Şimdi Ara

Sony yüksek kaliteli ses çıkışına sahip Walkman NWZ-A17 modelini duyurdu (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
67
Cevap
0
Favori
2.363
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: RapscallioN

    Yahu adamlar 10 milyar dolar zarar etti en son ve kac senedir zarar ediyor ama hala sony batmaz, kari azalmistir vs vs diyenler var. Boyle giderse 5 sene sonra sony diye birsey kalmaz ortalikta...

    Bir sıfırı fazla koymuşsunuz. 1.25 milyar dolar net zarar söz konusu 2013 için. Bu sene durum daha parlak. Toparlanma süreci devam ediyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travers kullanıcısına yanıt
    http://www.radikal.com.tr/teknoloji/sonyden_inanilmaz_zarar-1213243

    Yukaridaki haberin benzeri donanimhaberde de vardi ama simdi bulamadim. Söz konusu zarar 2014 icin. Sony'nin yeni yaptigi aciklamaya göre 2.15 milyar dolar olacak bu seneki zarar. Yani her halükarda kötüye gidiyor. Piyasa degeri 20 milyar dolar civarinda olan bir sirket icin cok büyük zarar bu rakamlar.

    http://www.cbsnews.com/news/sony-expects-multi-billion-dollar-loss/



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RapscallioN -- 15 Ekim 2014; 16:48:42 >




  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    2014 için birşey demek zor çünkü zarar eden vaio elden çıkarıldı ve ps4 satışları çok iyi. Ama bu kurtarır mı bilmiyorum. Sene başı kâr hedefliyorlardı negatife çevirdiler durumu sene sonu ne olur bilemiyoruz. Tv bölümü çok sıkıntıya düşürüyor, sanırım o da elden çıkacak.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • travers kullanıcısına yanıt
    Hocam TV kismi zarar, Telefon kismi zarar. Birtek PS4 ama onun sattigi hadi 20 milyon olsun ki birkac sene PS5 falan cikmayacagini düsünürsek bence imkani yok kurtarmaz. Batmasini istemem ama özellikle akilli telefon tarafinda iyi hamleler yapmazlarsa sonlari iyi degil.
  • RapscallioN kullanıcısına yanıt
    Telefon kısmında ürün konusunda bütün eksiklerini kapattılar birçok telefonda olmayan özellikler var ama şunu es geçiyorlar, telefonu tanıtıyorlar bütün rakiplerinden üstün ama pazara aylar sonra giriyor. Tedarik zincirleri ve pazarlama birimleri çok sıkıntılı. Samsung tanıtıyor diğer hafta mağazalara giriyor keza apple'da aynı. Zaten ürünlerin ömrü en fazla birkaç sene olduğu dönemde bunlar çok önemli. Bunları nasıl göz ardı eserler ilginç. Ama son bir kaç yılda önemli satın almalar yapmıştı sony. Columbia pictures, ericsson mobile, olympus'tan önemli hisseler jdı ortaklığı felan onlarda etkili oldu. Geri adım atmak istemiyorlar ama tv kesin elden çıkar gibi geliyor. Tv kalitesi yerlerde 2014te.

    Ayrıca konusu geçen cihaz muhtemelen gelmeyecek ve biz kullanamayacağız.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi travers -- 15 Ekim 2014; 18:38:42 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün 16GB versiyonunu 165 sterline aldım yanında 64luk sandisk Extreme plus kart da aldım. Gayet başarılı ve şık duruyor elde. Aynı fiyata ipod Touch da alınabiliyor ancak inanın bunun sunduğu ses kalitesinin yarısını bile sunmuyor. Eğer oyun internet gibi özelliklerden çok ses kalitesi arttırılabilir hafıza ve taşınabilirlik gibi özellikler arıyorsanız gözünüz kapalı alın. En aşağı Cx500 gibi bir kulaklıkla kullanmanızı tavsiye ederim. Apple lossless desteği de var eğer Apple dan geçiş yapacaksanız

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bunu nereden temin edebiliriz? yurtdışı haricinde?
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.