Şimdi Ara

SORUN ÇÖZÜLDÜ KİLİT

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
329
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • SORUN ÇÖZÜLDÜ HACILAR



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi killmore8008 -- 1 Eylül 2017; 12:17:22 >



  • Hocam fransizca bilmeden zaten hazırlığı geçemezsiniz. Yani o ihtimali unutun bence. Kaldı kı tercümanlık bölümünü yazmışsınız, fransızca bilmeden nasıl bölüme başlamayı düşünüyorsunuz anlayamadım? Fransızca evet kolay bir dil değil ama çalışınca yapılan bir dil. C1 seviyesinde fransızcası olan biri olarak söylüyorum bunu. Gözünüz korkmasın. Size tavsiyem fransızcanın yanında orta seviye olan İngilizcenizi de geliştirmeniz ve hazırlık sonunda iki dili de B2 seviyesine getirmeniz. Bölümde okurken 1-2 dil daha yanına katarsanız iş bulmanız çok kolaylaşır. Bence gitmeden önce çalışmanıza gerek yok zaten neredeyse bütün arkadaşlarınız sizinle aynı durumda olacak. Çoğu kişi oraya dili öğrenmeye geliyor, zaten bilenler de sizden ayrı sınıfta ders görür diye düşünüyorum. Bence çalışacaksanız İngilizce çalışın, Fransızca ile çok benzer kelimeler var en azından biraz aşinalık olur. Fransızca için sorunuz olursa da yardımcı olmak isterim. Özellikle hazırlık sınıfı sizin için zor geçecektir ama gittikçe alışırsınız. Kolay gelsin, başarılar.

    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >




  • TheMockingbird kullanıcısına yanıt
    Usta evet mecbur hazırlık okuyacağım farkındayım, hazırlık okumak istemememin nedeni mezun olduktan sonra komiser yardımcılığı sınavına girmek istemem.
    Yani şu an bir yıl kaybım olacak ama işin ucunda dil öğrenmek olduğu için fazla sıkıntı yapmıyorum bunu :)
    Fransızca bilmeden bölüme başlamak istemedim sadece yetenek sınavına kadar çalışsam sınavı geçebilecek seviyeye gelebilirmiyim diye merak ettim.
    Dediğin gibi yanına 1-2 dil daha katacağım, yabancı dillere merakım var okurken sıkıntı olacağını düşünmüyorum..
    Cevap için teşekkürler.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.