Şimdi Ara

SÖYLEYİN BANA 'Hangi Ülkede 2 Haftadır Kredi Değerlendirilir'? Bankanın haberi de yok!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • 5.000 TL altına destek kredisi altında bir şey gündeme geldi. Her gün televizyonlarda ve gazatelerde, yok şöyle destek olacak yok böyle destek olacak şeklinde haber yapıyorlar. İnsanları pohpohluyorlar. Bu insanları gerizekalı yerine koymaktır arkadaşlar.


    1.Nisanda başvuru yapmış olmama rağmen 10. güne gireceğiz dönüş yok.

    Ziraat şube müdürü arkadaşım bir dostum kendisi ile görüştüm. Bizimle alakası olmayan bir durum. Her bankaya belirli bir limit tanımlandı. Bu limiti biz dahi bilmiyoruz. Merkez Bankasından gelecek nakit parayla hareket edilecek. Fakat beklenilenden 3-4 kat fazla başvuru var. Herkese verileceğini sanmıyorum şeklinde idi.


    Şimdi soruyorum size? Bu hükümet yanlısı arkadaşlar özellikle ellerini vicdanlarına koysun. Yurt dışında çoğu ülke "KARŞILIKSIZ" olarak para dağıtırken biz "BORÇ" olarak bile parayı almak için haftalarca sırada bekliyoruz. Ve sonuç olarak herkese bile verilemeyecek bir BORÇ bu. Bu mudur sosyal devlet?







  • Forumdada herkesin bir bankada müdür, amir, zart zurt ne kadar tanıdığı varmış yahu.
    Hay maşallah hay maşallaaaaaaah.

    Yanlış anlaşılmak istemiyorum ama artık bu "bir yakınım", "bir tanıdığım", "hanımın akrabası", "dayımın oğlu", "halamın kızı" bankada müdür gibi laflar herkese bıkkınlık getirdi.

    Kusura bakmayında banka çalışanını bırak banka müdürünün bile bilmemesi gayet normal. Banka müdürü nedir ki? Sorgulamayı bırakın artık.

    CİMER'e felan yazın beyler, bayanlar.
    Sonuç istiyorsunuz ya sağa sola yazıyorsunuz ya.
    Sağa sola yazacağınıza akıbetini alabileceğiniz bir yere yazın.
    Ha bu arada öyle bir yer varsa, varmı acaba? (!)
  • enpara kartım ile aylık 5-6 bin tl giriş ve çıkışım var + fatura ödeme vb ödemeler ve havale gibi bankacılık işlemeride yapıyorum bireysel hesabı ticari olarak kullanıyorum


    ve buna nazaran enparadan kredi istedim vermedi kredi kartı istedim vermedi dedi senin banka silin temiz vermezler dedi fakat söyle bişi ilk basvurumda garantiden tek seferde düşük limit kredi kartı verdiler
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.