Şimdi Ara

..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::.. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
193
Cevap
0
Favori
9.973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam hayırlı olsun, güle güle kullan. Testlerde çok güzel eline sağlık
  • quote:

    Orjinalden alıntı: OPTİMİST

    Eline sağlık izlenimlerini paylaşman iyi oldu. Elimde Hd 3850 256mb var, kartımdan memnunum ama kartın fiyatı oldukça çekici. Şeytan dürtüyo vallahi acaba elimdeki kartı 180-190'a satıp bunu almak mantıklı olur mu ?

    Kesinlikle değiştirmelisin.Çünkü;

    1)3850 yi 1 ay sonra hayatta o fiyata satamazsın.

    2)8800gtyi bu fiyattan daha ucuza almak ancak dolar düşerse olur9600gtden ucuz

    @abkartal78
    ;sağol Hocam,çok teşekkürler.
  • benim kasam cooler master ve ben de bu ürnü kesinlikle almak istiyorum.yalnız kasa 380 watt.kartı çalıştırır mı?
  • Katkı olması açısından dün bende kartı aldım.Kesinlikle ısınma problemi yok diyebilirim.Kasam feel Huricane II ve 3 fanı var.Kart biraz büyük olduğu için soğutucu harddiskime kadar değiyor.2 adet HD var birisi ile temas halinde.İncelememde O harddisk 46 derecede gezerken diğeri 26 derecede kalıyor.GPU sistem boşta 44 derecede.24 saat açık bilgisayarım.Kasa sesinde %50 azalma oldu.Kartı alam amaçlarımdan birisi x264 dosyalarını kart yardımı ile işlemciye yük bindirmeden oynatabilmekti,henüz bunu başaramadım.Son olarak aralıkta çıkan sürücüyü de yükledim.Cd de eylül sürücüsü vardı.İzlenimlerimi bu başlık altında sizlerle paylaşacağım..
  • Uzun zamandır bu kartı kullanmaktayım. HTPC olarak kullandığımdan dolayı sessizlik benim için en önemli husus. Sparkle çok iyi bir iş çıkarmış, kart max 90 dereceleri gördüğü crysiste bile herhangi bir duraksama yapmadan görevini yerine getirdi. Kasa içi havalandırmanın çok iyi yapılmış olması gerekli aksi halde kasayı ısıtabilir
  • kasa içi havaLandırması iyi oLmayan arkadaşLar için bence sıkıntı verebiLir.

    saygıLar..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: ecay

    İşte bu arkadaşlar CRYSİS 15.dk yükte buyrun.Sadece 93C.Belki bir yumurtayı pişirebilecek kadar sıcak.Ama kesinlikle sessiz.Bu test inanın 4 saatte sürse 100c yi belki geçer 21 clik odada.Şu an odada Kolsuz tshirt ile duruyorum inanın.Ayrıca oyunda herhangi bir yavaşlama olmadı.Fansız kullanmayı bile düşünebilirim.Dikkat ederseniz kart OClu idi.Ve CRYSİS ten 93c atmadığına göre oldukça stabil sayabiliriz.

     ..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::..


    Alpello@İşlemcim 4400+.Şu an bazı bilmediğim sorunlardan dolayı 2.64 ghzde kullanıyorum.Ve belleklerimde 667 modunda 756 mhzde çalışmaktalar.Fps bu yüzden düşük.Ayrıca Nvidia ayarları quailty de.Crysis 1280x1024 te very highda.aa yok.32bit Vista ultimate üstündeYani sonuc normal.


    VERY HIGH DERKEN???

    OYUNUN AYARLARINI BI GOSTEREBİLRMSN VİDEO AYALARINDAN Bİ SS LÜTFEN




  • incelleme için ellerin det görmesin ama cok güzel gaza gelmeye başladım şeytan diyoır git al ama ben biraz daha bekleyip 9800tgx lerin piyasaya yayılıp 8800gt lerin fiyatlarının biraz daha düşmesini bekliyorum.
    ama şeytanda dürtüyor git al 12 taksitte diye... ne yapsak acaba...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: burak_emin

    benim kasam cooler master ve ben de bu ürnü kesinlikle almak istiyorum.yalnız kasa 380 watt.kartı çalıştırır mı?



    12v kanalından 14A verebilmesi gerekiyor.Bence ucu ucuna çalıştırır.Benim PSU da 400w zaten.CPU oclu ekran kartı oclu bu halde bile çalıştırıyor zatenBen 350w ASUS PSU ile 3208800GTS kullanmıştım.OC lı iken PSU tökezliyordu.
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Death Time

    burda 100 dereceleri gördüğü söylenmiş

    http://www.pclabs.gen.tr/2008/01/24/fansiz-8800gt-sparkle-8800gt-cool-pipe-3-incelemesi/


    Ben bu inceleme çıkar çıkmaz okumuştum.PClabs'ta da makale yorumlarına yazdım zaten.110C ulaşılamayacak bir sıcaklık değil.Orada ortam 24Cimiş.

    Dikkat edersen fanı söktüğüm halde 15dk CRYSİS 93c(5dk itibaren 90c) 17 dk artifact testi 90c.Egzos fansız.CPU ve PSU fanları çalışırken.Kasa tamamen kapalıyken.Ortamda 20c civarıydı.Fanı taktığımda zatendeğerler süper.Benim değerlerim bunlar

    Ben tüm dediklerimin arkasındayım.Ayrıca PCLAbs'a da güveniyorum.Onların sorumluluğu biraz daha fazla olduğu için dereceleri yüksek tutmuş olabilirler.Ama ben şimdi kalkıp 4 saat CRYSİS oynayamam.

