade etmek yerine almak isteyene verebilirim. Ürün linkleri aşağıda.

    Adaidas neo
    Adidas Neo


    Kimseden talep gelmeyince bugün mağazasına gittim. Önce değişim istedim ama ellerinde bu ayakkabılardan hiç olmadığı için iade ettim gitti.

    İade edince iadeyi mağazadan elden mi aldınız acaba?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • sportinstreet iadesi konusunda çok sıkıntılı, şaka gibi para iadesini 20 iş günü içinde yapacağız diyor tamam prosedür öyledir 20 iş günü dersin ama iade ürünü teslim aldığında bir iki gün içinde bankaya talimatı verirsin parayı müşterine iade edersin ama bunlar kötü niyetli ürünü kargodan geçen hafta pazartesi gönderdim salı teslim aldılar iki hafta oldu halen parayı geri iade etmediler.
  • Omerali7 kullanıcısına yanıt
    Orada iade işlemlerini yaptılar, para merkezden ödediğiniz hesabınıza 7 gün içinde iade edilecek dediler.
  • Ben yaklaşık 3 hafta önce Viaport AVM'de mağazadan iade yapmak istedim, beceriksiz personel ve şube müdürü ile 10 dk tartıştım. İade alamayacaklarını söylediler. Telefondan "sitede mağazadan iade alınabileceği yazıyor" dedim ve gösterdim, beceremediler. Ancak aynı tutarda alışveriş çeki vereceklerini söylediler. Bayram öncesi seyahat halinde ve çok dar bir zamana denk geldiğinden burnumdan soluyarak aldım çeki. 10 TL fazlasına bir ayakkabı alıp çıktım. Çıktığımda müşteri hizmetlerine de şikayet ettim.

    Bir daha FLO ve grubundan alışveriş yapmam. Bu da bir köşede dursun.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: rasmoon


    sportinstreet iadesi konusunda çok sıkıntılı, şaka gibi para iadesini 20 iş günü içinde yapacağız diyor tamam prosedür öyledir 20 iş günü dersin ama iade ürünü teslim aldığında bir iki gün içinde bankaya talimatı verirsin parayı müşterine iade edersin ama bunlar kötü niyetli ürünü kargodan geçen hafta pazartesi gönderdim salı teslim aldılar iki hafta oldu halen parayı geri iade etmediler.

    sana yine iyi demişler 20 gün diye...benim 5 ayakkabıdan 2 sinin ücreti ödendi hesabıma diğerleri için de bankanıza başvurun diyorlar...ne bankası arkadaşım bankacı sormaz mı sen ayakkabıyı aldın mı almadın mı ben nereden bileyim diye dedim prosedür bu dediler neymiş efendim banka bu alışverişte süpheli bir duruma rastlamış ta mışmışmış dediler...
    aradım bankayı mevzuyu anlattım..direkt teşhisi koydu...bilerek oyalıyorlar dedi şüpheli birşey olsa diğer iki işlemi de yapmazlardı dedi...bankanın iptal ödeme vs süresi 90 gün olduğu için topu bankaya atıp paralarımızı 3 ay daha kullanacaklar...allah verede iflas filan açıklamasa şirket...yoksa paralarımızın yerine kol böreği alırız...




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Omerali7

    Hocam aynı mağduriyeti bende yaşıyorum ve burada bu firmanın iyi olduğunu savunan bazı çalışanları var dikkat edin.

    Beyler benimde 26 sindaki siparişim halen iade edilmedi ama sistem 29 unda iade edilmiş gözüküyor dedi bankayı aradinizmi dedi siz bankayı arayıp sordunuzmu ben arayamıyorum bilgilerim güncel değilmiş bi ararmısıniz yalanmı söylüyorlar öğrenelim bi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ferruh91 F kullanıcısına yanıt
    kardeş bankadan ücret iadesi istediğin zaman süre 90 gün...yani paralarımızı 90 gün daha içeride tutmaya çalışıyorlar...
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.