Şimdi Ara

.spo dosyası acma sorunu..

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
9.027
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • bende .spo uzantılı bir dosya var sanırım SPSS adlı bir programla acılıyormus ama sitesine girdim ben free download edebilecegim bir yer bulamadım..bir yardım edermisiniz..
  • bende de aynı sorun var; SPSS 16 sürümü bilgisayara yüklü; ancak .spo uzantılı dosyalar açılmıyor; acaba indirdiğim SPSS programında bazı dosya türlerini açması için gereken özellikler eksik mi; başka bir yerden başka bir sürümü bulup indirmek mi lazım??
  • mrb, barkodd bende de şuan aynı sıkıntı var, pc'ye format attım ve spss'i tekrar kurdum ancak spo uzantılı outputları açamıyorum. hem eski spss'i kurdum hem de yeni bir tane kurdum ikisinde de açılmadı. legacy viewer kurdum zar zor bir yerlerden bulup o da işe yaramadı. ama acil lazım sen bu sorunu çözebildin mi acaba, çok uzun zaman geçmiş ama yardımcı olabilirsen ya da olabilecek birisi varsa çok memnun olucam açıkçası...
  • Arkadaşlar bende PAWS 18.0 istatistik programı var, fakat başka bilgisayarda yaptığım istatistik işlemi SPSS 15 programıylaydı. Dolayısıyla output dosyasının uzantısı 'spo' olarak gözüküyor. SPSS 15 üstündekilerde ise uzantı dosyası 'spv' olarak oluşturuyor. Sırf bu yüzden SPSS 15'i indirdim ve dosya açıldı fakat yinede spv uzantısı haline getiremiyorum. İşinizi görürse benim rahat bir şekilde indirdiğim sitenin adresini vereyim. İnşallah işinizi görür.
    http://www.spss.fi/spss-15-legacy-viewer-smart-viewer Beim kısmen gördü. Sadece dosyayı görüntüleyebiliyorum. Fakat SPSS in kendisini indirirseniz dosyanızı PDF, DOC a çevirebilirsiniz. SPO yu SPV ye çevirmesini bilen varsa yardımcı olabilirmisiniz.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.