    Sonuç olarak en ufak bir fanla bu kartta sıcaklık probleminiz kalmaz.İlginiz için tşk.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 10 Nisan 2008; 11:04:28 >




  • quote:

    Orjinalden alıntı: suicide68

    Katkı olması açısından dün bende kartı aldım.Kesinlikle ısınma problemi yok diyebilirim.Kasam feel Huricane II ve 3 fanı var.Kart biraz büyük olduğu için soğutucu harddiskime kadar değiyor.2 adet HD var birisi ile temas halinde.İncelememde O harddisk 46 derecede gezerken diğeri 26 derecede kalıyor.GPU sistem boşta 44 derecede.24 saat açık bilgisayarım.Kasa sesinde %50 azalma oldu.Kartı alam amaçlarımdan birisi x264 dosyalarını kart yardımı ile işlemciye yük bindirmeden oynatabilmekti,henüz bunu başaramadım.Son olarak aralıkta çıkan sürücüyü de yükledim.Cd de eylül sürücüsü vardı.İzlenimlerimi bu başlık altında sizlerle paylaşacağım..


    Katkılarınız için teşekkürler.Yalnız temas eden harddisk büyük tehlike altında.46c bir harddisk için çok yüksek.Hemen zaman kaybetmeden onun yerini değiştirin.Kasanızda bir düzenlemeye gidin.

    Onun dışında sıcaklık değerleriniz süper.Benim değerlerimi destekler nitelikte.

    Benimde alış amaçlarımdan biri 1920x1080 h264 oynatmaktı.Eğer oynatamıyorsak yazık yani.Full HD LCDtv miz memlekette oldugu için şimdilik deneyemiyorum.İnşallah oynatmayı başarırız.Yoksa benim işlemci hayatta oynatamaz o filmi




  • @alpello@

    Grafikler VEY HİGH da yani aa,af yok,Nvidia quality de başka hiç bir ayar yapmadım.

     ..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::..

     ..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::..

     ..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::..

     ..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::..

     ..::SPARKLE 8800 GT Cool-pipe 3 izlenimler::..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ecay -- 13 Nisan 2008; 18:06:14 >




  • bu kart dünyanın en hızlı fansız kartıdır ama performans için fanlı modelleri tercih etmekte fayda var. sessiz sistem kurmak isteyenler için ideal, işlemciye de fansız bi soğutucu taktığınız zaman sadece psu ve egzos fanıyla sessiz bir sistem güzel olucaktır.
  • bu pasif soğutmayı çıkarıp şu zerothermin 8800gt için olan soğutucusundan takabilirmiyiz:D
  • quote:

    Orjinalden alıntı: dodocan

    bu pasif soğutmayı çıkarıp şu zerothermin 8800gt için olan soğutucusundan takabilirmiyiz:D


    Elbette yapabilirsin ama onu yapmak yerine 1200rpm 12 cmlik yan kasa fanı daha iyi sonuç verir.Çünkü ısı boruları hakkaten işe yarıyor.Soğutucu yine de çıkartılabilecek şekilde.Bunu dışında diğer 8800gtlerden farkı yok zaten(PCB ve yerleşim olarak)
  • Güzel inceleme olmuş eline sağlık hayırlı olsun....F/P olarak çok iyi bi kart...Üzerine 1adet sessiz 12cm fan koyularak yaz aylarıda atlatılabilir
  • yaw topiği okuyunca aklımı çeldi şu sıfır ses olayı...
    aslnda bendeki oyunda makul ses yapıyor ama sonuçta fanlı ve ses doğal...
    merak ettğim şey acaba standart hızlarda kullansak artifact verirmi yada 90 lara çıkarmı??
    kartı kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorumm..
  • quote:

    Orjinalden alıntı: sarhanos

    yaw topiği okuyunca aklımı çeldi şu sıfır ses olayı...
    aslnda bendeki oyunda makul ses yapıyor ama sonuçta fanlı ve ses doğal...
    merak ettğim şey acaba standart hızlarda kullansak artifact verirmi yada 90 lara çıkarmı??
    kartı kullanan arkadaşlardan bilgi bekliyorumm..


    Hocam yukarıda yaptığım testte artifact yoktu OCsuz.709/1782/2000 de artifact verdi ama crysis tam yükte stabilitesini korudu 90c de.Gerekirse gece 23.00 gibi bi test daha yaparız egzos fanını sökerek

    Şunuda söyliyim.2000rpm 12 cm fanlarda hatırı sayılır ses yapar.Ama 1200rpm 12 cmlerden ses duyamazsın.Fan kontrol programınız yoksa anakartınızın ve sıfır ses istiyorsanız mutlaka 1200rpm alın

    @metintekin;sağolun varolun hocam.12cmlik fan ile en sessiz ve en soğuk 8800gt oluyor zaten




  • Bu konu sayesinde artık kart hakkında daha olumlu düşünüyorum.Ürüne yetişene kadar Birilerinden maximum kart bulursam alıcam galiba.. Bu kartı alacak olan birinin kasa içi havalandırması yeterli olmalı . Bende Cooler Master Centrinio 534 var , 12cm egsoz fan + lc power 550w'daki 12cm lik fanda egsoz görevi ifa ediyor. Önde fan yok, söktüm. Sanırım yeterli havalandırma desteği mevcut.
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.