Şimdi Ara

Spor Toto Süper Lig | 16.Hafta | Beşiktaş - Galatasaray | 04.01.2015 | 19.00 (44. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
943
Cevap
6
Favori
20.820
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
18 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: viper_3


    quote:

    Orijinalden alıntı: Assassin2016

    Gerçek maçlar bunlar mı ? Yapmayın hocam, derbilerde kimin kazanacağı maçtan önce belli zaten masabaşında. Hiç BJK ile GS arasında 6 puan fark olmasına izin verirler mi ? Heyecanı kaçar yoksa ligin.


    Kaldı ki BJK, Arsenal'den 2 maçta 1 gol yemişken GS 8 tane yedi, yani böyle denmesi fakir edebiyatı değil gerçeklerdir.

    Gercek maclar bunlar tabi. Mac anindan bahsediyorum oncesini sonrasini gecin. Maca direkt damga vurmadi hakem. Ben hic duymadim hocam yenildik yani tamam diye. Illa bir sey. 2 0 bitmis saibelide bir skor degilki yada gollerde saibeli degilki. Desenki fbnin penaltilari tamam onlar yne saibe ama mevzu o degil

    Fener zaten şaibeli de bu maçta GS normal bir gol atamasaydı illa ki verirlerdi bir penaltı. Tekrar söylüyorum o farkın 6'ya çıkmasını istemezdi futbolun başındakiler. Yoksa GS bir anlamda yarış dışı kalmış oluyor. Almanya'da Bayern aldı başını gitti, burada böyle bir şeyin olmasına kolay kolay izin vermezler benim demek istediğim bu. 2. ile 9, 3 ile 17 puan fark açtı 17 haftada

    Belki Çakır direkt etki etmedi ama takdir haklarını GS'den yana kullandı hep bunu inkar edemez kimse. Melo'nun attığı dirsekte kart bile yoktu. Ülkemizde maalesef hakemler maçlarda illa bi' tarafa daha çok takdir hakkını kullanıyor bu bazen tuttuğumuz takımın lehine bazen alehine olur, bunu da inkar edemez kimse.




  • bence fb gs yi döver bjk ile de döver.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dolu boş konuşmuş bazı galatasaraylı arkadaşlar.Yok her mağlubiyeti hakeme bağlıyormuşuz da yok fakir edebiyatı vs. Bundan 1.5- 2 ay önceki takımınız haline bakın önce ikinci sınıf bir antrenör ve idarici gelip puan kazanmaya başlıyorsanız sizi sevindiren futbolcuların ahlakını sorgulayın biraz.Bugün sahada futbol falan yoktu. Maçın kırılma anı da velinin hareketi idi. Direk kırmızı kart çok ağırdı. zaten top oynamanın zor olduğu bir sahada bir de 10 kişi mücadele etmek çok zordu.Sonuç olarak bjk ın sene başındaki halinden eser yok ite kaka futbol oynamaya çalışıyoruz.Devre arası umarım iyi gelir takıma. Ergen muhabbetlerini de bırakalım artık.
  • Allah aşkına Bursaspor ligin başından sonuna lider mi götürdü de heyecanı yoktu ? Son hafta şampiyon oldular.
    GS'nin 8. olduğu sezonda malum TS-FB'nin averajla şampiyonluk sezonu.

    Meselenin bağlanacağı şey bu. Birileri bir şeylerde heyecan olsun para kazanalım istiyor yoksa bi' takım alsa başını gitse yayıncı kuruluş bu kadar çok seyredilecek mi ?

    Gelişen duruma göre bir senaryo yapılıp ortaya atılıyor işte, olay bundan ibaret günümüzde. Tek futbolda değil bir çok spor branşında var bu.
  • Her maçin telafisi vardir,ama bu maçın yok...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her zaman biraz fazla olmuş % 99 kazandırıyor ...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dünyada bjk gibi her derbiyi kaybedip çıkıp biz büyük takımız bizi eziyorlar diyen başka bir takım var mı acaba?

    En son hangi derbiyi kazandı bjk?
  • Beşiktaş 2-0 yenildi, bu ülkenin futbolu için iyi mi oldu kötümü bilemedim ...
  • Anlamayacak ne var ya hu? Hakkımızla yenilmek istiyoruz! Hocamıza, oyuncumuza kızmak istiyoruz! Gökhan ettiği küfür yüzünden bir derbiyi kaçırıyorsa, aynı küfürü eden Emre'nin ceza almasını, Ba'nın künde ile yere inmesinin es geçilmemesi ve aynı şekilde Veli'nin kartı doğru ise (ki olması gerek kırmızı karttır) Melo'nun yaptığı harekete de haklı bir kart verilmesini istiyoruz!

    Galatasaraylı arkadaşlarım; çok mu kıymetli futbol oynanıyor son bilmem kaç senedir ligde? Siz inanıyor musunuz gerçekten bu sezon en belirgin olarak maçlarımızda hakkı yenen Balıkesir ve Eskişehirspor maçlarından gerçekten sevinçli olduğumuz? Ciddi manada futbol namına bir hareket yok. Maçta Selçuk bir aşırtma denedi (hareket kolay-zor, senin aklına gelseydi vs. demeyin) spiker öve öve bitiremedi. Bu futbolcu ülkenin en büyük takımında kaptanlık yaptı. Hücümcu ve teknik kapasitesi üst seviyede olan biri için olması gereken. Hagi, Alex, Sergen gitti frikikten gol izleyemez olduk. Uzaktan goller hiç yok. La Liga, Serie A böyle mi? Topla ligde oynayan tüm futbolcuları, bir takım kur. Avrupada hangi ligde çıtayı kırar? "Yıldırım Çetesi" oluştu yönetim birimleri zaten felç durumdayken resmi makamlarda anladı bu "Dünyanın en büyük sıcak paranın döndüğü 3. aktivitenin" eğlenceli olduğunu iyice çorba edildi.

