Şimdi Ara

Sony Xperia Z1 Compact video inceleme 'Mini telefonların en güçlüsü testte' (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
152
Cevap
0
Favori
3.859
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

    quote:

    Orijinalden alıntı: steyfo

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

    quote:

    Orijinalden alıntı: vercer2005

    bir üstte güzel bir yorum görebilirsin hocam .

    iphone un servisi ile teleservice aynı kefeye koydugumuz vakit yanılırız. iphone servis bakımından kaba tabirle " sorun mu var buyrun sıfır cihaz" mantıgında.
    paralelin muammalıgı malum yine diyorum savunmam. ama sony servisinden kimse iyi hizmet beklemesin alsın ve dua etsin cihaz bozulmasın diye.
    Hal böyle iken paralele de dualık bakacaksak 500 lira farkın verilmeyecegini görebiliriz.
    Fiyat olayını anlatamıyorum herhalde 1500 e satıldı bu telefon. 40 gün onsipariş diye paralar alındı bekletildi. Mahalle kabadayısı gibi 250 daha gonder verelim telefonu dendi.
    şubattan beri konuyu takip ediyorum ve açın okuyun ordaki film gibi akışı.

    Derseniz ki sen paralel mi aldın ? Hayır aleti ne paralel ne de dist den almadım ihtiyacı olmayan da bu fiyata almasın zaten .
    Telin bu kadar entrikası olmasa biz de bu kadar vakit ayırıp yazmayız hocam şunu bir düşünün objektif bakarak

    Videoda bile "dedikodu" diyip geçiştirilmesi sinirleri oynattı bundan yazdım . İnsanlara bu fiyatı kabul ettirme taktiği oluyor biraz da

    Hocam maliyeti 200 dolar olan telefondan (iPhone 5S) 750-800 dolar (yurtdışı) boşuna alınmıyor , elit sıfatını boşuna vermediler bu telefona. O ödenen parayla 4 tane iPhone 5S üretiliyor. Bu muammayı diğer telefon üreticilerden beklemeniz için 3000-4000 lirayı gözden çıkarmanız gerekiyor.

    Sony'nin servisine gelince Sony ve diğer üreticiler bu işten az kar ettiği için bozulan telefonu en fazla tamir edebilir. Çözülmeyen arızalarda board değişir ücretsiz olarak.
    Ama paralelde iş böyle değil garanti için adam bulamıyorsunuz. Çözülemeyen arızalarla hiç ilgilenmiyorlar kullanıcı hatası düşmüş su kaçmış vs deyip başından sağıyor.
    Daha fazlasını beklemek saçmalık ama sırf çözülemeyen olaylar için 300-400 daha fazla veririm örnek HTC'nin çoğu telefonunda board kaynaklı ekran ışığı ayarlanmıyor sürekli az yanıyor tamirlede çözülemiyor yurtdışından getiren yandı gibi bir şey HTC'lerde.

    Bende sana hata yapıldı diyorum 1500'e gelme ihtimalini forumda nasıl düşünüp , tartıştınız hayret ediyorum. Hiç mi biri çıkıp arkadaş 500-550 Euro'ya satılıyor bu telefon Avrupa'da bu işte bir iş var diyen olmadı mı ? Hala da sürdürüyorsunuz bu muhabbeti.

    İçim parçalandı şimdi sony ve diğer firmalar için :(( Iphone 200 dolarmış, dostum tmm mantıklı şeyler söylüyorsun da, o zaman sony ne kadara mal ediyor bir ürünü onu da yaz ki kıyaslama şansımız olsun. Hep beraber apple'ı yuhlayalım Hayır lg desen hadi tmm diyeceğim de, sony de apple kadar pahalı satıyor işte ürünlerini. Üstelik ürünleri daha kalitesiz ve daha kötü bir garanti servisi var.

    http://www.teknokulis.com/Haberler/Mobil/2013/09/25/iphone-5s-ve-5c-applea-ne-kadara-patladi

    Şu an için maliyeti açıklanmadı ama yine mantıklıca hesap yapsak ;
    iPhone 5S---------------------------------Z1C
    640 x 1136 Ekran------------------1280x720 Ekran
    8MP Kamera-------------------------21MP Kamera
    1GB RAM-------------------------------2GB RAM
    A7 Çift Çekirdek işlemci-------S800 4 çekirdek işlemci
    Bükülen alüminyum kasa---Su geçirmez alüminyum kasa
    1560mah batarya-------------------2300mah batarya

