Şimdi Ara

Söz atıp, tekrar barışmak ardından terk edilmek? (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
56
Cevap
0
Favori
2.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt

    Bunu ben de merak ediyorum.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geceüçteisimbulmakzor kullanıcısına yanıt
    Hayır tesettürlü değil hocam. Açık ve gayet de rahat bir kadın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • eski_nesil kullanıcısına yanıt
    Ocak ayında oturup konuşmuştuk. Sorumluluğu alıp durumu toparlayacağımı söylemiştim nitekim öyle de oldu. Ailem sen nasıl istersen vebalinizi almak istemiyoruz karar sizin demişlerdi. Haziran ayında nikah kıymak için anlaşmıştık, şimdi de olmayacağını biliyordum öylesine söyledim dedi ya benimle resmen dalga geçti. Kız kardeşlerinden çok etkilenmiş çünkü onlar istemediklerini kışkırtıcı şekilde söylediklerini biliyorum. Böyle bir aileden bana Hayır gelmeyeceğini belli sadece kızı yanıma alıp değişir diye düşünüyordum. Yılların verdiği alışkanlık mı oluyor bilemiyorum anlaşamadığımız bariz ortada ve muhabbet kuramıyordum. Sürekli kuzenlerinin, arkadaşlarının, komşularının dedikodularını benimle paylaşırdı. Yüksek olasılıkla şuan yeni birisi ile birlikte, beni mi yedekte tuttu onu mu bilmiyorum ama kadınlar asla itiraf etmiyorlar. Bir dünya ah ettim dilerim hiçbir zaman mutluluk yüzü görmez. Yara bandı olarak kimseyi kullanmak istemiyorum. Onun yaptığı gibi yapmayacağım. Hatalı olduğum noktaları tespit etmeye çalıştıkça daha fazla kahroluyorum.

    Bu kızın bende bıraktığı hasar Nükleer saldırı ile eş değer

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • Hiç kimse de dememiş.

    Gerçek bir Dhli bunu asla okumaz. Az daha uzun yazaydın kardeş manas destanı mı yazdın.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • senin tarafından dinlediğimiz kadarıyla, verilmiş sadakan varmış, çok iyi sabretmişsin hocam. Bunların onda biri için insanlar birbirinden ayrılıyor. Evliliğini bitiriyor. Onca emeğine yazık sen hep bonkör davramışsın ve karşılığını da almamışsın. Allah gönlüne göre versin. Bence kurtulmuşsun.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hocam geçen hafta 32 yaşına girdim bu güne kadar saçma sapan bir sürü ilişkim oldu özellikle birinde yani bir yıl önce yürümeyen bi ilişkimde üzüldüm yıkıldım uğruna şehri terk ettim. Aylarca atlatamadım. 1.5 ay önce hayatıma biri girdi her konuda inanılmaz mantıklı düşünen, çok fazla güzel bu kadar güzel oluşuna şaşıracak kadar güzel ve gerçekten akıllı birisi muazzam bi ilişkim var. Bi süre daha rahatsız olursunuz geçmişteki ilişki için ama günü gelip birisine aşık olduğunuzda iyi ki olmamış diyeceksiniz gerçekten diyeceksiniz fotoğraflara bakıp ben bununla niye bu kadar uğraşmışım hiç yoktan zaman kaybı olmuş diyeceksiniz. Emin olun böyle şeyler yaşadığınız birisi için çok pişman olacaksınız. Ve emin olun her şey mükemmel olacak


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • selam hocam yaş olarak benden 12 yaş büyüksünüz yıllarca dh forumda üye olmadan dolaşıp böyle şeyler okuyorum üye olup yazmak size nasipmiş benimde başımdan böyle bir olay geçmişti ben de kamu personeliyim kızın anne babası ayrıydı ve görüş farklılığı vardı ailelerimizin neyse kızın annesi başka biri ile evlendi babası cezaevindeydi. Kız ile ileriyi düşünüyorduk fakat sizin dediğiniz olaylar yaşandı tıpa tıp kendimi gördüm yani insan eksi yönlerini düşünerek kendisini soğutabiliyor. Kendisi şuan başka biri ile nişanlı size dedikleri gibi verilmiş bir sadakamız varmış ben bunu önceden idrak edemiyordum ki o kadar aşıktım şimdi idrak edebiliyorum. Umarım siz de direkten döndüğünüzü fark edersiniz. uzun bir birliktelik olmuş fakat umarım kendinizi iyi hissedersiniz.

