Şimdi Ara

Sözleşmem Bitiyor Tavsiye Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
406
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar 3-4 yıldır doping deydim son 6 aya kadar güzeldi.16mb abonesiydim ve 12-13 mb cvarında hız alıyordum snr değerlerim iyiydi ne olduysa bir kopmalar başladı ve sonunda hızım düşe düşe 2mb kadar sabitlediler. Telekom ekipleri geliyor gidiyor sorun giderildi diye ama birşeyin düzeldiği yok iç tesisat desek o da yeni evim sıfır sayılır. Geçenlerde telekomdan bir bayan fiyat teklifi vermek için aradı. İşin komik tarafı arayan arkadas telekoma geçtiğimde portumun değişip bu düşük hızlardan kurtulacağımı söyledi. İşin özü diğer iss leri baltaladıklarını itiraf etti. Kiralık portlardan bu kadar verim alabilirsiniz vs. Şimdi arkadaslar bana akıl verin türknete vs. diğer bir firmaya geçip telekomun kabloyu bile değişmeden aynı hatta sinyal vermesini isteyeceğim yoksa onların sözüne güvenip telekomdan bir paket alamalıyım kafam çorba oldu ve 1 haftam var.
    Değerli görüşlerinize ihtiyacım var teşekkürler..







  • Solo fiber yada uydunet yoksa dslde butun iss ler ttnete bagli yani diorlarki bize gelmesseniz cok cekersiniz diyorlar yapacak bise yok yani turk neti deneyin derim tahhutsuz oldugu icin memnun kalmassaniz ttnete basvurun yada direk ttnete gecij karar size kalmis.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anteke31

    Solo fiber yada uydunet yoksa dslde butun iss ler ttnete bagli yani diorlarki bize gelmesseniz cok cekersiniz diyorlar yapacak bise yok yani turk neti deneyin derim tahhutsuz oldugu icin memnun kalmassaniz ttnete basvurun yada direk ttnete gecij karar size kalmis.

    ttnet ve turknet 24mb verebileceğini söylüyor doping ısrarlar bölgemde vdsl olmadığını söylüyor türknete geçip sonrasında iptal ile ilgili sıkıntı yaşamaktan da korkuyorum açıkcası..
  • Doping baska iss ye gecememeniz icin size ole dior hikaye yani ttnet yada turk net size var diorsa buyuk ihtimalle vardir turknet tahhutsuz istediginiz zaman cikarsiniz sikiti yasamassiniz ama sakin vodafone gecmeyin pisman olursunuz.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Anteke31

    Doping baska iss ye gecememeniz icin size ole dior hikaye yani ttnet yada turk net size var diorsa buyuk ihtimalle vardir turknet tahhutsuz istediginiz zaman cikarsiniz sikiti yasamassiniz ama sakin vodafone gecmeyin pisman olursunuz.

    Teşekkür ilgin için
  • taahütsüz türknet en iyisi kimseye bağlı kalmayın 2 sene
  • Turknete Başvuru yaptım evrakları yollayacağım bu gün bakalım göreceğiz sonuçlarını...
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.