    Sırf şu donanımları kıyaslasak arada 2-2.5 katlık fiyat farkı olması lazım.
    Sony Apple gibi donanım kullanıpta o fiyattan satsa bende ne iş Sony'nin yaptığı derim ama adamlar herşeyin üstünü koyup satıyor. Yazılımın etkisini görüyoruz iOS işletim sistemi Apple'a dünyanın parasını kazandırıyor. Android'de işler ne yazık ki öyle değil.

    Hala anlayamiyor musun. 2014 te donanim Para etmiyor. En fazla samsung iste.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • mesut abinin gömlek tommy :)

  • Media Markt Marmara forum da vardı

    Güzel cihaz
    Sony Xperia Z1 Compact video inceleme 'Mini telefonların en güçlüsü testte'

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uzun bir süre İphone 4-4S-5-5S kullananan biri olarak bugun N11.com dan paralel ithalat 1400 TL ye beyaz rengini dün sipariş ettim bugun kapalı sıfır kutusunda garantili olarak aldım.

    Telefon bana gore sınıfının en iyisi Gerek performansı gucu gerekse malzeme kalitesi cok iyi.Telefonu elinize aldıgınızda sağlamlık hissi guven veriyor.Daha once Sony Z almıstım ilk cıktıgında ekran soluklugundan satmıstım hemen.Ama İPS ekrana gecilmesiyle ve compact bir cihaz olusu nedeniyle yeniden sony tercih ettim.Telefon ne buyuk nede kucuk tam ideal boyutta tasarlanmış.Sony kesinlikle malzeme kalitesi olarak cok iyi işler yapıyor.Fiyat olarak 1999 TL cok fazla .Ama ne yazıkki ulkemize bir yeni telefon girdiğinde fiyat bu civarlarda oluyor.Sony nin kendi garantisinde olması gereken fiyat 1500 civarında olmalıydı.Belli bir sure yavas yavas fiyatlar dusecektir.

    Android platformuna hiç sıcak bakmıyordum.Samsung tan bu yuzden nefret etmiştim, ama sony nin kalitesi ile andorid birleşince gercekten cok iyi işler cıkıyor.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir telefon.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof


    quote:

    Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

    quote:

    Orijinalden alıntı: javaprof

    Xperia ion da çok güzel telefondu ama sony güncelleme vermedi sony yazılımda çok kötü ama telefon tasarımları güzel bence kanmayın sonyye sony nin tek derdi para bende xperia ion var 1800 tlye aldım ama öylece çöpe atar gibi attılar bizi.

    2.3'ten 4.1.2'ye kadar güncelleme verildi daha ne bekliyorsunuz Android 99'u mu ? Güncellemesi biten telefon çöp mü gözünüzde ? Telefon gayet akıcı , stabil çalışıyor. Çok istiyorsanızda girin XDA'ye tonlarca ROM var atın.

    Benim telefonum ion hspa yani 4.0.4 olarak geldi sonra bir güncelleme geldi 4.1.2 ve bunu yükleyenlerin hepsi404 e geri döndü çünkü güncellemeden sonra bir.çok kamera modu gitti ve ses açma tuşu çalışmaz oldu hep hata düzeltme gelecek diye bekledik ama gelmedi bizi attılar sokağa kullanıcıların yarısı cyanogen mod diğer yarısı 404 kullanıyor

    Hocam benim de dediğim o , sırf rakamlar için telefonuna çöp diyen var. Arkadaş 4.0 olsa ne olacak 4.1.2 olsa ne olacak ? Ben yıllardır Arc S kullanırım 2.3.6 ile çıktı telefon sırf işlemci destekliyor diye ICS verdiler telefon demeye şahit arar oldum. Aynı işlemciyi kullanan Samsung Galaxy Wonder 2.3.6 da bıraktı telefonu akıllılık edip. Yapmayın gözünüzü seveyim güncelleme gelmiyor yapıştır ÇÖP damgasını yok böyle bir şey.




