Şimdi Ara

Sony Xperia Z3 kullanıcı yorumları

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
4.407
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar telefonu yaklaşık olarak 2-3 aydır kullanmaktayım. Şimdiye kadar karşılaştığım sorunlar yok denecek kadar az (ki pek çok sorun kullanıcıdan çıktığına kendim şahit oldum)
    Öncelikle ben çektiğim videoları oynatmak istediğimde(4k çekimlerde) aldığım bir hatadan bahsetmek istiyorum.
    "Video oynatılamıyor.Geçersiz url." diye bir hata alıyordum. Bunun sebebinin ise kullanılan hafıza kartının class(sınıfının) düşük olması olduğunu farkettim. Öncelikle dışardan bakıldığında telefonun nasıl bir izlenim bıraktığından bahsetmek istiyorum. Özellikle ben bir telefon alacağım zaman o cihaz ile ilgili önce şikayetlere bakarım, sonrasında ise diğer cihazlarla karşılaştırmalarına. Z3 ü aldıktan sonra hata yaptığımı anladım. Arkadaşlar videoların çoğu asılsız çıktı. Öncelikle internette gördüğüm bir kaç videodan bahsetmek istiyorum. Bu videolarda başka cihazlarla olan kamera karşılaştırmaları asılsız. Sony nin kamerasında pekçok ayar mevcut ve bu karşılaştırmalarda ayarları yapılmadan çekimler yapıldığını farkettim.
    Cihazın kamerası gayet rahat ve gayet güzel bir performans sergiliyor.
    Bazı arkadaşlar cihazın ısınmasından şikayetçi. Genelde 1-2 saat oyun oynadıktan sonra ısınma başlıyor ve 34 dereceyi görüyorum. Özellikle skype tarzı videolu konuşmalarda 40 dereceye çıktığını tecrübe ettim. Ancak onun dışında sorunla halen karşılaşmadım ve umarım karşılaşmamda.
    Önemli: Arkadaşlar bu cihazın bahsedilmemiş bir özelliğine değinmek istiyorum. Cihazda stereo(çift kanallı ses) kayıt özelliği bulunmakta. hiç bir cep telefonu şuanda bunu yapamamakta. Ses kayıt kalitesi stüdyo kalitesine yakın ve sesleri bozmadan kaydedebiliyor(Mikrofon hassasiyeti ayarlamayı unutmayın). Ses kaydetme Kalitesi için bile alınabilecek bir telefon özellikle benim gibi müzisyenler için.
    Onun dışında hem altta hemde üstte hoparlör bulunması oyun deneyimini en üste çıkarıyor. Telefonda şimdiye kadar herhangi kasma vb. Durumlar yaşamadım. Şikayetçi olduğum diğer bir konu ise telefonda yalnızca 8mp çözünürlükte hdr modu açılabiliyor olması.
    Bir de en merak edilen konular su geçirmeme özelliği. Şimdiye kadar pek çok kez suya sokmama rağmen su geçirme durumu yaşamadım. Su geçirdi tarzı şeylere inanmayınız. Genellikle bu sorun kapakların tam kapatılamaması veya kapakların aşınmış olmasıdır. Aksi takdirde su geçirirse sony servisinde cihaz kapak dışında su alıyormu kontrol edilir, testler yapılır ve eğer doğruysa cihaz yenilenir merak etmeyin(tabii resmi garantili ise). Bir de z3 kullananlara tavsiyelerim olacaktır.
    Öncelikle z3 aldıysanız mutlaka bir dock station (şarj ünitesi) alın. Bu kapakçığın aşınmasını ve su geçirmemesini sağlar.
    Birde cihazın arka yüzü cam olduğundan arkası önü pek ayırt edilemiyor. Defalarca karıştırdım. Mutlaka koyduğunuz yere dikkat edin cihazın arka yüzü çok kaygan. Ayrıca ön yüzü çizilmeye dayanıklı olmasına rağmen arka yüzü pek de öyle değil. Ufak tefek çizilmeler oluyor arka yüzde.
    Zaman ayırdığınız için teşekkürler

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >







  • Merhaba tavsiyeler için teşekkürler..

    Arka yüze yapıştırılan ince bir film işinizi görür.

    Su geçirmez özelliğinden kaynaklı olsa gerek hoparlör den gelen ses bana yeterli gelmiyor hem çağrı da iç hoparlör hem de dış!

    Ekran kendi kendine dokunmaya başladı fabrika ayarlarına dönmek zorunda kaldım bir kaç kez neyseki şimdilik bir sorun gözükmüyor hard-format atmak istiyorum. Pc ye bağlamadan olmayacak gibi ses artırma tuşu ile güç düğmesine aynı anda basarak açmaya çalıştım telefonu ancak işe yaramıyor.

    Hayırlı günler...

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.