Şimdi Ara

Speed Touch 510 DSL Modem Lütfen Yardım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.632
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Elimde THOMSON Speed Touch 510 model ADSL modem var. Fakat kullana bilmem için web arayüzüne girmem gerekiyor modemin. İp nosunu yazıp modemin arayüzüne bağlanmak istediğimde bana kullanıcı adı ve parolasını soruyor haliyle. Bende olması gerektiğini (TTNET müşteri hizmetlerinin dediği yani) yapıp boşken enterladım girmedi,admin admin yazdım yine girmedi.TTNET müşteri hizmetlerini tekrar aradığımda modeminize reset atmanız gerekiyor dediler fakat modemin sadece önünde açma/kapama tuşu bulunmakta haricinde arka bölümünde ise hiçbir ufak reset tuşu bulunmamakta.Tanıdık diye tabir edilen en büyük kazığı yediğimiz malum teknik servis arkadaşı aradığımda bana modemin önündeki o açma/kapama tuşuna 4 kere basıp 5ncisinde ise basılı tutmamı söyledi,böylelikle modeme reset atılacakmış ve o kullanıcı adı ve parolası fabrika ayarına dönecekmiş. Fakat buda olmadı.

    Şimdi siz üstadlardan ricam şudur: Modemin kullanıcı adı ve parloasını, sanırım önceki sahibi değiştirmiş, (Bu arkadaşı bulmam imkansız.) nasıl fabrika ayarlarına getirebilirim ve nasıl web ara yüzüne ulaşabilirim.

    Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.







  • quote:

    Orjinalden alıntı: budden

    Kullanım kılavuzu..

    http://www.elkotek.com.tr/ST510%20KK.pdf


    verdiğiniz link çalışmıyor :(
  • Evet reset atman şart obur turlu düzeltemezsin malesef.Bence yetkili servisi ara.Numarasını bulursun bir şekilde.Ama hatırladıgım kadarıyla hat baglı degilken basılı tutma gibi bir ince hikayesi vardı reset atmanın .Ama ne yalna söyliyim ben becerememistim.Hatta benim arkadşta kablosuz modem vardı speedtouchun onun da arkasına igne batırınca resetlenmesi lazımdı ama hic bir zaman o da reset yemedi.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: seljukj


    quote:

    Orjinalden alıntı: budden

    Kullanım kılavuzu..

    http://www.elkotek.com.tr/ST510%20KK.pdf


    verdiğiniz link çalışmıyor :(


    Google dan çalışanını bulabilirdin

    http://www.sistemsoft.com/pdf/ST510KK.pdf




  • Yardımlarınız için teşekkür ederim.Sorunu sizin sayenizde çözdüm...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.