  • 1999 liralık fiyatı savunanları beni çürütmeye davet ediyorum el insaf yahu

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90439660

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • steyfo S kullanıcısına yanıt
    Hocam kesinlikle karşı çıktığım yok zaten bu olaya. Apple bana göre devrim niteliğinde bir firmadır.
    Cep telefonlarında diğer firmalara yön gösteren , az donanımla şu an Android ekosisteminin en üst seviye donanımına sahip telefonlardan bile daha stabil çalışan , senede tek telefon çıkartıp ona yoğunlaşan uzun süre o telofona hizmet destek veren mükemmel bir firma.

    Garanti konusunda da Apple ile diğer firmaları aynı kefeye koymayın , biri 200 dolara üretilirken geriye kalan 600 dolar sırf hizmet , destek , garanti için alınıyor. Diğer telefonlarda durum böyle değil yazılım AndroidOS olduğundan adam akıllı çalışabilmesi için doldurabildikleri kadar doldurmaları lazım telefonu ki iPhone stabilitesini yakalasınlar. Bu da telefonun maliyetine yansıyor iPhone 5S'e verdiğin para ile 4 iPhone 5S üretiliyorken , X firmaya verdiğin parayla 2 tane X telefon anca üretiliyor. O parayla adam sana neyin desteğini , neyin hizmetini sağlasın ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serhat.cinar -- 11 Nisan 2014; 23:25:51 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetgox

    1999 liralık fiyatı savunanları beni çürütmeye davet ediyorum el insaf yahu

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90439660

    Ahmet hocam ben Beykoz'da telefoncuyum bu işler senin bildiğin gibi yürümüyor.

    Almanya'da fiyatı 465 Euro ( bize gelirken ki kuru düşünürsek 3.0-3.1 oranındaydı ) 1400 liraya tekamül eder. Almanya'nın KDV oranı 7 ile 19 arasında değişir direk lap diye %18 KDV düşemezsin orası Türkiye değil her ürüne en üst seviyeden vergi koyayım mantığı yok. Telefonlardaki KDV oranını bilmiyorum orta yolu bulalım 1300 diyelim. Kar oranı da 0 telefonlarda ne yazık ki %35 - %40 lara dayanmıyor gel dükkanıma sana kaça geliyor kaça satıyorum kendin gör. Paralel ithalat , grey , daha ucuza satılan yerler vs. satarken ayak uydurmaya çalışıyorsun diğer satıcılara kar falan kalmıyor. Büyük mağaza isen sürümden dönersin. Git en yakın mağazaya 2000 liralık telefondan taş çatlasa 100-150 lira kar eder ki buranın Türkiye olduğunu unutma. Karı çıkar at 1200 lira de ( en iyi ihtimal ) bize gelse üzerine %18 KDV = 216 , %25 OİV = 300 , Mobil internet erişim bedeli %5 = 60 , Telekomünikasyon Kurumu Ruhsat Ücreti = 13. 1790 lira gibi bir fiyata tekamül eder koyulan vergilerle. Maktu ücreti vs. de alınıyor mu kalktı mı bilmiyorum bildiğim vergilerle sonuç bu.




  • Telefonu Dock ünitesi ile kullanan biri olarak Erdi Bey'in yönelttiği soruya cevaben; akıllı telefonların batarya ömrünün yetersizliği ve kimi zaman gün içerisinde 2-3 kez şarj etmek zorunda kalmamız nedeniyle Dock ünitesi almak kaçınılmaz hale geliyor, açılır kapanır kapaklar uzun vadede illa ki yıpranıp su geçirmeme özelliğini kaybedecektir, xperia Z sahibi bir arkadaşımın başına geldiği için Z1 alır almaz Dock ünitesini aldım ve elimden geldiğince dock ile şarj ediyorum,sağladığı fayda göz önüne alındığında telefon kasasındaki "çirkin" görüntü nazar boncuğu olmuş diyebiliriz.

    Bu arada plastik fetişisti arkadaşların kalkıp da o dock giriş kısmını bahane ederek telefonun tasarımını eleştirmeleri tam anlamıyla kendini bilmezlik, HTC veya Apple kullananı anlarım ancak LG ve Samsung kullanıcılarının eleştirilerini kaale almamak lazım

  • quote:

    Orijinalden alıntı: turkeytv

    DH TAVSİYE EDER DE NE DEMEK?

