Şimdi Ara

SOUNDBAR [ANA KONU] (894. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: cchacalls Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 5 Misafir - 5 Masaüstü1 Mobil1 iOS
5 sn
34.391
Cevap
487
Favori
1.681.778
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
59 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ozcan69

    Bu Arka kolonlar içinde geçerlimi bahsettginiz
    1. maddede bahsettiğim arka kitler arka kolonlar oluyor hocam
  • josh-r J kullanıcısına yanıt
    Eyvallah denemedim daha çünkü demek Arka kolonlardada ses değişti netleşti Arka kolonlar birazdaha coş sa fena olmazdı umarım eskisinden iyidir



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozcan69 -- 25 Haziran 2021; 16:23:16 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Atmoslar Dts-x gibi olmuş mu önemli olan bu güncelleme alan arkadaşlar ne diyor?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ozcan69 O kullanıcısına yanıt
    Beni bilenler bilir samsung Q800T ve swa8500s arka kitler ile 3 aydır beraberdim. Q800t’nin nasıl bir kaliteli sistem oldugunuda daha evvel ki sayfalarda çokça dile getirip yazmışımdır. İmkanlar dahilinde 4 gündür sn11r sahibi oldum. Ve Q800T yi sattım. Her iki sistemi çok net kıyaslayabilirim bu uzun süre kullanımdan sonra.

    Diyeceğim şu ki ; Atmos olayını sn11R’de aşmışlar arkadaşlar, en son güncellemeden sonra iki saattir içerik izliyorum ben hayatımda hiç bir soundbarda böylesine bir deneyim yaşamamıştım. Bunun daha fazlası sadece avr ile mümkün sanırım. Güncelleme sonrası center’da bariz diyalog sesleri çok güzelleşti. Arkalar zaten muhteşem... keşke yayınlanan firmwarelerin changelog bilgilerini görebilsek.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın iyi yapmışsınız geçmekle . Bilgilendirme için teşekkürler .

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ana centerda ses daha belirgin net ve ayrıntılı arka kitlerde de hakeza berrak ve daha dolgun bir sese kavuşmuş hatta biraz basslı geliyor. Eskiden ana centerda ses boğuk ve zayıftı şimdi arka kitlere yakın olduğum halde centerdan gelen ses belirgin bir şekilde duyuluyor. Birkaç gömlek sıçrama yapmış son yazılımla.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Evet hocam kesinlikle katılıyorum, çok daha keyifli hale getirmişler cihazı, ayrıca benim kullandıgım eski sürümde farkettiğim bir hatada bu son sürümle düzeltilmiş, aorun şuydu ; bluetooth ile telefondan müzik dinlediğimde , sol arka hoparlörden ses gelmiyordu, sadece sol arka. Tv den flim vs izlerjen veya uydu kanalları izlerken ses vardı. Şimdi bu sürümde ondanda ses geliyor. Müzik + Surround modu açık veya movie + orjinal ses şeklinde kullanıyorum ben.

    Teşekkürler @ozcan69 hocam.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sardemir -- 25 Haziran 2021; 20:29:59 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Merhaba. Sn11r kullanıyorum bir süredir. Güncellemeyi otomatk yapmış sanırım. Daha önce farketmemiştim ama şuan wooferdan parazit benzeri sesler geliyor aktifken. Nasıl tarif edebilirim bilmiyorum ama sanki frekansda parazit var gibi tıkırtı seslerine benzer sesler. Müzik çalmıyorken herhangi bi ses yok ama özellikle bass ağırlıklı müziklerde ciddi rahatsız edici. Bir fikri olan var mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Tamarak -- 25 Haziran 2021; 21:51:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tamarak kullanıcısına yanıt
    Yakın zamanda akıllı priz veya normal değiştiniz mi ? Güncellemeden sonra oluştuğuna emin misiniz ?

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • sardemir kullanıcısına yanıt

    Keşke sl8y içinde böyle bir güncelleme yapsalardı diyaloglar berbat maalesef.

