Şimdi Ara

Spec Q9ret A31 Quad Core 2GB 9.7' Retina Tablet İncelemesi (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
209
Cevap
5
Favori
19.785
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: mstuyr

    nextway in f9x romu düzenlenmiş, linki veriyorum. deneyebilirsiniz
    https://mega.co.nz/#!TF...ZgT_ba5iaKPLCGBKxbX67PI

    Bu romda kamerayı çalıştırmanın bir yolu yokmu?
  • batarya nasıl gidiyor bir deneyin bakalım da ben de yükleyeyim
  • sadays S kullanıcısına yanıt
    merhaba, çok önemli bi sorunum var neyaptıysam bir türlü çözemedim. bilgisayarımda ders videoları ve her seferinde kopyala-silden gına geldi. ağ üzerinde pc de o klasörü paylaşıp kablosuz dan pc ye bağlanarak izleyim dedim ama pc ye bir türlü bağlanamıyorum. en basit es file explorer la imiş, ki hakikaten öyle galiba, (birde airdroid diye bir uyg. öneriliyor ama bizim tablete uyumsuzmuş, yüklenmiyor goggleplayden) bu seferde pc yi gördü ama güvenlik duvarı, smb gibi bisürü şey kapalı bağlanılamıyor diyor. pc yi şu an sıfır korumaya çektim, önerilen ne varsa yapmaya çalıştım ama olmadı.
    kısacası sormak istediğim bildiğiniz bir uygulama yada bu dediğimi yapacak bir yöntem varmı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    batarya nasıl gidiyor bir deneyin bakalım da ben de yükleyeyim

    Yoğun kullanımda internet video falan, 4 - 5 saat arası gidiyor.
  • http://www.aliexpress.com/store/product/L007-3-7V-5600mAH-PLIB-polymer-lithium-ion-battery-Li-ion-battery-for-tablet-pc/200272_637831651.html

    bu linkteki batarya bizim tablete uyarmı acaba? satıcıya mesaj attım ama henüz cevap gelmedi. posta ücreti çok yüksek eğer indirim yaparsa almayı düşünüyorum.Ne dersiniz?
  • sawruk kullanıcısına yanıt
    Sawruk ben baya bi baktım bataryalara da hepsi 10 bin + mah yazıp durmuş, yabancı sitelerde kullanıcı yorumlarına felan denk gelirsek ona göre alırız.
  • Bu tabletin ram'i 1.5 gb mı? Antutuda öyle gözüküyorda.
  • sawruk kullanıcısına yanıt
    Hocam o batarya onda v971 ve onda v972'ye uygun diyor...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sawruk

    Bu tabletin ram'i 1.5 gb mı? Antutuda öyle gözüküyorda.

    Dostum telefonlarda da öyle gözüküyor RAM'ler ; çünkü 512 MB grafik kartı kullanıyormuş bende forumdaki diğer arkadaşlardan öğrenmiştim.
  • Tabletin normalde evdeki 20mb/s'lik interneti 4mt ve arada bir duvarla 1,5- 5 mb/s olarak yaptığım hız testlerini arka kapağını sökerek aynı noktadan 18-19 mb/s'lere çıktığını gördüm.aluminyum arka kapağın bu kadar çok çekim gücünü etkilediğini bu adamlar bilmiyor olamaz.o halde neden arka kapağı plastikten yapmıyorlar.marifetmiş gibi birde aluminium shell yazıyorlar.bu tablete plastik kapak uydurmak yada mevcut kapakla aynı çekim gücünü yakalamak mümkünmüdür.deneyen varmı? Şuanda kılıfın içinde arka kapaksız kullanıyorum.hd videoları falan hiç takılmadan izliyorum.
  • bu tablette en stabil rom hangisi yardımlarınızı bekliyorum...
  • Ben de de Ainol Novo 9 var zaten özellikleri aynı olan cihazlar. Andorid 4.2.2 sürümüne geçtikten sonra cihaz da tüm sorunlar çözüldü.Wifi sorunu çok kötüydü ve kasıyordu ilk sürümlerde sonra tamamen değişti. Şarj olayı ise, şarj ediyorum sabah çekiyorum ve 5-6 saat açık kalıyor ama halen bile şarjı %100 de oluyor, şarjı çok iyi gidiyor. Rahat bir 4 filim izlerim.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: huseyinyay

    bu tablette en stabil rom hangisi yardımlarınızı bekliyorum...

    bende aynı soruyu sormak için girmiştim, en son plug force mu neydi 4.2 olan onu yükledim, sorunsuz ama şarjı çok hızlı tükettiği için ve şu ekranda dokunma bekleyince zoom yapması delirtti artık, bir seçim yapayım diyorum ekran zıp zıp zıplıyor.
    yeni romlardan bahsetmiş birkaç arkadaş ama sonuçları kimse paylaşmayınca yüklemeye çekindim açıkçası
  • Yaklaşık 1 aydır Spec q9ret kullanıyorum. Hemen hemen tüm ROM'ları denedim.
    Sıralamam şu şekilde.