    çok basit bir cümle halbuki.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • okadar yazmıssın 1500e nasıl bekliyordunuz avrupa fiyatıyla aynı olur mu bizde diye de zaten 1500e gelincede bizde aynı fiyat olmuyordu.İngiltereden alırsan burada 550liraya satılan smartwatch 2 yi hediye veriyorlardı diğer avrupa ülkelerinde ön sipariş verenlere burada 200-300 liraya satılan bluetooth kulaklık hediye ediyorlardı.Bizde 1500 liraya ön sipariş açan hepsisony 5 hafta göndereceğiz aldığınız fiyata siz bekleyin deyip ek ücret istedi. Bizim türk satıcısında var kazıklama isteği(ististanalar var ama durum böyle) verilen hediyeler bile burada orta seviye telefon fiyatına satılıyor.
    Bu hediyeler öyle az para değil direk telefonun satış fiyatına eklenmiş ürünler bu şekilde 1500 lira avrupada satılıyor bizde sade telefonu haliyle 1500e bekledik fiyatta açıklanıp satışa bile sunulunca inandık.Senin gibi hediyelerden haberi olmayan insanlarda bize ne bekliyordunuz fiyat normal diyor. Tuhaf ama biraz daha az kazıklanmayı bekliyorduk öyle bir alışmısız ki kazığa az kazık yesek tesekkür eder hale geldi bazılarımız..




  • Telfon cizilmiye karsi dayanikli zaten uzerinde anti shatter film var z ve z1-de oldugu gibi... ekran chok fazla chizildiyinde anti shatter filmi deyistirmek mumkun... Telefonun fiyati her yerde musait Turkiyeden basqa... 1400 tl..

  • Canli gordum hic begenmedim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetgox

    1999 liralık fiyatı savunanları beni çürütmeye davet ediyorum el insaf yahu

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90439660

    Ahmet hocam ben Beykoz'da telefoncuyum bu işler senin bildiğin gibi yürümüyor.

    Almanya'da fiyatı 465 Euro ( bize gelirken ki kuru düşünürsek 3.0-3.1 oranındaydı ) 1400 liraya tekamül eder. Almanya'nın KDV oranı 7 ile 19 arasında değişir direk lap diye %18 KDV düşemezsin orası Türkiye değil her ürüne en üst seviyeden vergi koyayım mantığı yok. Telefonlardaki KDV oranını bilmiyorum orta yolu bulalım 1300 diyelim. Kar oranı da 0 telefonlarda ne yazık ki %35 - %40 lara dayanmıyor gel dükkanıma sana kaça geliyor kaça satıyorum kendin gör. Paralel ithalat , grey , daha ucuza satılan yerler vs. satarken ayak uydurmaya çalışıyorsun diğer satıcılara kar falan kalmıyor. Büyük mağaza isen sürümden dönersin. Git en yakın mağazaya 2000 liralık telefondan taş çatlasa 100-150 lira kar eder ki buranın Türkiye olduğunu unutma. Karı çıkar at 1200 lira de ( en iyi ihtimal ) bize gelse üzerine %18 KDV = 216 , %25 OİV = 300 , Mobil internet erişim bedeli %5 = 60 , Telekomünikasyon Kurumu Ruhsat Ücreti = 13. 1790 lira gibi bir fiyata tekamül eder koyulan vergilerle. Maktu ücreti vs. de alınıyor mu kalktı mı bilmiyorum bildiğim vergilerle sonuç bu.

    hocam seni tanımasam valla sony'nin paralı askeri derdim

    öncelikle KDV oranında bir sıkıntı yok hocam almanyada da ingilterede de %18 KDV var..hatta o yazdığım başlıkta linkeri vermiştim..bir defa mobil internet erişim bedeli diye bir şey bulamadım..ayrıca telekominikasyon kurumu ruhsat ücretini GSM operatörleri ödüyor distribütörle ne alakası var? %18 kdv'yi sen ayrı ödüyorsun ben zaten yaptığım hesapta kdv'yi hariç tutarak kar oranını %83 civarı buldum..ayrıca 1999 liralık telefondan 100 lira kar demek %5 karlı satılıyor demek e usta Allah Kuran aşkına bu %5 karla adam sermaye mi yapacak,reklam harcamalarına pay mı ayıracak yoksa çalışanların maaşını mı ödeyecek?Ayrıca yukarıda bir arkadaş çok iyi yazmış avrupada bu telefonun yanında DR-BTN 200M kulaklığı 1 eurodan verdiler ki o kulaklık burada en ucuz 220 lira daha geçen ben aldım..lütfen artık görelim şu gerçekleri hocam biz yolunacak kaz değiliz ben her ne kadar karşı çıksamda cep telefonlarında taksit olayının kaldırılmasını destekliyorum..eğer kalkmasaydı bunların hiç birini göremeyecektik




  • quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetgox

    quote:

    Orijinalden alıntı: Marquis-de-Sade`

    quote:

    Orijinalden alıntı: ahmetgox

    1999 liralık fiyatı savunanları beni çürütmeye davet ediyorum el insaf yahu

    https://forum.donanimhaber.com/showTopic.asp?m=90439660

    Ahmet hocam ben Beykoz'da telefoncuyum bu işler senin bildiğin gibi yürümüyor.

    Almanya'da fiyatı 465 Euro ( bize gelirken ki kuru düşünürsek 3.0-3.1 oranındaydı ) 1400 liraya tekamül eder. Almanya'nın KDV oranı 7 ile 19 arasında değişir direk lap diye %18 KDV düşemezsin orası Türkiye değil her ürüne en üst seviyeden vergi koyayım mantığı yok. Telefonlardaki KDV oranını bilmiyorum orta yolu bulalım 1300 diyelim. Kar oranı da 0 telefonlarda ne yazık ki %35 - %40 lara dayanmıyor gel dükkanıma sana kaça geliyor kaça satıyorum kendin gör. Paralel ithalat , grey , daha ucuza satılan yerler vs. satarken ayak uydurmaya çalışıyorsun diğer satıcılara kar falan kalmıyor. Büyük mağaza isen sürümden dönersin. Git en yakın mağazaya 2000 liralık telefondan taş çatlasa 100-150 lira kar eder ki buranın Türkiye olduğunu unutma. Karı çıkar at 1200 lira de ( en iyi ihtimal ) bize gelse üzerine %18 KDV = 216 , %25 OİV = 300 , Mobil internet erişim bedeli %5 = 60 , Telekomünikasyon Kurumu Ruhsat Ücreti = 13. 1790 lira gibi bir fiyata tekamül eder koyulan vergilerle. Maktu ücreti vs. de alınıyor mu kalktı mı bilmiyorum bildiğim vergilerle sonuç bu.

    hocam seni tanımasam valla sony'nin paralı askeri derdim

    öncelikle KDV oranında bir sıkıntı yok hocam almanyada da ingilterede de %18 KDV var..hatta o yazdığım başlıkta linkeri vermiştim..bir defa mobil internet erişim bedeli diye bir şey bulamadım..ayrıca telekominikasyon kurumu ruhsat ücretini GSM operatörleri ödüyor distribütörle ne alakası var? %18 kdv'yi sen ayrı ödüyorsun ben zaten yaptığım hesapta kdv'yi hariç tutarak kar oranını %83 civarı buldum..ayrıca 1999 liralık telefondan 100 lira kar demek %5 karlı satılıyor demek e usta Allah Kuran aşkına bu %5 karla adam sermaye mi yapacak,reklam harcamalarına pay mı ayıracak yoksa çalışanların maaşını mı ödeyecek?Ayrıca yukarıda bir arkadaş çok iyi yazmış avrupada bu telefonun yanında DR-BTN 200M kulaklığı 1 eurodan verdiler ki o kulaklık burada en ucuz 220 lira daha geçen ben aldım..lütfen artık görelim şu gerçekleri hocam biz yolunacak kaz değiliz ben her ne kadar karşı çıksamda cep telefonlarında taksit olayının kaldırılmasını destekliyorum..eğer kalkmasaydı bunların hiç birini göremeyecektik