  • sardemir kullanıcısına yanıt

    Herhangi bir priz değişiliği yapmadım. Çok sık kullanmıyorum aslında ama bugün müzik dinlerken farkettim. Mesela geçen hafta sonu böyle bi durum yoktu. Foruma girince farkettim güncelleme geldiğini hatta. Kendisi güncellemiş sanırım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Özellikle 100hz altı frekans test parçalarında aşırı derecede belirgin oluyor. Daha önce böyle bişey yaşayan oldu mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • sardemir kullanıcısına yanıt
    Merhaba iyi akşamlar dilerim kusura bakmayın sizi rahatsız ettim ancak formdan takip ettiğim kadarıyla soundbar konusunda oldukça bilgilisiniz… ben de bir o kadar bilgisizim 🤦🏻‍♂️ kusura bakmayın ama sizden bu konuyla ilgili destek almak istedim benim evimde kullanmış olduğum televizyonum oldukça eski 15 yıllık falandır Panasonic plazma TV olarak geçiyor… Şu an evde olmadığım için koduna bakamadım.. sizin tavsiyleriniz üzere SN11R almış olsam televizyonum destekler mı tam performans alabilir miyim tüm özelliklerini kullanabilir miym. Sağlıklı çalışır mı acaba. bunun yanında televizyonu değiştirmek istemediğim için mibox s 4K tv box almıştım ayrıca eski birde notebook bağlı. bunun bir etkisi olur mu bu konuda sizin bilginize başvurmak istedim uygun olduğunuzda cevap verebilirseniz gerçekten minnettar kalacağım 🙏🏻 sağlıklı mutlu günler dilerim hoşçakalın

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Center günceleme ile coşmuş ama bassda değişen bisi Yok gibi
    Tekrar teneti açtım giriş bölümünü baya fark var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ses seviyesinde bir azalma var sanki. eskiden ses seviyesi 12 de yeterli geliyordu film izlerken şimdi 17 lerde kullanıyorum.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: sadays

    Atmoslar Dts-x gibi olmuş mu önemli olan bu güncelleme alan arkadaşlar ne diyor?

    Daha tam Dts-x kadar temiz değil ama eskisinden daha iyi genel yorumlar.

  • sadays S kullanıcısına yanıt
    Herhangibi dolby atmosun, dts-x kalitesi kadar verebildiğine henüz kulaklarım şahit olmadı :) yarın öğle saatlerinde laptobu bağlayıp deneyeceğim.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Mediamarktten 4999 Tl ye alıpta ilk kullananlardan sayılırım. Gece film izlerken centerden diyalog seslerini duyamıyordum. İlla yüksek seste soundabarı çalıştırmam gerekiyordu. Kopmalarına bile katlanacaktım ama centerı ne yaptıysam istediğim sesi alamamıştı. Sırf bu yüzden geri vermiştim. Güncelleme ile yorumlara göre belirgin seviye de değişiklik olmuş sanırım. Bu konuyu çok sevindim 👍

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • I.K. kullanıcısına yanıt

    bilmiyorum ne kadar zamandır bu güncellemeyi bekliyordunuz, ama keşke vermeseymişsiniz hocam.. o fiyatlardan alanlar gerçekten çok şanslılar.

  • F/P olarak ve LG’nin ürünü bölgesel fiyatlaması sebebiyle şanslıydık haklısınız. Benim kullanım senaryoma göre gündüz iş güçte olduğumuzdan cihazı gece daha aktif kullanacaktım. Cihazı kullanırken de buraya yazmıştım. Elimde Nas Server ve 30 TB yakın remux ağırlıklı arşiv var. Gündüz sesi 20-25 lere bile getirsen 25 metrekare salonda özellikle atmos sesler çok dolu ve dolgun geliyor. Yüksek seste cihaz işini çok çok iyi yapıyor. Ben düşükte de bekledim ama olmadı maalesef

    Hatta @josh-r ve @srknzr üstatlarla buluşup farklı cihaz ve kaynaklarla deneyecektik. Pandemi sebebiyle de bir türlü denk getiremedik. Onlar halen devam ediyorlar. Memnun olduklarını da görüyorum 😁



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi I.K. -- 26 Haziran 2021; 21:52:50 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 892893894895896
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.