  • gktgemre kullanıcısına yanıt
    Hocam benim çevremde gerek fiziksel güzellik gerekse eğitim, kültür olarak çok da güzel kızlar var. Nedense çocukluk aşkım diye bu kızda ısrar ettim. Hatalarını, yanlışlarını görmezden geldim. Israrla bu şekilde olursa evlilik olmaz dememe rağmen yapmayalım devam etti. Asla yapıcı bir kişiliği yoktu. Dağıtayım ortalığı ayağa kaldırayım mantığı ile hareket ediyordu. İşte gönül işi adama böyle aptallık yaptırıyor. O kadar çok sevmemize rağmen iş böyle mide bulandırıcı hal aldı. Benim de hatalarım var ne diye alttan alıyorsun ki olmuyorsa bırak gitsin. En sonunda benim yapmam gerekeni kız yaptı. Çok fena üzülüyorum bu yaşta düştüğüm durum ve bunu sağlayan en güvendiğim kişinin sebep olması gerçekten çok yıprattı

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • can98modelolan kullanıcısına yanıt
    Selamlar kardeşim aramıza hoş geldin. 2011 den beri bu foruma üyeyim. Taa o zamanlar da bu kız hakkında konu açmak istiyordum ama bu zamana nasipmiş. Benim sözlümüm anne babası ayrı değildi ama babasının bir esprisi yoktu yani evde hiçbir fonksiyonu yoktu. Böyle olunca kız da çok rahat davranıyordu ben dizginliyordum. Direkten döndüğümün farkındayım evlenseydik bile mutlaka boşanırdım. Keza kendisi de son görüşmemizde bunu dile getirdi hani sorsan o da anlaşamadığımızı söylüyordu. Hep kendisini ezdiğimi düşünüyordu. Üslubu çok sıkıntılıydı. "Özledim seni" demek yerine "Nerdesin sen? Yanında kim var?" diyordu. Umarım unuturum diyeceğim de 12 yıl be kardeşim. Unutmak mümkün değil, çok fazla emek verdim. Gece gündüz uçak, tren, otobüs, özel araç... Kar kış demeden onu görmek için yollarda mahsur kaldığım bile olmuştu. Kaza, rotar, iptaller aklına ne geliyorsa hepsi sadece onu görmek içindi... Çok rahat 1 ev parası harcamışımdır.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >




  • bLack3ds kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hoş buldum. Benim babası da bizim birlikteliğimizi hiç istemiyordu hapiste sürekli kızı tehdit etti ama bu engel değildi çünkü bütün akrabaları bütün ailem kızı biliyordu şehir farkımız 130 km arasıydı her nöbet çıkışı giderdim yanına ama işte başkasıyla evlendi halen izleri var arada rüyalarıma geldiği bile oluyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • can98modelolan kullanıcısına yanıt
    12 yıl birlikte olduğum kadının bir başkasıyla evlendiğini görünce nasıl hissederim bilmiyorum. Kendimi bu duruma alıştırmaya çalışıyorum ama düşüncesi bile bu kadar etkiliyorken... Şu durumda olmak sinirlerimi de çok bozuyor

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • bLack3ds kullanıcısına yanıt
    Haklısın abicim ilk nişanlısı ile fotoğraflarını görünce başımdan aşağı kaynar sular döküldü yani çok şey yaşadık seks hayatından tut abi kardeş ayağına kadar babalık bile yaptım ama olmadı işte nasip

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • İşte zina edersen böyle olur. Benim asıl üzüldüğüm kısım o kız başka saf bir adama kızlık zarım esnek diyecek aynı muhabbetle kendini aklayacak. Devir çok kötü yani evlenmek bir dert evlenmemek ayrı bir dert. Diğer bir konuda ulan zaten kızla yapmadığın şey kalmamış babasının evinde kalma muhabbetinde niye namuslu ayağı yaptın ki? Kal işte 1 gece.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tür: Gerilim
    IMDB: 9/10

    Gerildim, yer yer elim ayağım titredi. Hocam size çok mesajlar verilmiş'te siz anlayamamışsınız malesef, gözünüz kararmış. Verilmiş sadakanız varmış, geçmiş olsun.
    İyi yanından bakarsak güzel dersler çıkarmışsınızdır, sonraki ilişkilerde faydasını görürsünüz umarım.
    İllaki hatırlayacaksınız zaman zaman bazı şeyleri, önemli olan hatırladığınızda iyisiyle kötüsüyle yaptıklarınıza ve yaşatıldıklarınıza gülüp geçebilmeniz.
    Yeni hayatınızda mutluluklar dilerim :)

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Okudum ve size 27 yaşımdan , hayat arkadaşım olduğunu düşündüğüm kişinin ailesinin ailemi kendilerine uygun bulunmaması (ekonomik olarak) sebebi ile 5 yıllık güzel bir ilişkisi sonlanan biri olarak şunları söylemek istiyorum, yaşanılanlar unutulmuyor, anılar hatırlanıyor ama zaman ve kendinize olan saygınızı kaybetmeden yolunuza bakmanız en doğrusu galiba.. Ben yolumu bulabilmiş değilim hala çok yoruluyorum mental olarak ama buna rağmen doğru olan yolunuza bakmanız, size değer verene karşılık vermenizdir diye düşünüyorum.

    Yaşadıklarınız size doğru yolu gösterir umarım, sağlıcakla kalın.

  • 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.