Şimdi Ara

Sosyal 1 netlerinin dalgası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
124
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Paraf sos1 denemesini çözüyorum 6.deneme 8-8. Keyif kaçırmak yok eksiğini gör yeter denemeyle sınav aynı olmayacak diyorum geçiyorum efenim. 7.deneme 14-2. Şu ders öyle bir şey ki asla hangi noktadayım anlayamıyorum. Sınavda 5 doğru yapma şansımla fulleme şansım aynı. Matematik gibi bu zordu bu kolaydı diye kategorize de edemiyorum. E edebiyatta da belirli soru tipleri ve çok çıkan kişiler var. Bilmediğin yazar az olunca denemede ilgini çekiyor aklında kalıyor. Sosyalde yanlışlar dağ gibi bitmiyor. Sınavda da yaşanırsa çok tatsız olur. Kalan süreçte bu kısımdaki netleri sabit ve yukarda tutmak için ne yapıyorsunuz?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >



  • piyasadaki denemeler aslinda ogrencileri denek olarak kullaniyor. soru yakalama ayagina fantezi deniyorlar. fazla kafaya takmamak lazim cikan yanlisi ogren gec. buyuk ihtimal sinavda ortalamanin ustu bir net yaparsin.

  • Eastai kullanıcısına yanıt
    Sos1 denemelerine gerçekten net olarak değil de öğretici nitelikte bakmak lazım. Çözdüğün denemede yanlış yaptığın o savaş veya eser belki sınavda da çıkabilir. Senin şansın da olabilir. Yanlış yaptığın için sevinmelisin bence. ÖSYM'nin sorduğu bilgiler belli zaten bazı denemeler çok detaya gömülüyor. Ama o detay sorularda yaptığın yanlışlar sana sınavda kimsenin yapamadığı, edebiyat ve tarihte fix 1 2 tane çıkan o soruyu yapabilmek olarak geri dönecektir diye düşünüyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • bashaki kullanıcısına yanıt
    Ustteki arkadasla sizin dediklerinize aynen katiliyorum ama hep daha fazla cikan bir bilgi oluyor derya deniz asla bitmiyor ve denemelerde gecen yil 7-3 8-2 gibi yaparken sinavda 5-5 yaptigim icin ister istemez telas sariyor

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Matematiğim yetersiz olduğu için edb/sos1 kısmını full/fulle yakın yapmak istiyorum. Tavsiyesi olan var mı? Artık her bilgiyi sanki bir genel kültürmüş, tarih belgeseliymiş gibi özümseyeceğim.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Eastai kullanıcısına yanıt
    Ya o duyguyu çok iyi anlıyorum. Önceki sene sınavda batırdığım için bu sene aşırı şekilde tatminsizlik ve özgüvensizlik yaşadım ve bu da beni iyice strese sürükledi. Öğrenmekten ziyade kendimi yeterli hissedebilmek uğruna bir şeyleri bitirmek odaklı gittim bile diyebilirim. Ama daha verimsiz olur öyle olunca. Eğer içini rahatlatacaksa benim tam sıralamasını hatırlamamak suretiyle EA'da 500 sıralama civarı yapan arkadaşım bile her şeyi tam olarak bilmiyordum. Eksik bilgiyle girdim diyor. Yani emin ol bir denemenin çok iyi geçmesi ardından diğer denemenin kötü gelmesi çok normal çünkü her şeyi tam bilemezsin. Özellikle sözellerde derya deniz bir bilgi var. Bir şeyleri tam yapabilmek çok zor bir şey ama en azından tam yapmaya yaklaşmak en iyisi olacaktır. Ve özellikle sözel derslerde denemedeki yanlışların seni bir adım daha tam yapmaya yaklaştıracaktır. Umarım anlatabilmişimdir. Başarılar dilerim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bashaki -- 11 Mayıs 2024; 16:49:55 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >




  • bashaki kullanıcısına yanıt
    Üstte dediğinizin aynısını yaşıyorum şuan ve 27 gün kalmışken pekte bir şey yapılamıyor maalesef. Umarım potansiyeli sınav anında en iyi şekilde gösterir kurtuluruz hocam. Size de başarılar.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.