Şimdi Ara

spora başlıyorum aklımdaki birkaç soru

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
254
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 18 yaşındayım zayıf ve dayanıksız biriyim. vücudum hastalıklara karşı dirençlidir ama bir doktora görünsem mi bilemedim. 1.5 yıl önce kalp doktoruna gitmiştim baş dönmelerim oluyordu. o zaman gayet sağlıklı bir kalbin var denmişti. şimdi tekrardan tahlil yaptırmama gerek var mı?

    bir de bizde ailecek bir bel fıtığı sorunu var. annemde az düzeyde abimde -23 yaşında- başlangıç düzeyinde bel fıtığı var. ne gibi önlemler almalıyım?

    son olarak 182 boyundayım ve hala uzamaya devam ediyorum. vücut geliştirme boy uzatmayı yavaşlatır veya durdurur söylentileri doğru mudur?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 19 Ağustos 2019; 1:9:1 >



  • Kalp konusunda bir psikoloğa görünmenizi tavsiye ederim aynı şey bende de vardı ve daha sonralarda bu kaygım panik atağa evrildi. Kaygı konusunda psikolojik sıkıntılarınız olabilir. Bel fıtığı konusunda özellikle hareketsiz bireylerin dikkat etmesi gereken konulardan biri yük kaldırmayı bilmek. Örneğin günlük hayatta 5-10kg su bidonu hatta yere düşen bir şeyi bile yerden alırken kaldırırken dizlerimizi kırıp sırtımızı düz tutup almamız lazım aksi takdirde bu basit olaylar bile bel fıtığını ilerletiyor. Onun dışında spor ile kaslarınızı güçlendirmek fıtığa tabi ki faydalı olacak. Aynı şekilde spor yaparken de hareketlerin formuna dikkat etmek gerekli, yanlış uygularsan fıtığı ilerletir doğal olarak.
  • Do Squats kullanıcısına yanıt
    2 yıl önce panik atak tanısı almıştım ama atlattım şu an ufak kaygılar dışında sıkıntı olmuyor. günlük hayatta eğilme tekniğini sizin gibi yapıyorum.

    peki boy uzamamı durdurma gibi bir şey olur mu hala uzuyorum ve 186 187 boylarına ulaşmak istiyorum. -182 boyundayım-

    ayrıca bileklerim çok ama çok ince. sporla kalınlaşması mümkün mü? babamda rus bileği gibi bilek var ama bende kızlardan hallice boyum 182 kilom 61

    forumda şu resmi buldum şundan biraz daha kalın:

    spora başlıyorum aklımdaki birkaç soru



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi almanyalidoktor -- 19 Ağustos 2019; 1:17:56 >
  • Benim de kemiklerim baya incedir. Eskiden belirgin bir şekilde kalınlaşamayacağına inanıyordum ben fakat benim bileğim zamanla baya kalınlaştı. Bileğin etrafını saran ince kaslar belirgin olarak büyüyebiliyor. Boy bir lütuf bro, vücudundan memun değilsen spor yap ve kilo al
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.