    Konu farklı fakat şampiyon bile olsak en fazla "şampiyon olmuşuz" diyeceğim. Bu kadar. Bu düzen yüzünden adil oluşunuzu zedelemeyin. Dürüstlüğünüzden vazgeçmeyin. Ayıptır.

    Not: iş bu yazı üzerine alınmayan zatları tenzih eder.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: jnic

    quote:

    Orijinalden alıntı: CyberSurfer

    quote:

    Orijinalden alıntı: Stanley Marsh


    quote:

    Orijinalden alıntı: unstableman

    quote:

    Orijinalden alıntı: metallurgy

    Gs yatışlara başladı. Şeref yoksunları


    Skoru korumak ne zamandan beri şeref yoksunluğu oldu?

    Yatarak sadece hayat kadinlari kazanir.




    Kapak takılır tamam da bu kadarı çok ağır olmuş be. Bazı beşiktaşlıların kafası tinerden böyle oluyor heralde

    Necip'e sakat sakat oynamaması gerektiğini söylüyor orada. Videonun devamı gösterildi. Bilmiyorsanız lütfen araştırın, biliyorsanız çarpıtmayın.




  • olcay dembaba sosa yoktu sahada yenıldık kısaccası
  • Futbola verdiğimiz bu kadar düşünceyi, kafayi ; topluma,bilime,kültüre verseydik şu an çok farkli yerlerdeydik.

    Bende dahil
  • 35 yaşıma girdim şu Bjk'nin Gs'yi yendiği bir maçı bir seferde hatırlayamıyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: xX-PSYCHOTIC-TR

    35 yaşıma girdim şu Bjk'nin Gs'yi yendiği bir maçı bir seferde hatırlayamıyorum



    naptin abicim sen de 105 galibiyetimiz var gsye karşı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fenerbahçe maçına benzer bir mağlubiyet aldık fakat ben isterdim ki şu derbi maçlarımızdan bir tanesini deplasmanda oynayalım. Sebepleri belli, deplasmanda büyük takımlara karşı oynadığımız oyunlar belli burada onlardan bahsetmeye gerek yok. Ben 2. Yarı için umutsuz değilim, göreceğiz.

    Bu arada bir de Melo gol attıktan sonra, sekme hareketi yaparak Bilic'i tahrik etmesi ve dalga geçer bir şekilde kendini yere atması hiç hoş değil.

    O velide varya snejderin yüzünü itti sonra kırmızı görünce itirazsız gitti, keza 2 hafta önce bu adam rakibine gösterilen kırmızı kartın adil olmadığını hakeme söyleyerek kartı iptal ettirmişti.

    Kusura bakmayın beyler, derbi kazanarak büyük takım olunmuyor. Turkiyenin büyük iki takımı fener ve Galatasaray bunu kimse inkar etmez fakat şerefli bir takım geliyor arkadan, jenarasyonu düzgün çirkefsiz bir takım, şerefli ikincilikler bir gün yerini şerefli birinciliklere bırakması dileğiyle..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Besiktasli arkadaslar yenildiniz oldu bitti gereksiz yere yok saha soyle yok fizik kalitemiz art arda maca dayanamadi yok hakem boyle bunlar sadece kendini kandirmaktir kusura bakmayin, hani bazilari sey demis siz futbol oynamaya bile calismadiniz diye harbi ayip gorende bjk tek kale oynadida 2-0 kaybetti bu maci hakeden kazandi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Gerçekten üzülüyorum. Kime mi? Holiganlara. Tek düşündükleri şey yenmek koymak olmus. Ulan daha senin takımın bir kaç ay önce gelenden geçenden dört yedi. Kaç maç penaltılarla alındı. Hala oynanan futbolun rezilliğini tartışmak yerine üste çıkmaya çalışılıyor. Pes gerçekten.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • futbolun değil de sinirlerin,fiziksel güclerin(melonun veliye dirseği,velinin sniejderin ayağını kırma teşebbüsü) ,hakem performanslarının kapışmasının galibi malesef gs
  • Saçama sapan bir ligde, saçma sapan bir sahada, saçma sapan ve birçoğu karakteriz oyunculardan kurulu olan takımların maçlarını izleyeceğim. Birde gelip burda milletin kalbini kıracağım. Yahu herkes birbirini yiyiyor beyfendiler maç çıkışı reinada başkanların keyfi yerinde futbol desen sadaha yok. Yayıncı kuruluş desen kameraları, yayın açıları, spikerleri, paralı izlediğin reklam arası maçları, saçma sapan yorumcuları kısacası lanet olsun böyle lige, böyle futbola. Uzun zamandır bizim ligi izlemiyordum derbi var diye izledim izlemez olaydım.
  • Gs li arkadaşları tebrik ediyorum. İyi oynamadan kazandılar oyuncularının tecrübesiyle. Biliç derbilerde yaptığı hatayı yine yaptı. Zaten takım düşüşteydi önceki lig maçlarına bakınca anlaşılıyordu. Bu maçı başka maçlara referans alan arkadaşlar da saçmalamayın artık.
    Ayrıca bu takımın evi yok henüz. Icerde 13-14 puan toplayarak lig yarışında olmak kolay değil. Ki lider Fenerbahçe evinde 24 puan topladı. Bu sene yine yarışın içindeyiz ama velev ki olmadı, seneye umutluyum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.