Şimdi Ara

Sözüm Moderatorlere! Cevap İstiyorum?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
942
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Heretic oyundada arkadaşımdır samimiyimdir. Fakat heretic FDH Kurallarını buraya yansıtmakla yükümlü bunu bilmekteyim. Fakat şöyle bir durum var.
    Ben Bot ile ilgili Bilgi bıraktığım zaman konularım siliniyor.
    Bot sonuçta bu oyunun bir hilesi değilmi ?
    GTA Oynamadınızmı? Oynuyupda hiç hilesini Yapmadınızmı?
    Hiç bir oyunda hile Kullanmadınızmı?
    ve Bu forumda Oyunların Hile Taktikleri verildiği Halde (eg:http://forum.donanimhaber.com/m_6602770/tm.htm#6602770)
    Benim silkroad ile ilgili bot konum neden siliniyor?
    ve Bu forumda Bot neden yasak ?



  • Moderatör arkadaşlar gelene kadar ben düşüncelerimi yazmak istedim, umarım bir sakıncası yoktur

    Öncelikle bir online oyun ile online olmayan ve sadece kendinizin oynadığı bir oyun arasındaki farkları biliyormusunuz ?

    Online olmayan oyunlarda kullanılan hileler başkalarını ilgilendirmez ve zaten oyunu yapan kişiler tarafından oyun içerisine yerleştirilmişlerdir ve isteyen kullansın denmiştir. Bu nedenle online oyun hileleri ile online olmayan oyun hilelerini birbirine karıştırmamak gerekir. Dolayısıyla diğer oyunların hilelerinin yayınlanmasında bir sakınca yokken (Zaten bu hileleri yapımcı firmalar dışarıya veriyor) online oyunlardaki bot vs. hususlar tamamen bu kategorinin dışında kalmaktadır.

    Sonuçta online oyunlarda tek başınnıza oynamıyorsunuz ve yaptığınız şeyler başka kişilerin de oyun konforunu etkileyebiliyor.

    Bilginiz olsun diye söyleyeyim, benim de bir forumum var ve bot'la ilgili olan konular direk olarak bizde de silinir. Eğer konu bot anlatımı gibi konu ise kullanıcı direk olarak sonsuza kadar banlanır. Anlatım konusu değilse kişi 1 kere uyarılır tekrarında direk olarak yine banlanır. Yani buraya özel bir durum değil bu işleyiş.

    Tabi bu durumdan memnun olmayanlar için ne öneriyoruz, gidip başka forum bulmalarını Sonuçta her forum ve sitenin belli kuralları vardır ve uyulmalıdır. Benim aynı zamanda bu foruma zaman zaman gelmemdeki en büyük etken oldukça çok botla ilgili konu açılmasına rağmen site kuralı olarak botun yasak olması ve şikayet edildiği zaman konuların silinebilmesidir

    İyi forumlar...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DiKMeN_ -- 20 Aralık 2006; 10:47:40 >




  • Dikmen Forum NE zaman Açılcak xD

    Alakaya Maydanoz
  • quote:

    Orjinalden alıntı: Proud2BeTurk

    Dikmen Forum NE zaman Açılcak xD

    Alakaya Maydanoz


    Önceki günün akşamından beri açık, anasayfaya kocaman yazdık görmediniz mi
  • benim başlıkların ne suçu var onu anlamadım forumda şu an bulanamasına rağmen full int spear mı kullanır swordmu diye başlık açtım pat diye kapamışlar bişey öğrenmeye çalışıyoruz kapatıyolar AMA APTAL APTAL AÇILMIŞ BAŞLIKLARIN HEPSİ DURUYO !!!!

    millet yararlansın diye SanaL Karttan silk alımını çok ayrıntılı anlatmıştım
    SAĞOLSUN HERETİC ÜST KONUYA TAŞICAM DEDİ VE PAT DİYE SİLDİ ARTIK NE ÜST KONUDA VAR NE DE FORUMDA!!! KAFASINA GÖRE KESİP BİÇİYO




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Wolvérine -- 20 Aralık 2006; 11:57:02 >




  • Sanal karttan silk alımımı...Edit silkmi demek istiyorsun yani...
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

    Sanal karttan silk alımımı...Edit silkmi demek istiyorsun yani...


