Şimdi Ara

Sony xperia XZ ses problemi, Hepsiburada iade almıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
949
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Xperia XZ cihazım titreşim problemi nedeniyle garantiye gitmişti, yenisi ile değişmiş. Hepsiburada sağolsun cihazı benden farklı bir şehire sormadan gönderdiğinden sevgilim ve babam ilgileniyor bu işlerle. Şimdi cihazın servis menüsüne girip servis testlerini yapmışlar fakat ses açma tuşuna bastıklarında dıt sesini verirken cızırtı çıkarıyor. Sizce geri göndermeli miyim? Sesi youtube’da paylaşıyorum, malesef hoparlörü sonuna kadar açmanız lazım, elimdeki bilgisayar ile sesi yükseltip yükleyemedim.

    Not: Cihaza sim kart falan takmadım ama hepsiburada gene de titreşim probleminden dolayı iade isteğimi kabul etmedi. Ön arka jelatinler bile çıkarılmamıştı servis raporu istedi. KVK da öyle bir rapor vermeye yetkimiz yok diyerek telefonu değiştirdi ama sanırım swap dedikleri ürün, arızalı ürünlardan toplanma telefonmuş.

    https://www.youtube.com/watch?v=jlnQzSqx9-M&feature=youtu.be







  • swap cihaz sıfır olarak gelir öyle bir şey yok.

    iade konusunda tüketici mahkemesi yolunuz açık ama firmayı arayıp söylemende fayda var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: CorelDraw04

    swap cihaz sıfır olarak gelir öyle bir şey yok.

    iade konusunda tüketici mahkemesi yolunuz açık ama firmayı arayıp söylemende fayda var

    Firmaya defalarca söyledim, sadece bekletip aynı cevabı verdiler. Bir yerlerden copy paste yapıyorlar sanırım. Tüketici mahkemesi iyi güzelde ben hafta içi 8:30-4:30 arası meşgulüm. Ülkemizde de hak arama malesef mesai saatleri içinde oluyor. Telefonu tekrar gönderticem, yine sorunlu bir ürün gelirse artık sorununu da yazıp ikinci elden satmayı düşünüyorum. Yaklaşık bir aydır uğraştığımdan başka bir telefon aldım zaten.
  • ustad ne yaptınız.hepsiburada aldımı cihazı ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Umarım siz de hepsiburada.com'dan bir daha alışveriş yapmazsınız. Aynı durum başıma geldi sıfır diye satılan ürün kutu bantları kesilip açılmış üstelik cihaz arızalıydı. İade kabul etmeyip rapor çıkarmamı istediler yolladım servis ise hepsiburada'da bizi kaale bile almadılar biz de onardık dediler sonra hakem heyeti 2 ay uğraşıp durdum.

    Neyse, o ses cızırtısını kulaklıkla dinledim ve birçok sony'de o ses var sonlara gelirken netliğin kaybolması.Önemli olan zil sesi-müzkte sıkıntı çıkarmaması.Titreşim problemi var ise de iade almak zorundalar servis arıza raporu çıkardıktan sonra(14 gün geçmemesi şartı ile). İyi şanslar dilerim.

     Sony xperia XZ ses problemi, Hepsiburada iade almıyor.




  • cihazı gıtcen fızıkı magazadan alcan sorun cıkarsa çökcen

    bura ortadoğu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.