Şimdi Ara

Sosyal medyanın son fenomeni – Bahattin

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
822
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Son zamanlarda sosyal paylaşım siteleri olan Facebook Twitter gibi yerlerde, kulağının arkasında sigarası, 46 numara ayakkabıları ile dikkat çeken mesajlar veren baaddin resimleri ile karşılaşmışsınızdır muhakkak. Uykusuz dergisi kahramanlarından olan baaadin ( bahattin ) hızla ilerleyen paylaşımlar sayesinde son günlerin moda paylaşımlarından biri. Facebook’ta açılan onlarca sayfa, twitterda yüz binlerce tweet baaddin ile ilgili.
    Yapımcısından ayrı olarak ünlendirilen bu karekter yine uykusuz dergisi Fırat’ın yakın arkadaşı olarak bilinir. Mahallenin kabadayısı, abisi modunda gezinen bu kahraman, her ne kadar Fırat ile ünlense de son zamanlarda ünlendiği karekterden ön plana çıkarak, fenomen olma yolunda emin adımlar ile ilerliyor. Baaddin sözleri ile anılan, bu mizah ve akıl dolu sözlerin hepsi sivri zekanın yarattığı, insanlara hoş bir tebessüm bırakan komik yazılar. 10 Kasım’da “Atatürk ile İslam arasında seçim yapmak zorunda değilsin sözü ile Facebook Baaddin Karikatürleri sayfasında, Allah’a şükret, Atatürk’e teşekkür et sözü, 1.500.000 kişiye ulaşmış, şimdiden 30.000 paylaşım ve 10.000’e yakın beğeni almıştır. Bir başka komik sözü ise, 10.000 üzerinde paylaşım almıştır.
    Baaddin.com sitesi tarafından tüm Bahattin karikatürleri bir araya toplanmış, baaddin ile ilgili paylaşımlar internet kullanıcılarına sunulmuştur. Günümüzde pek çok insan tarafından merakla takip edilen bu karakter ile ilgili olarak insanların her paylaştığını beğeniyor olması onun ne kadar etkili bir mizah gücüne sahip olduğunun bir göstergesi olsa gerek diye düşünüyorum.

     Sosyal medyanın son fenomeni – Bahattin







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.