Şimdi Ara

'Sony Xperia Z2 sadece yılın ilk yarısı için amiral telefon'

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.606
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  •  'Sony Xperia Z2 sadece yılın ilk yarısı için amiral telefon'


    Mobil Dünya Kongresinde Sony'nin yeni telefonu Xperia Z2 tanıtımından sonra Japon haber kanallarına konuşan Sony Mobile cihaz planlama direktörü Kurozumi Yoshiro, Xperia Z2'nin bu yılın ilk yarısında kullanılacak amiral telefon olarak üretildiğini ve yılın ikinci yarısı için Sony tarafından farklı bir telefonun piyasaya sürüleceğini açıkladı.

    Bu durumun kendileri açısından daha rekabetçi göründüğünü söyleyen Yoshiro, aynı zamanda hızla gelişen sektöre ayak uydurmak için de bu yolu izlediklerini belirtti. Hatırlayacaksınız ki geçen yıl Xperia Z tanıtımının ardından yılın ikinci yarısında Xperia Z1 modeli piyasaya sürülmüştü. Sony'in ilerki modellerinde hep aynı dizaynda kalmayıp Xperia Z ile başlayan ve Z1,Z2'de de kullandığı OmniBalance tasarım anlayışından da vazgeçeceğini belirten Yoshiro, firmanın farklı tasarımlarla karşımıza çıkacağını da açıkladı.

    Sony Xperia Z2 modelinin daha piyasaya sürülmeden bu şekilde açıklamalar yapan Sony'in Z2 satışlarını ne şekilde etkileyeceğini ve önceki amiral gemileri Z ve Z1'e güncelleme desteğini ne şekilde sürdüreceğini ilerleyen günlerde göreceğiz.







  • Z2 'yi aldıktan sonra gerisi beni ilgilendirmez. En az 3 sene gideri var.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oldu her 3-4 ayda bir telefon alicaz. Ikinci yarisina baska amiral gemi diyosunuzda zaten 15 nisanda piyasaya cikicak z2(saturn.de gosterdigi kadariyla) .Millet alicak iki ay sonra yeni amiral gemi mi cikicak?
    Anlamiyorum neden kendi satislarini baltaliyorlar.
    Simdi 4 ay sonra 805 le cikicak sony beklicek herkes ya da 810 neyse.
    Samsung da ayni. Daha 2gun once telefon tanit hemen ardindan J soylentisi. 3-4 aya yeni telefon.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kule_genclik -- 27 Şubat 2014; 18:16:31 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İyi marka denen bir şey yok, samsung neyse diğerleri de aynı. Her gün telefon çıkıyor isimlerini bile ezberleyemiyorum artık. Tek farkları 100 mhz değişen işlemcileri.
  • Biri cikinca digeri ucuzlayacaktir ki bu bir anlamda iyi bir haber

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Senede 2 amiral gemisi yetmez en az 12 olmaliki her ay telefon deistirebilme potansiyeline sahip deli leri taniyabilelim.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Her 4-5 ayda yeni model çıkıyor diye yakınmanın anlamı yok bunu tüm firmalar yapıyor kimi abartıyor kimi tadında bırakıyor. En azından Sony dürüst bir şekilde gelecekte ne olacağını belirtmiş.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.