    1. Nextway fx9 Niesnoznik nickli bir arkadaşın düzenlediği rom. Akıcılık mükemmel. ROM yüklediğiniz anda cihaz Root'lu. Batarya kullanıma göre 4-5 saat. wifi idare eder. Tek sorun kameralar çalışmıyor.
    (Freelander'in yerinde olsam. Bu ROM'u alır sadece kendi kamera driverlarımı yüklerdim.) 5 üzerinden 4,5 puan.

    2. Freelander PD80 Wise 4.2.2 orijinal stock rom. Akıcılık çok iyi , wifi vasat, Root yok. kendiniz Rootlayacaksınız. Batarya pek iyi değil. 2X Battery ya da Juice Defender Ultimate Aggresive Modda maksimum 3 -3,5 saat. Artı yönü kameralar çalışıyor. 5 üzerinden 3,5 puan.

    3. Excelvan 4.2.2 stock rom. (Freelander ile aynı cihaz) Akıcılık çok iyi , wifi vasat, Root yok. kendiniz Rootlayacaksınız. Batarya iyi değil. 2X Battery ya da Juice Defender Ultimate Aggresive Modda maksimum 2,5 saat. Artı yönü kameralar çalışıyor. 5 üzerinden 2,5 puan.

    4. SPEC Rockpad Q9RET 4.1.1 stock Rom (23 Nisan güncellemesi) Akıcılık orta/iyi. Root yok. Batarya iyi değil. Zorlamadan 3 saat kullandım. wifi kötü. kameralar çalışıyor. 5 üzerinden 1,5 puan

    Çözüm : Ya Nieznosnik aynı Rom'u Freelander PD80 Wise için de güncelleyecek. Ya da Freelander yeni bir ROM yayınlayacak. Niesnoznik yaptığına göre batarya işi yazılımsal bir sorun. wifi ise hem yazılımsal hem de fiziksel bir sorun. Ben çözümü bir sinyal tekrarlayıcı alarak çözdüm.




  • Bende şu anda bir pigtail kablonun ucunu kesip cihazın wifi' ına lehimledim.kasayada bir küçük delik deldim.dişi rp sma konnektörü kasanını yanından çıkardım.kılıfın kenarında duruyor. Ucuna anten bile takmadan 15 mb/s'lere çıktı. Aklına başka bir çözüm gelen varmı? İçindeki wifi anteni 1 cm'lik birşey acaba diğer tabletlerdede bu durum böylemi? Ya da bu içindeki anteni daha güçlü birşeyle değiştirmek mümkünmü? Tabi varsa.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sawruk -- 17 Kasım 2013; 23:55:18 >
  • sawruk kullanıcısına yanıt
    aynı odada bağlantıda sorun yok fakat arada bir duvar var ve 3 diş çekerken bağlantıda sorun yaşıyorum bağlanıyor ama interneti açmıyor wifi simgesi bi gri bir maviye dönüyor ama yok
    size sorum bunun alüminyum kasasını açtıktan sonra nasıl kapattınız kapak yapıştırma çünkü
  • huseyinyay kullanıcısına yanıt
    Kapak yapıştırma değil tırnakları var.youtube da bu tarz videolar var nasıl açıldığını oradan öğrenebilirsiniz.ben defalarca açtım arka kapağı çok basit.
  • bu ürünü almış olan arkadaşlara kolaylık olsun diyerekten tekrar rom yükleme bu siteden çok ayrıntılı anlatılmış..

    http://destek.tabletpark.net/knowledgebase.php?article=5


    burdanda şu an icin en verimli rootlu Rom var...onu indirim kurun..

    http://www.slatedroid.com/topic/83929-rom17082013-nextway-f9x-422-sdk-32-rom-from-plug-force/page__hl__nextway_f9x_force_plug_a31_03.08.2013_1.2.zip

    4.2.2 SDK 3.2 ROM for Nextway F9X ver 1.2 based on Plug Force Beta ROM
    17.08.2013
    - some changes
    - some performance and zip align scripts added to autorun on boot
    Link to ROM: Rom v 1.3
    - Unzip and flash with Phoenix Suite.



    v1.3 olanı indirin...17,08,2013 tarihinde çıkmış




  • arkadaşlar bu modelin hangi 3g modemler ile uyumlu olduğu hakkında bilgi verecek biri yok mu acaba.
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.