Şimdi Ara

Sorun:Döngüsel artıklık denetimi ve arkası

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
521
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sorun şu 1tb'lık harici diskimde sadece bir klasörü açamıyorum. Şu ana kadar diğer klasörlerde herhangi bi sorunla karşılaşmadım. Açmak istediğimde önce dosyayı açmak için diski biçimlendirmeniz gerekiyor diyor, iptal edince döngüsel artıklık denetimi hatasını veriyor.

    Konuyu açmadan önce forumda bi aradım bu hata için ne yapmak lazm diye. Bi arkadaş rarla açarsın demiş. Ben de bilgisayarımın içine rarladım klasörü. Klasör 20gb olunca 5 saat sürdü ama olsun :) klasörün içinde 165 bölüm civarı bi anime vardı. rarlanmış dosyayı açtığımda 145.bölüme kadar olduğunu gördüm. Sonra dedim bu da kabülüm, bari klasörü siliyim indiririz. Ama silmeye çalıştığım zaman bu sefer de "dizin boş değil" hatası alıyorum. Yine internetten baktım "unlocker" diye bi program önerilmiş. Yükledim sil dedim (keşke en başında bu programı kullansaydım :) ) ama program sadece içindeki dosyaları tek tek silmeye başladı. Bölüm bölüm geri dönüşüm kutusuna attı ama o da 145. bölüme kadar attı sadece. Harici harddiskin içinde 3gb boyutunda bi klasör kaldı. Bunu silmek istiyorum şimdi ne yapmalıyım. Unlocker ile tekrar denediğimde nesne silindi diyor.

    Şimdiden teşekkürler...


    Bir de bazı arkadaşlar HD Tune ile tarat, sonuçları gönder demiş bazı konularda bu da dün başlayıp bugün biten tarama sonucu. Peşin peşin koyiyim :)


     Sorun:Döngüsel artıklık denetimi ve arkası







  • Gecmis olsun disk iptal. ilk 4 nokta kirmizi ise hic iyi degil. bad sector var. garantisi vardir ver garantisine..
  • O bad sectorlerin kurtarılma gibi bi ihtimalleri var mı garantide? Bazı konularda onlar düzeltilmez filan diyolardı, bi de önemli değil diyen arkadaşlar bile olmuş bad sectorler için
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.