    Sanal karttan haberin yok neyin ne olduğunu bilmiosun her şeye yorum yapıosun hesabı.Bankaya bi telefon aç sanalkartın ne olduğunu öğren ilk önce



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MenAcam -- 20 Aralık 2006; 12:38:51 >
  • quote:

    Orjinalden alıntı: LORD_WESTSIDE

    Sanal karttan silk alımımı...Edit silkmi demek istiyorsun yani...


    Bir sanal kart, kullanılan yere normal bir kredi kartı gibi görünür. Yani:

    Bir numarası vardır
    Son kullanma tarihi vardır
    Sahibinin adı bellidir
    Limiti vardır
    Genellikle fiziksel bir kart olmaz, ancak bazı bankalar kullanıcıya kolaylık olsun diye kartın kartondan yapılmış bir benzerini gönderirler.
    Öte yandan, normal bir kredi kartından değişik olarak bir sanal kartta kullanıcı kartın limitini istediği zaman çıkartıp indirebilir.


    Avantajları
    Hiçbir sanal kart, bir kredi kartı gibi fiziksel bir kart değildir. Dolayısıyla, kullanıcı kartını yanında taşıyıp gittiği restoran veya marketlerde o kartı kullanamaz.

    Bilindiği üzere, kredi kartı ile internet veya telefon vasıtasıyla alışveriş yapmak için kredi kartı numarası ve son kullanma tarihini bilmek yeterlidir. Öte yandan, bu numara her alışverişte aynı kalacaktır, dolayısıyla bir şekilde birisinin kredi kartı numarasını eline geçirmiş bir kişi o kartın limiti bitene kadar alışveriş yapabilir!

    Bir sanal kartta ise limiti kullanıcı istediği zaman değiştirebilir, dolayısıyla kart numarası çalınsa bile o karttan sadece o limit kadar alışveriş yapılabilecektir! Genelde, kart limiti kullanılmadığı zaman 0'a getirildiği için de kartın numarasının çalınması gibi bir dert kalmamaktadır.

    Önemli: Türkiye'deki tüm bankalar kredi kartının telefon, posta ve internet yoluyla yapılan alışverişlere kapatılmasını yapabilmektedir. Güvenliğiniz için, tüm kredi kartlarınızı telefon, posta ve internet yoluyla yapılan alışverişlere kapatmanızı ve bu tür ortamlar için de bir sanal kart almanızı öneririz. Sanal kartı, tüm bankalar ücretsiz olarak sunmaktadır.


    Sorunları
    Sanal kartın iki sorunu vardır:

    Sanal kartın fiziksel bir kopyası yoktur. Dolayısıyla, kullanıcı sanal kartını alışveriş merkezlerinde vs. kullanamaz; sadece internet, telefon veya posta yoluyla yaptığı alışverişlerde kullanabilir.
    Sanal kartın limitini kullanıcı alışverişten hemen önce açmak ve alışverişten sonra kapatmak durumundadır. Öte yandan, her zaman bankaya dolayısıyla sanal karta ulaşmak mümkün olmayabilir!

    Sonuç
    Sanal kart kullanımı tüm kredi kart kullanıcılarının beklenmeyen ekonomik çıktılardan korumaktadır. Az önce belirtildiği gibi, güvenliğiniz için tüm kredi kartlarınızı telefon, posta ve internet yoluyla yapılan alışverişlere kapatmanızı ve bu tür ortamlar için de bir sanal kart almanızı önerilmektedir.

    Kimse atıp tutmaya mecbur değildir.Gerektiği yerde sus ki adam sansınlar..




  • Eğer kuralları okuduysanız,forumda illegal programları istemenin ve yayınlamanın suç olduğunu görürsünüz.

    Hile ile bot aynı şey değildir.GTA daki hile sadece kendinizi etkiler,oyun firmasına yada başka bir oyuncuya zararı yoktur.

    Faakt bot hem firmayı,hemde başka oyuncuları zarara uğratır.Aksi düşünceleriniz kişiseldir,kuralları ilgilendirmez.Başak forumlarda Dh yi ilgilendirmez.Bu forumda bot istemek ve yayınlamak yasaktır.

    @hamidoo86


    Sana cevap vermeye luzüm görmüyorum çünkü anlamak konusunda bazı sorunlar yaşıyorsun.Ben taşıyacağım diye birşey demedim,uydurma.

    Üst konulara bir tıklama zahmetini bile göstermiyorsun ki sen?Forumda durman bile mucize;ama en kısa zamanda bu sorunuda halledeceğim.


    Burası bir forumdur,oyun parkı değil.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.