Şimdi Ara

SpeedCom+ adsl router aldım...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
908
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • gayet güzel teknosadan aldım 95 milyon ve 5 taksit yapılabiliyor...lan girişi ve usb girişi var splitter ve türkçe kullanma kılavuzu var.512 adsl hızını maximum kullanabiliyorum fişini takıp çıkarınca 25 saniyede baglanıyo.. bunlardan ayrı birde sizlere bir sorum var. dükkandaki bilgisayarı evden yönetmem için ne yapmam gerekiyor.. dükkanda baglantı 1024 evde 512 var... adsl hat üstünden nasıl yapabilirim yani internetten... şimdiden teşekkürler..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colossol -- 4 Kasım 2004, 23:11:07 >



  • o modemle bağlanabildiysen helal olsun sana, bende ilk önce o medemi aldım ama ne yaptıysam bağlanamadım. modemler buluşmuyordu bi türlü. sonra teknosadan değiştiridim modemi zoomla ve bağlanmam kutu açma süresi dahil max 5 dk mı aldı. bu arada bonusa teknosa 12 taksit var
  • quote:

    Orjinalden alıntı: colossol

    gayet güzel teknosadan aldım 95 milyon ve 5 taksit yapılabiliyor...lan girişi ve usb girişi var splitter ve türkçe kullanma kılavuzu var.512 adsl hızını maximum kullanabiliyorum fişini takıp çıkarınca 25 saniyede baglanıyo.. bunlardan ayrı birde sizlere bir sorum var. dükkandaki bilgisayarı evden yönetmem için ne yapmam gerekiyor.. dükkanda baglantı 1024 evde 512 var... adsl hat üstünden nasıl yapabilirim yani internetten... şimdiden teşekkürler..


    bende o modemi düşünüyorum nasıl memnunmusun sorun yaşayanlar olmuş o medemle ?
  • 5 dk m1? o kadar surede ben ilk download1m1 yapm1st1m :)
    hiçbir ayar gerektirmiyor bu modem ben kullan1yorum tek yapman gereken modemi takmak ve iki yere deger girmek. bunlar1 yapamad1ysan zoomun ayarlar1n1 nas1l yapt1n merak ettim :)
  • valla alırken bende bayağı bir tereddütte kaldım... zoom mu alsam diye... arada 100 milyon fark vardı tabikide bunu aldım... bonusa 12 taksit var.. memnun kalmassan 15 gün içinde iade edebiliyorsun o avantajın var paran gitmiyor... modem gerçekten iyi çıktı conexant chipli alcatel software var icinde.. ben herkese tavsiye ederim fiat performans bakımından cok iyi... acılırken gecte acılmıyor zooma göre...
  • hocam dur daha yeni almışsın hemen nasıl tavsiye ediyorsun anlamadım....
    kullan biraz...
    dene gör ne nedir ne değildir felan yani...
  • soruna gelecek olursakta
    http://www.bilgisayardershanesi.com/wown_htm/wxprmdtp.htm
    bu linkte ayrıntılı olarak anlatılmış ...
  • saol hocam.. tam olarak anlatmamış ama genede saol... internetten nasıl yapıldıgını acık bir şekilde yazmamış...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.