Şimdi Ara

SONY Xperia Z5 Premium Alınır mı veya Alternatifleri?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
2.031
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar ikinci el olarak telefon almayı düşünüyorum SONY Xperia Z5 Premiumlar 1600-1500 TL civarında sizce bu cihaz bu fiyat eder mi alınır bir cihaz mı SONY'e karşı bir sempatim var ama başka cihaz tavsiyeleriniz var mıdır? Bundan önce iPhone 6 kullandım ama İOS iyi ama o kadar para vermeye değer mi işte orası bir soru işareti? Androidde stabilite konusunda son zamanlar iyi olduğunu gördüm stabilite konusunda iyi cihaz arıyorum öyle oyun filan oynamam sosyal medya İnternet ve kamera kullanırım genelde tavsiye ve yorumlarınızı bekliyorum...



  • Uzun ekran süresi istiyorsan yeterli gelmez bu cihaz hocam 4k ekran iyi sömürüyor. Kullanıcı incemelerine de hep baktım 5 saat üstünü gören olmamış . Bende aktif kullandığımda 4 saat ekran süresi anca geliyor. Akıcılık şu an için çok iyi Android de donanımları çok abattılar. Kamera açısından manuel ayarlarda baya iyi resimler yakalayabilirsiniz. Fiyat açısından iyi ama ben olsam z5 yada bütçeyi biraz daha artırarak XZ bakardım . Başka firmalardan s7 edge bakardım . Sizi tatmin edecek cihazlar bunlar.
    Z5 premium için aklınıza takılan ne varsa sorabilirsiniz.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yani hocam bir cihaza çok para vermek istemiyorum SONY'lerin tasarımını ben beğeniyorum açıkçası Z5 Premium buldum bir tane 1500-1600 lira filan 100-200 lira fark ile sıfır normal Z5'ler var ama Premium daha iyiymiş gibi duruyor SONY cihaz kullanmadım ama stabilite konusunda iPhone gibi olduğu söyleniyor Z5 Premiumda ısınma sorunu var diyorlar doğrumudur acaba? SONY tavsiye eder misiniz teknik servis ve cihazlar açısından?
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Teknik servise Teleservis ve KVK bakıyor. Resmen şans işi hocam teknisyen o gün iyi günündeyse memnun ayrılırsınız . Ama bu yaz özellikle biraz agresifti servisler ilerde ne olur bilemiyorum. Z5 serilerinde kulaklık sorunuyla kesin karşılaşacaksın onu söyleyeyim kronik bir sorun ama ne zaman olur belli olmaz. 3-4 günde soketi değiştirip veriyorlar.Isınma sorunu snapdragon 810 dan dolayı kaynaklanıyor ama real racing ve injustice ile gündelik test ediyorum öyle elle tutulmayacak kadar ısınmıyor. Isınınca işlemcinin kendini kıstığı biraz belli oluyor ama sen sosyal medya için kullanacaksın sende çok ısınma olmaz. Yine de ben normal z5 alman taraftarıyım z5 için başka kronik sorun bilmiyorum . Sana şarj lazım ekran süresi daha fazla olmalı z5 premiumdan daha iyi ekran süresi veriyor. Cihazlar açısından her zaman beğenirim Sony . Şimdiye kadar 50 den farklı sony kullandım 1-2 model dışında kaliteyi hiç bozmadı.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Hocam nedense SONY donanım konusunda biraz gerideymiş gibi mesela XZ bakmıştım internetten, Steady Shot var ama OİS olsa kamerada daha iyi olurdu RAM de ne kadar kasmasa da 4GB koysa birkaç eksiği var ama onlarda tam olsa çok süper cihazlar olacak. Samsung özellikleri koyuyor ama telefon 1 sene sonra donma kasma olayı başlıyor destek yok güncellemede bilmiyorum tekrar ikinci el bekleyip iPhone 6S mi alsam yoksa XZ mi kararsız kaldım. Z5 Premium ve normali biraz sıkıntılı gibi duruyor internetten ne kadar baksakta kullanıcı yorumları daha önemli bence.
    NOT:Sony Xperia Z5 Dual Sim (Sony Türkiye Garantili) Hepsiburada.com'da 1.759,00 TL imiş.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Freedom Leader -- 17 Aralık 2016; 1:6:20 >
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Sıkıntı olarak Z5 premiumda sadece kulaklık sorunu var. Z5 te de kulaklı sorunu var bildiğim başka bir sorun görmedim ama belki vardır anakonuyu incelemek lazım . 3GB ramin yetmediği bir yer görmedim hocam . En fazla 2 gb kullanılıyor bunun 1 gb işletim sistemi o kadar. XZ çok yeni bir cihaz daha tam yorumları bulamayız. Ama herhangi bir kronik soruna denk gelmedim .Ben olsam XZ alırım bir müzik atmak için uygulamadan 40 işlem yapmak bana göre değil veya apk yüklemem gerekir ios ta yapamam. Ama size bunlar gerek olmadığından İos ile devam edebilirsiniz. Gerçi 6s pil süresi xz baya azmış ona dikkat edin .
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Yani hocam beni iPhonedeki kısıtlamalar vazgeçirtmişti açıkçası bir müzik video vb bir şey atarken işkence resmen Android bana göre daha iyi ama tek sıkıntı stabil olması yani uzun süreli sıkıntısız olsun kısacası SONY'e karşı hep bir sempatim vardır ilk telefonum K750i idi ondan dolayıdır belki Şarj süresi sıkıntıydı iPhone de birde hemen bitiyordu XZ'de sıkıntılı mıdır sizce bu konuda? Şansa SONY'lerde ikinci el piyasası yok işte
  • Ankarada iseniz z5p krom rengi var kozmetik olarak 10 üzerinden 7 8 alır ancak köşelerde boya atması ve küçük darbeler var ön ve arkada sorun yok kulaklıkta çalışıyor ısınma fazla değil bence fiyat teklifinde bulunabilirsiniz kulaklığı daha kullanılmadı farklı kulaklıklarla kullandım biraz daha küçük telefon almak için uygun fiyat verirseniz kargolarım istediğiniz yere
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    2. el piyasası olan android telefonlar bir tek Samsung da var . Eğer kısıtlamalar canınızı sıkıyorsa bence geçin XZ ye ben bugün almak istesem z5 premiumu bekletir ocak ayında konferans sonrası tanıtılacak telefonlara bakarım . Belki z5 premium un yeni versiyonu gelir. Yok bana acil dersen XZ alırdım.
  • ouzqan kullanıcısına yanıt
    Hocam aslında Amerikadan iPhone getirtecektik şansa kargo süresi yetişmedi getirtemedik oradaki fiyatla buradaki fiyatlar arasında çok büyük fark var yani burada o kadar para vermek mantıklı değil kısıtlama yüzünden Androide geçeceğim stabilite konusunda SONY iyi duruyor ama teknik servis konusunda galiba rezillik var birde HTC beğeniyorum ben şuan da idare etmek için Windows Phone almıştım onu kullanırım şimdilik aciliyeti yok dediğiniz gibi beklemek mantık konferansta belki SONY iyi iş çıkarır XZ'yi o kadar beğenmedim bekletinlerin altında bir cihaz çıktı bana göre.
  • Freedom Leader kullanıcısına yanıt
    Hocam idare edebilirim diyorsun en iyisi sen ocakta yapılacak konferansı bekle güzel telefonlar çıkacak büyük ihtimalle eğer gelmez ise zaten elinin altında fiyatı bir miktar daha düşmüş olan XZ olacak .
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.