Şimdi Ara

Sorunuma çözüm bulacak biri ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.093
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaslar iki gundur konu aciyorum alt sıralara düştüğünden cevap yazılmıyor.

    iPhone 4 32GB'm var. ikinci el olarak Suriye'den geldi. ilk açtığımda kameraya girdim ve diyafram simgesinde dondu telefon hard reset attım. ve menü kaydırmalarındada yavaş gibiydi. ne yaptıysam olmadı. downgrade upgrade falan. telefoncuya götürdüm bazısı olmaz dedi bazısı boardundadır sorun dedi birisi işletim sistemi atılıcak dedi falan.

    kendi kendine ekranı kararıp reset falan atıyo ekran pırpırlanıyo (lcd'de değil sorun).

    ne yapsam düzelir veya Ankara'ada yaptırabileceğim biyer varmı, kaça mal olur?

    Şimdiden teşekkürler.



  • Hocam mobilden giriyorum o yuzden linki dogru mu verdim bilmiyorumhttp://www.youtube.com/watch?v=b9dTTRjnAJM

    Bizde arkadasa ip4 aldik yurtdisi sifir jelatinini kendimiz actik aynen dedigin gibi cihaz aciliyor sonra kendi kendine acilip kapaniyor yani herhangi bir uygulama acildiginda hesap makinesi fotograflar falan tiklayinca tel restart atiyodu geri vermek zorunda kaldik apple tartisma sitelerinde boardla alakali oldugunu yazmislardi.
  • bunu sarjda iken yapıyor arada benim tel şarjdan çıkarınca normal bir sorun yok... ama yinede restore etmeyi deneyebilirsiniz...
  • cok restore denedim fakat hala aynı.
    boardumda sorun varsa en uygun nereye yaptırabilirim
  • board demek telefonun kendisi demek çok pahalıya patlar ... nette şöyle bir baktım sorunun sn0wbreeze ile ilgili olduğunu söyleyende var... şuanda cihazı basebandi koruyarak mı restore ediyorsun yoksa orjinal firmware ile mi...
  • Hocam ben kesin anakartta sorun vardir demiyorum yani iphone 4 always restarting/rebooting diye aratmistik biz forumlarda genelde geri iade edin degisim yapiyolar yazmislar ama sizin durumunuzda anladigim kadariyla iade soz konusu degil biz aldigimiz bayana geri verip durumu anlatmistik anakart tamirinin yapilmasi cok zor ama istanbulda elektropower varmis adini cok duydum onlarin numarasini bulup bir danisabilirsiniz.Firmayla alakam yok sadece diger apple forumlarindan birinde gordum.
  • nasıl yaptığımı bilmiyorum orjinal firmware sanırım. custom falan yazmıyo. abimin telefonundada aynı firmware'le restore ettik onunki düzgün çalışıyor.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.