    Yok hocam kimsenin askeri falan değilim

    Hocam alttan alınan daha neler varda bunlar bilinen vergiler , gel bu devirde telefoncu ol , bir telefondan %35-40 kar etsek köşeyi döneriz zaten , O oranları birtek 2.el telefonda görürsün , yolun düşerse uğra kaça veriyorum kaça alıyorum kalem kalem gösteririm. Biz gene iyiyiz mağazalardan kar oranımız daha fazla mağazalar neredeyse bana toptana gelen fiyatlardan satar olmuş , hocam mağazada telefon satılmıyor ki sadece adam dönemesin , Mediamarkt her ülkede mağazası var adam sürümden kazanıyor. Keşke bu işler senin dediğin gibi yürüse de cep para görse Hocam birazda şöyle düşün Avrupa'da 1 Euro'dan satıldı diyorsun satan aynı firma her ülkeye bu fiyattan dağıtırken bize 220'den veriyorsa bu firmanın suçu mudur ? Sadece Sony değil her üründe bu böyle araba Gürcistan'da sudan ucuz her marka araba tek bir marka da değil , benzin en pahalı bizde , iPhone HTC LG Sony her türlü ürünü en pahalı bizde. Bu işte bir i..elik var ki bu fiyatlardan satılıyor. 1 Euro 3 lira , 220 ye aldım diyorsun 217 lira kar bu firmaya kalsa Sony diye ülke kurulur. Geçiren markalar değil hocam geçiren devlet neye inanırsanız inanın.




  • http://ggm.gtb.gov.tr/sikca-sorulan-sorular/ticari/ithalat

    hocam burada hangi maldan ne vergisi alınıyor hepsi belli.ben sana çok kazanıyorsun demiyorumki yanlış anlıyorsun benimde çok çok yakın bir arkadaşım cep telefoncu ve hangi maldan ne kadar kazanıyor hepsini biliyorum..yanlış anlama ama matematik okudum,kısmetse seneye işletme mezunu olacağım..dolayısıyla ben yaptığım hesaba güveniyorum alın elinize kalem kağıt benim yaptığım hesabı çürütün gerekirse forumu terk ederim..z1 compactı bal gibi 1499 liradan satabilirlerdi ama son anda çakallık yapıp "pazarın kaymağını alma" stratejisine geçtiler (zaten her marka telefonda bu geçerli gibi bir kaç istisna hariç)

    http://www.tedarikzinciri.org/userfiles/file/teknoloji%20yonetimi/fiyatlandirma.doc bu linkten fiyatlandırma ile ilgili biraz fikir sahibi olabilirsin..senin dediğin %5-%7 gibi karlarla kimse iş yapamaz sen ikinci elden ve aksesuarlardan para kazanmıyor olsan hayatta yapamazsın o işi..bak mesela geçen xperia go için batarya alacaktım tr'de en düşük fiyat 78 liraydı ne idüğü belirsiz bir sitede..alıp kutunun içinden hıyar çıkma olasılığı batarya çıkma olasılığından yüksekti neyse gitti ebay'den yaklaşık 38 liraya aldım..sonra aliexpress veya alibaba ikisinden birindeydi sanırım orada dikkatimi çekti toplu alımda (en az 50 olması lazımdı) tanesi 2.5 $ a geliyordu..düşün benim 15 $ verip aldığım satıcı bile ne kadar kar ediyorken var sen 78 liraya satan adamın ettiği karı hesapla..ha bu arada yanlış anlamışsın o yazdığım kulaklık z1 compact önsiparişi verenlere 1 euro yoksa o kulaklık amazonda falan 60 euro civarı




  • quote:

    Orijinalden alıntı: vercer2005

    yigidi öldürüp hakkını yemeyelim sınıfında tek bu alet .
    Yanlışsam da ornek verirseniz hem bilgilenmiş oluruz.

    SINIFI OLARAK YANLIŞ TABİRDE BULUNMUŞ OLABİLİRİM AMA DONANIM OLARAK FARKLI SEÇENEKLER MEVCUT BÜYÜK EKRANA BU PARAYI VERMEK İNSANLARDA YANLIŞ HİSLER UYANDIRMASADA SONRADAN PİŞMAN OLABİLİRLER...!
  • quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    bizi uyku tutmuyor millet çalışıyor

    Seninde Uyudugunu Gormedim:) ilker Allah Askina
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Breaak4Love

    quote:

    Orijinalden alıntı: olağan_şüpheli

    bizi uyku tutmuyor millet çalışıyor

    Seninde Uyudugunu Gormedim:) ilker Allah Askina

    uyku düzenim bozuk
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.