Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 Operatör Çekme Problemi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
755
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Yurtdışından sony xperia z3 aldım. Türkiyeye döndüğümde telefonu kayıt ettirdim ve yaklaşık 3 ay kadar sorunsuz kullandım. Tek problem lollipop güncellemesi çıkmasına rağmen benim telefonuma gelmiyor olmasıydı. Sony Mobile a konuyu aktardığımda bir sonraki gün güncelleme geldi telefona ancak güncellemenin ardından operatöre bağlnamama problemi yaşadım. Sim kartı takıyorum görüyor ancak çekme seviyesini gösteren ibreler bomboş gözüküyor. Belirli frekanslar ile yanıp çekmiş gibi davranıyor ancak tekrar eski haline dönüyor. Sim kartı başka telefonlarda denedik sorun yok, fabrika ayarları veya güvenli modda açma gibi basit işlemleri denedim ancak herhangi bir işe yaramadı.

    İşin kötüsü geçen ay Sony nin aldığı bir karar ile yurt dışından alınan telefonlar Türkiyede garanti kapsamı dışında tutulacakmış. Her ne kadar daha önceden almış olsakta beni de garanti kapsamı dışında tutuyorlar (almayı düşünen arkadaşlar bence almayın hiç bir şekilde yardım etmiyorlar).

    Benzer bir sorun yaşayan var mı? Ne yapabilirim?







  • Yedek al, pc ye bağla companion ile telefonu onar düzelir büyük ihtimal.
  • aynı problem benim kuzenimde de oldu izmirde sevise verdi yazılım düşürdüler yine olmadı hafta başı istanbula göndermişler haber bekliyor
  • Maalesef olmuyor onarınca, denedim değişiklik yok.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.