Şimdi Ara

sorun ekran kartında mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
317
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba 5-6 sene önce kurduğum bir masaüstü bilgisayarım var.. son 1-2 senedir çalışmıyordu ve çok ilgilenmedim..evdeki 2 laptop birden bozulunca bugün biraz uğraşayım dedim...monitöre görüntü gelmiyor. fakat monitörü diğer görüntü kaynaklarıyla denediğimde sorun yok... bilgisayarda windowsun açılma sesi geliyor.. ayrıca ekran kartının fanıda çalışıyor..

    ekran kartım Sparkle GTS 8800 320 mb dı.. işlemci AMD X2 5600 ve anakartta M2N SLI dı hatırladığım kadarıyla.. sizce sorun ekran kartı mıdır?

    ve ucuz ekran kartı öneriniz var mı?



  • guc kaynagini yazmamissin en az 300-350w olmasi lazim ama 8800 gts calistiran bir seyse bu kart hem ucuz hem de islemcine uygun.ekran kartini almadan once elindeki karti bir bilgisayarciya goturup denetsen iyi olur.

    http://www.eksenbilgisayar.com/store/ProductDetails.aspx?productid=96122
  • Güç kaynağım 600 W idi...yeterli sanırım..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: eastman

    Güç kaynağım 600 W idi...yeterli sanırım..

    fazla bile gelir ama guc kaynagin iyiymis diye cok daha hizli bir kart onermeyecem birincisi hesapli olsun demissin ikincisi islemcin guclu degil gereginden guclu bir kart alirsan faydasini goremezsin.biraz daha pahali kart almak sorun olmaz dersen 7750 alabilirsin 200 lira gibi.ikinci el dusunurum dersen 130 lira gibi 5770 bulabilirsin forumun ikinci el bolumunde.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.