Şimdi Ara

Sosyal medya gerçekten siyaseti etkiliyor mu?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
204
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Beyler bu ülkede neler oldu ne yolsuzluklar ifşa edildi hâlâ da ediliyor ama akp seçimleri kazanmaya devam ediyor. Ekşi Sözlük-DonanımHaber-Twitter vs. mecralarda yazılan şeylerin akp'nin oy oranını düşürdüğüne inanmak mantıklı mı? Ben maalesef bu konuda iyimser düşünemiyorum. Akp'nin kaybetmesinin belki tek yolu ilkokul mezunu insanların oy kullanmasının yasaklanmasıdır. Her ilkokul mezunu cahildir demiyorum sözüm meclisten dışarı ama akp'lilerin ezici çoğunluğu eğitimsiz. Akp'li rektörler, akpli sözde profesörler falan akp seçmeni nüfusunun %1'i bile değil.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Utanmaları var mı ?
  • Fetö sosyal medya üzerinden saldırıyor eğer onu soruyorsan. Ancak bir etkisi yok. Sonuçta yalancının mumu yatsıya kadar yanar. Attıkları iftiraların hiçbiri tutmadı Allah a şükür.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Maalesef yok. Konuya da damladı bir tane.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • özellikle x kuşağı öncesi teknolojiyi pek bilmediği için sıkıntı yok da onun haricinde bugün herkesin elinde telefon var herkesin face twit i var...illaki haberler birşekilde yayılıyor
  • İşte o yaşlı kuşak ülkeyi bitirdi. Umarım azalarak biterler.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • iş o yaşlı kesimle bitmiyor ki...o insanlara kızıyorsunuz da bugün üniversite okuyan teknolojiden az çok anlayan biri de şoklar içersinde bırakabiliyor insanı.mustafa armağan ile fesli kadir in söylediklerini doğru kabul eden genç biriyle nasıl tartışabilirsin ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi neroavalon -- 19 Şubat 2020; 21:5:45 >
  • Onlara bir çözüm bulmak zor Allah akıl fikir versin diyelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Valla İbo iftira falan ama bakıyorum da çoğu gerçek çıkıyor nedense, Allah'ı falan karıştırmışsın ama biz biliyoruz kim kiminleydi kimler o hoca denen köpeğin donlarını kokladığını hocalarına selamlar yolladıklarını hatta önceden bir laf vardı herkes çok iyi bilir bir yerlere gelmek istiyorsan parti kaydı ve cemaat kaydın olacak yani birbirlerinden referans istiyorlardı, parti mitinglerine minibüslerle fetöcüler taşınıyordu, belediyelere kesin emirler gitmişti cemaatçi abilere yardımcı olunması yönünde, millete ait yerler parsel parsel bunlara verildi, hoca denilen o köpeği herkesin gözünde ilahlaştırdılar bunları kendi elleriyle yaptılar bunlarda masum insanı bunlara kendi elleriyle kucaklarına attılar niye biliyormusun? Çünkü kendi suçlarını başkalarına çektirmek için başka hiçbir şey değil... Bunları anlamanı hiç beklemiyorum ama yine bilmen iyidir her ne kadar kabul etmesende biz teröristin kim olduğunu çok iyi biliyoruz...

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >




  • 3 saat önce atılmış yorum


    Sosyal medya gerçekten siyaseti etkiliyor mu?

    Böyleleri oy kullanıyor işte.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.