Şimdi Ara

Spam Mail -Çözüm Önerisi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
711
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba,

    Gmail, live yada yahoo farketmiyor. Birçok mail sağlayıcısında üyeliklerinizden kaynaklı çok sayıda spam mail yağıyor. unsubscribe butonuna basıyorsunuz katlanarak artıyor, sitesine gidip şikayet ediyorsunuz bir hafta sonra tekrar gönderilmeye başlanıyor.

    Bir yıldır denediğim bir siteyi size önereceğim. Böyle başlayınca reklam algısı yaratabilir ama ne siteyle bir ilgim var, ne de para kazanma amacım ki site ücretsiz.

    https://unroll.me/ kanımca oldukça güvenli ve çok işe yarar bir program. Site/app mailinize adapte de olabiliyor, mailinizin dışında da tutabiliyorsunuz. Unroll Me VPN shield amacında aslında. Size gönderilen reklam maillerini tarar ve üyeliklerinizi bulur. Buna kasino maillerinizden okulunuzun gönderdiği maillere, iş yerinizin gönderdiği reklam/otomatik bilgi maillerine kadar.

    Kısaca tüm "liste" "otomatik gönderim" olan mailleri tanımlar ve isterseniz bunları günde toplam bir mail isterseniz tamamen üyelikten çıkma isterseniz gelen kutunuzda tutma gibi bir çok ayarı da yapabilirsiniz. İstediğiniz zaman hizmeti durdurabilirsiniz, silebilirsiniz. Tamamen size kalmış.

    Ben yüzlerce spam alıyordum günde, fakat bu program ile şimdi neredeyse hiç almıyorum. Özel maillerden gelen spamlar bile bir listeye ait olduklarından onlar bile durduruluyor. Kısaca size sadece seçmek kalıyor birkaç dakikanızı ayırıp seçebilirsiniz. Yada sadece spam mail aboneliklerinizi kaldırıp siteyi bir daha kullanmayabilirsiniz de.

    Size kalmış.

    İyi çalışmalar herkese

    (Doğru başlığı bulamadım, eğer var ise taşıyın lütfen.)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi onbundan -- 15 Ocak 2014; 6:36:26 >







  • Daha sonra denerim.
  • Sistem gmail falan destekliyor. Kişisel hostu desteklese işe yarayabilir.
    Gmail'in spam koruması gerçekten sağlam. Son 300 mail içerisine baktım. 1 tane spam olan mail gelen kutusuna düşmemiş.
    Tabi bazen mailleri spama düşürdüğü de oluyor. O kadar olur.
  • Unsubscribe ile tek tek ugrasmakransa unroll uzerinden toplu bir sekilde islem yapma olayi guzel. Fakat soyle bir durum var, mail geliyor notification olarak dusuyor ve bu arada unsbscrb. Yaptigin bir mail ise inbox'tan siliniyor fakat notification kaliyor. Kotu bence. Arkadasin dedigi gibi diger mail serverlari desteklese daha iyi olur. Zaten gmail spam konusunda da rakipsiz bence su an...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar ben bana SPAM gonderen firmalarin gercek maillerini arsivliyorum, bunlari yayinlayacagim bir site bilen var mi?

    Bana SPAM yollayan da ayni seye maruz kalsin istiyorum bu yuzden bunlari bi yere koymak istiyorum, onerisi olan?
  • kaoline K kullanıcısına yanıt
    Bence blogspot'a tumblr'a anonymouse'a blog post olarak yada anonim post olarak birer tane aç zaten web. spam sistemleri orada açık yazdığın mail adreslerini yakalayacaktır. @kaoline
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.