Şimdi Ara

★ Sony Xperia™ Z3 Kulübü / FlashTool / Kamera İpuçları /Soru-Cevap ★ Lollipop Güncellemesi Geldi! (1277. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
29.077
Cevap
140
Favori
714.489
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
43 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    Umut fakirin ekmeği ama öyle bişi yok vermediler çünkü :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    Evet bayağı başarılı çekmiş...snap camera pro mu kullandığınız yoksa sadece snap camera mı

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada eq ayarinda clear bass'i +4 yada +5 yaptiginizda kulakliktan duydugunuz ses +7 yada +8'e gore asiri yukseliyor.Denemenizde fayda var

    Clear bass gelen ses sinyalindeki distorsiyonu ortadan kaldirip daha fazla bass vermeyi amaclayan bir sistem

    Eger clear bass'i +8 yaparsaniz gelen sesi (distorsiyon sanip) dusuruyor

    Ama +4'de bu kisma olayini minimalize edip daha fazla ses ve yerinde bass'lar aliyorsunuz

    Suanda spotify'da clear bass +4 de ve sirasiyla 1. bar -2, +2, +2,+3,+5 olarak muzik dinliyorum

    Kesinlikle tavsiye ederim



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DeepestSea -- 21 Mart 2016; 0:47:15 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Camera2 ap sisteme entegre etmediği sürece snap kamera yazılımı ikinci yazılımlar çok etkili olmaz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • DeepestSea kullanıcısına yanıt
    Cidden doğru denedim
    Tavsiye edilir

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Prosunu indirdim.. apk olarak ayarlarını yaptığınızda sahne modlarını manuel kullanarak güzel çekimler yapabilirsiniz.. Benim kamera düşük ışıklarda pembemsi çekiyordu. Artık bunun kameradan değil yazılımdan kaynaklı olduğunu anladım.
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    günaydın hocam .inşallah.birde yerine z5 verseler süper olur ne güzel hayal dimi?
    sen memnunmusun alıştın mı?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: se_runtome

    günaydın hocam .inşallah.birde yerine z5 verseler süper olur ne güzel hayal dimi?
    sen memnunmusun alıştın mı?

    İnşallah hocam, evet alıştım güzel telefon yapmış samsung ama canımı sıkan şimdiye kadar 2 kere kapanması oldu ve benim gibi başına gelen birkaç kişi daha var. Yazılımsal dor inşallah

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler basınç testi yaptığımda önce artıyor sonra geri azalıyor sizce açıklık mı var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar orijinal Sony akıllı bileklik Çok az kullandım sıfırdan farkı yok 13 Ay garanti devam ediyor. Fiyatı 100 tl ilgilenen mesaj atabilir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sony Xperia™ Z2 , Z3 ve Z3c cihazlarına Marshmallow Sistem güncellemesi, 16,17 Nisan itibariyle dağıtılması planlanıyor.(Nisan sonuna sarkabilir)
    ▶Z5 ve Z3+ için Mayıs ayında Stamına mod tekrar güncelleme ile sunulması bekleniyor.
    ▶M4Aqua Mayıs sonu
    ▶M5 Haziran sonu
    C4,C5 için herhangi bir bilgi mevcut değil.

    kaynak:
    Sony Xperia Türkiye
  • MaDTuRkk M kullanıcısına yanıt
    Yuh ya, android N cikiyor, biz alamadik M i. Sozde 2016 basi dediler, 4 ay otelediler kandira kandira. Hala da "mayisa sarkabilir". Dalga gectiler resmen. Sanki stock android e bi sey ekliyolarmis gibi. E nerde kaldi sony avantaji? Ben daha niye sony alayim. Bataryaysa diger marka modellerin de iyilesiyor, performanssa keza ayni. Multimedya ozellikleri daha geride. Su gecirmezligine kimse guvenemiyor. Ben kesin kararimi verdim artik sony ye tovbe.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • girizgah kullanıcısına yanıt
    Bu her markada böyle... Sıkıntı hep aynı..
    Bakınızz... 2013 de LG G2 vardı bende Ocak ayında duyuruldu ve Avrupa'ya verilmeye başlandı. Ben de avrupa rom'larını yüklemeye başladım. Üstelik avrupa romunda radyo'da vardı. Ama Türkiye rom'unda yoktu. Yani kapatmışlar. Oysa cihazın içinde radyo chip'i vardı ve ben avrupa romu yüklediğimde radyo dinliyordum..
    Türkiye için Ocak'da dedikleri güncellemeyi Temmuz'da verdiler (20A) ben Almanya 20e romunu çoktan yüklemiştim bile.. Yıl sonunda LG G2'mi Note3 ile değiştim. (keşke değişmeseydim)
    Bende Almanya 20H romu vardı ve Türkiye'ye 20C yeni verilmişti.. Note3'ü aldığımda onun için de Şubat-mart gibi Lollipop verileceği duyurulmuştu ama Haziran'da verildiğinde bende 4. güncelleme Birleşik Arap Emirlikleri romu vardı. Üstelik Türkiye'de ki romda olmayan Smart Manager, Tv uzaktan kumanda gibi programlar vardı..
    Şimdi Xperia Z3 var bende yılbaşından beri Mart ayı oldu Ocak duyurulan MarsMallow Nisan sonunda gelecek.. Hiç şaşırmadım.



    Sony markasına güvendim. Telefondan genel olarak memnunum ama kamera beni çooook hayal kırıklığına uğrattı diyebilirim.


    Yani sözün özü fazla uzatmadan diğer firmalar da güncelleme konusunda aynı hatta Samsung en beteri diyebilirim..



