Şimdi Ara

[SORU] Windows içinde güvenli yer oluşturma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
531
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba,

    Bilgisayar yazılımı konusunda çok bilgim yok. 'Hack' olayına çok merak sardım ve öğrenmek istiyorum. Yalnız yüklemem gereken her dosya bana korkutucu geliyor. Bilgisayarımda her türlü işlemlerimi yaptığım için(bankacılık, mail, facebook, twitter....) o dosyaları güvenip yükleyemiyorum.

    Ben Windows'umun içinde bir sanal işletim sistemi gibi bir yer oluşturup (diğer sistemden tamamen bağımsız olacak, diğer sistemimdeki dosyalara erişemeyecek) bu tarz programları orada deneyip öğrenmeye çalışabilir miyim? Yapabilirsem nasıl yapabilirim? Sırf bunun için dandik özellikli bir laptop almayı bile düşündüm. Ama bu tarz bir yöntem varsa gerek yok :)

    Ha bir de bana keylogger, karşı bilgisayarı izleme tarzı konularda bilgilerinizi, web sitelerini, veya varsa forum.donanimhaber.com'da bulunan topic'leri burada paylaşırsanız ÇOK sevinirim.

    Şimdiden teşekkür ederim.







  • Selam ,
    Sanallaştırma yardımı ile dediklerini gerçekleştirebilirsin. Sanallaştırma konusunda destek sitersen yardımcı olurum ancak Hack olayı ile ilgili herhangi bir destek verebilme durumum malesef söz konusu değil :(
  • Peki hack olayını ben kendim de araştırırm sorun değil, başlayamamamın sebebi programlara güvenimin olmaması.
    Bilgisayarımda güveni dert etmeyeceğim bir yer olursa -sanallaştırma dediğiniz o şekildeyse- neler yapmam gerektiği hakkında bilgi verirmisin?
    Herhangi bir program gerekiyor mu? Ve anlattığım şekilde işleyecek bir şey mi?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.