Şimdi Ara

sorun airties rt-206 mı yoksa ttnet mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1
Cevap
0
Favori
824
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • imac 2.4intel+ macos 10.6.7+ safari+ airties rt-206+ ttnet 8mbit(kotalı)
    sürekli sorun çıkaran adsl bağlantım, gerekli tüm teknik işlemler yapılmasına rağmen (evin hattının derikt modeme bağlanması, evde telsiz telefon bile bulunmaması, splitter ın değişmesi ana telefon kutusunun yenilenmesi direk üzerindeki bağlantının yenilenmesi) bir türlü tam istediğim kesintsiz internete kavuşamadım derken sonunda bir süre sorunsuz giden bağlantım gene saçmalamaya başladı.

    bu sefer sorun diğerlerinden daha farklı. genelde kesilmeyen, downloadları sorunsuz yapabilen stabil kalan bağlantı, battlenet üzerinden dota oynarken oyunun en haraketli anında bağlantı kesiliyor. oyunun başında bir sorun olmazken, oyun ortasına doğru gank sırasında modem ışıkları yanıp sönmeye başlıyor. bazen uzun bir lag'a dönüşüp oyuna devam ediyor, bazen de battlenet ten kopuyor. ayrıca internet browser da çoğu zaman sayfayı yüklemeyip donuyor. url'yi el ile enter'ladığım zaman sayfayı yüklüyor. örnek verecek olursam günün fotoğraflarına bakıyorsunuz, lik fotoğraftan sonra ikinci fotoğrafa geçmek için next butonuna tıkladınız. browser'ın bar'ı yarısına kadar dolup donuyor ve sayfa açılmıyor. eli ile url yi seçerek yenilediğiniz zaman sayfaya anında giriş yapıyor.

    acaba sorun ttnet yada hat üzerinden bağlantı hatası mıdır yoksa modemin yenilenme zamanı mı gelmiştir. çünkü 3 yaşına girdi ve hiç kapanmıyor diyebilirim.







  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.