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi müMKÜNsüz -- 21 Mart 2016; 21:01:07 >




  • müMKÜNsüz kullanıcısına yanıt
    Sony samsung yada lg gibi sistemi özelleştirme yapsa bişi ekleme ham yemem de stock halde veriyor saf halde saf hale bu kadar bekleme çok bence

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Güncelleme geldiğinde inşallah her hangi bir sorun olmazda beklediğimize değer. LG G3 'te ilk Lollipop almıştım ve bildirim ışığından tutunda, ekran süresi, ısınma saçma sapan bir sürü sorun vardı ve satmıştım telefonu.

    Bugün tanıtılan iphone SE modelininde 2000 ve 2400 TL den çıkması çok mutlu etti. Tüm android telefonlarda kendine çeki düzen verecektir. Ülkemize sokmadıkları 64GB obsiyonu ve uzun zamandır görmek istediğimiz 2000 sınırına geri dönüşler görürüz inşallah. Zira S7 Edge çıkış fiyatları felan uçuktu. Darısı Z6 Serisinin başına. İnşallah 2400 civarında 64 GB'lı bir Z6 görürüz.
  • -Bordunda "harici amfisi" bile bulunan telefonun böylesine kısık ve kısıtlayıcı ses vermesi hayal kırıklığı. Stellio ile bir nebze çözüyorum.

    -Aramalarda hoparlöre almak tam bir felaket. Sadece alt hoparlör çalışıyor ve ses çok kısık. (Normal müzik çalarkende alt hoparlörden az ses geliyor.)

    -Kamera değerlendiremiyoruz. Yeni çıkan sensörlere yazılımla hala kafa tutabilecek kalitede sensör ve lense sahibiz. Sony sağolsun, hiçbir nimetini bize kullandırtmıyor. Ön kameranın tam bir fiyasko olduğunu söylememe gerek yok.

    -Ekran renk doğruluğu olarak piyasada rakipsiz. Ama ölü piksel ve beyaz nokta sorunları aldı başını gidiyor. Kaldıki bende ekranın sl kenarında tam ortada küçük br yerde dokunmatik düzgün çalışmıyor. ben sadece dokunuyorum telefon sürekli dokunup çekermişim gibi tıklayıp duruyor. İnstagramda olur olmaz kişilerin fotografını beğenmekten bunaldım. Servise versem incelemeden sorun yok deyip geri yollayacaklar.

    -Pil kesinlikle abartıldığı kadar yok. Yoğun kullanımda bir günü çıkarır. Ekran süresi olarak ta muadil cihazları rahatlıkla geçer.

    -Yazılım stabilitesine söylenecek söz yok. Tek sorun wifi ile ilgili her şeyi kapatsanız dahi wifi hunharca pili katletmeye devam ediyor. bunu m ile çözdüklerini duydum sevindim. Güncelleme hızı Htc kadar iyi asla değil. Ama en fazla android sürüm desteğini sony nin verdiği bir gerçek.

    -Isınma yok. Gelen güncellemeler ile cihaz serinledi. Ben ısındıramadım.

    -SERVIS KONUSUNDA TR DE EN KOTU SERVIS AGINA VE DESTEGINE SAHIP.




    Bu telefonu almak isteyen varsa ben artık tavsiye etmiyorum. Piyasa daha iyilerine sahip. Paranızla rezil olmayın.




  • Nisana sarkması hiç iyi olmadı. Normalde z1 varken ardından z2 çıkardı. Yeni güncelleme z2 ye verilir, 1 hafta sonra önceki modele dağıtım başlardı. Şimdi hiç eski günlerle alakası olmayan bir durum var. Z5 ailesi aldı ama z3 aile 2 ay sonra alıyor. Mantıksız ve tercih sebebi olmaktan tamamen çıkmışa benziyor. Ben 2 aydır yeni yazılımı bekliyorum format atmamak uğraşmamak için. Benim için kötü oldu. Telefonda son günlerde uygulamalardan dolayı saçamala olabiliyor format atmama ramak kalmıştı. Neyse artık bekleyeceğiz mecbur.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknode kullanıcısına yanıt
    Bundan bir kaç ay önce Nisan demiştim size

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yeni güncelleme veriyor google üreticiler 6 ay sonra veriyor oda 3 5 telefona üst segmente koca firmalar da 3 5 adam mı çalışıyor bi güncellemeler için anlamıyorum bu kadar geç geliyor. İphone bu konuda kafası çok rahat balık istifi gibi telefon üretmiyor yılda 1 model bilemedin 2 model tanıtıyor sistemi de kendi yapıyor kimseye muhtaç degil herşeyi hızlıca veriyor hallediyor kendi anroid o yüzden hep böyle kalacak google mahkum firmaların hepsi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 22 Mart 2016; 3:29:41 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bugün arkadaşa samsung s7 alacağız inş bana geldi sordu ne alayım dedi sony sende var iyi mi tasarımını seviyorum senin telin filan dedi Z5 alayım mı dedi dedim alma iyi degil bence benimkide sorunlu çok dedim s7 al oda suya toza dayanıklı hem daha ince çerçeve boşluğu yok hem batarya daha büyük hemde daha ince. Bu adamlar hem daha ince hem daha büyük batarya hemde ois koyuyor ken sony bunu nasıl yapamıyor. Ois var telde s7 de kamera çıkıntısı yok denilecek kadar az bide 3000 mah bide daha ince bide telefon 1080p modeli olsa ateş eder galiba. S7 kullanıcı kulübe baktım fotograf lar başarılı pil kullanımı z3 ile nerdeyse aynı



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDTuRkk -- 22 Mart 2016; 9:13:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12751276127712781279
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.