Şimdi Ara

Söylentiye göre Marvel, Kaptan Amerika 4 dışında Chris Evans'ın bulunduğu ayrı bir film daha yapıyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Söylentiye göre Marvel, Kaptan Amerika 4 dışında Chris Evans'ın bulunduğu ayrı bir film daha yapıyor



    Marvel Sinematik Evreni'nin şüphesiz en önemli karakterlerinden birisi Captain America. Chris Evans'ın canlandırdığı Captain America, Avengers Endgame filminde yaşlanarak kalkanı ve unvanını Falcon'a bırakmıştı. 



    Ayrıca Bkz.Hızlı ve Öfkeli 9'dan yeni bir tanıtım videosu yayınlandı



    The Falcon and The Winter Soldier dizisinde de Falcon'ın yeni Captain America olma süreci anlatılıyordu. Geçtiğimiz hafta final yapan dizinin ardından da Falcon'ın, yani Sam Wilson'ın başrolde olduğu bir Captain America filmi duyuruldu. Ancak Marvel'ın ayrı bir planı daha var gibi duruyor.



    Güvenilir basın kuruluşu Deadline'ın haberine göre Chris Evans, Marvel'ın yeni bir projesi için evrene dönecek. Yine Steve Rogers rolü ile döneceği söylenen Chris Evans'ın bu yeni projesi duyurulan Captain America 4 filminden tamamen ayrı olacak. Ne yazık ki resmi bir açıklama yok, sadece söylentiden ibaret.



    Avengers Endgame'de Steve Rogers'ın hikayesi aslında güzel bir şekilde sonlanmıştı. Ancak çizgi romanlarda da Steve Rogers öldükten sonra dönüyor. Bu durum gerçekse Secret Invasion dizisi ile alakalı oalbilir ya da Marvel'ın bambaşka planları var. Ancak bundan sonraki süreçte yeni Captain America'nın Sam Wilson olduğunu söyleyebiliriz. Hatta çizgi romanlarda Steve Rogers'ın bu durum ile ilgili güzel bir paneli bulunuyor. Aşağıda bulabilirsiniz.



    Söylentiye göre Marvel, Kaptan Amerika 4 dışında Chris Evans'ın bulunduğu ayrı bir film daha yapıyor




    Kaynak:https://screenrant.com/captain-america-4-chris-evans-steve-rogers-return/







  • İçerik üretmek için süper kahramanları türlü yemeğine çevirdiler. Bırakın bir süper kahraman olduğu gibi kalsın saçma sapan şeyler, yaratılmış bir karakter var ama yok ediyorsunuz. Thor’un çekicini de bir ara kaptan amerika kullanıyordu ve böyle görünce insanın izleyesi gelmiyor. Robert Downey Jr. boşuna ayrılmak istememiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Portraitclub -- 26 Nisan 2021; 15:27:50 >
  • Hadi canım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Portraitclub

    İçerik üretmek için süper kahramanları türlü yemeğine çevirdiler. Bırakın bir süper kahraman olduğu gibi kalsın saçma sapan şeyler, yaratılmış bir karakter var ama yok ediyorsunuz. Thor’un çekicini de bir ara kaptan amerika kullanıyordu ve böyle görünce insanın izleyesi gelmiyor. Robert Downey Jr. boşuna ayrılmak istememiş.

    Hocam daha filmin fragmanı bile çıkmadan çok önyargılı yaklaşmışsınız. Durun bakalım bir hele film çıksın . Ben Chris evans'ın kaptan Amerika olarak geri döneceğini düşünmüyorum artık . Belki işin içine çoklu evrenler falan girerse olabilir.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Moueson -- 26 Nisan 2021; 16:22:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bokunu çıkardılar
  • Biz evans olsun istiyoruz bu ne herşeyi berbat ettiler

  • çıkaracaksanız winter soldier filmi çıkarın. captain america gibi yıllarca buzun altında değildi, görev başındaydı. pek çok hikaye çıkarılabilir, özellikle soğuk savaş üzerine.

  • türkler istese bunlarda daha iyisin yapar ve oscar alır o az gelir altın küre bence böyle.

  • Aslında geçmişe gittiği için marvel agent carter dizisini tekrar başlatsa ve kaptan amerikayı o evrende devam ettirse çok güzel olurdu bence

  • Peggy ile hikayesini merak ediyorum.Hic birşey belli değil.

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.