Şimdi Ara

Sövdürmeden Beyaz Led Ampül Kullanmak İstiyorum (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
3.430
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Karanlıkta uzağı görmenin yolu gösterge ışıklarını kısmaktır.


    Işık şiddeti uzaklığın karesiyle orantılı olarak azalır. Spesifikasyon (yasal izin) 300 metreye en çok 300 lm/m^2 göndermektir. Fazla olan her lümen merceklerle, reflektörlerle, veya kötü geçirimli polikarbonat lenslerle yakına gönderilir. Ne kadar güçlü ampul takarsanız yakını o kadar daha iyi gösteriri, iris buna adapte olur ve uzağı görmezsiniz.

  • Merceği olmayan farlara ledle ilgili ne ürün takarsanız takın göz alacaktır. Merceği olmayan farlara normal h7 lerden bakmaktan başka çare yok diyorum. Night breaker lazerde çözüm olmadıysa siz bence bi far temizliği yaptırın derim.

    Çare olmayan çözümü anlayamadım ama xenon gibi pürüzsüz dümdüz bir perde gibi aydınlatma beklemeyin h7 lerden. Çünkü mercek olmadığı için mercek gibi farı dağıtamaz zaten

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Code140 kullanıcısına yanıt

    Hocam yeni araçlarda reflektör ile led far kullanıyor otomobil üreticileri ve hiç rahatsız etmiyor aslında merceğe gerek yok reflektörde ufak farklılıklar olabilir ama en önemli faktör led kalitesi çin'de toptan çifti 2-3 dolar olan farları takıyorlar yoldan çok havayı aytınlatıyor ama csp led'ler var ışık çizgisini koruyor aliexpress'te satılıyor alan kişiler taktıktan sonra ışık çizgisini paylaşıyor orjinal gibi sonuç veriyor ben de almayı düşünüyorum.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi iCrush -- 11 Kasım 2022; 16:52:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.