Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (52. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.255
Cevap
36
Favori
334.577
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ClydeShelton

    Telefon hiç bi uygulamaya girmiyor whatsapp instagram vs ama internete baglanıyor
    Edit:ülke genelinde kesilmiş bu saatte kalkınca dünyadan haberi olmuyo insanın :)

    Afganistana hoş geldin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İnternette XZ ile ilgili test videoları izliyordum almadan önce, ses kuvvetini yerden yere vuruyorlardı. Kaliteli videolardan birini son ses kulaklıkla dinleyince hoparlör kalitesinin çok iyi olduğuna dair izlenimler aldım. Özellikle midleri çok iyi veriyordu. İphone 7'yi övmüşler mesela kıyaslamalarda, çok yüksek ses veriyor ancak sesi mono ve cızırtılarla dolu. Nitekim dün akşam telefonu aldım ve haklı çıktığımı görünce çok sevindim. Ses kuvveti ortalığı yıkmıyor ama yeterince fazla ve kalitesi muazzam. Kamerası yazılımı gelişmeye ihtiyaç duyuyor. Her ne kadar özellikleri çok iyi olsa da, bazı giderilmesi gereken kalite kusurları var. Gece çekimleri beni çok etkiledi. Onun dışında yine bildiğimiz Sony kararlılığı ve performansı var. Ben mavi rengini aldım, internetteki fotoğraflardan biraz daha koyu görünüyor, ama daha hoş. Bu arada yeni alacaklara uyarım, İstanbul gibi bir yerde bile kılıf ve ekran koruyucuyu zor buldum, o yüzden önceden internetten sipariş etmekte fayda görüyorum.




  • Telefonda fotoğraf çektikten sonra kayıt neden uzun sürüyor bütün markalar pat diye kayıt ediyor Sony yılardır hep foto kayıt uzun sürüyor bu Sony camera konusunda salakmı acaba teli güç dönemden mi satışa çıkarıyorlar, çünkü sürekli kamera övünüyor fakat kamera hep eksik düşük ışık performansı bende g4 var arkadaş xz aldı g4 düşük ışıkta ezdi bide sd 820 var foto kayıt uzun sürüyor

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • casper1981 C kullanıcısına yanıt
    Tamamen kamera yazılımına önem verilmemesiyle alakalı. :) Fakat salaklığından değil, karşılıklı kâr var işin içinde. Ürettiği sensörleri dünyanın en çok satan cihazlarına da veriyor. 1m samsung 1m apple satıldı diyelim ki. Eder 2m sensör. E o parayı da cebine atıyor işine bakıyor. Eğer ki onları geçerse bu sensör anlaşması yaş olur. :)
  • Telefonu kullanan arkadaşlar deneyimlerini yazsalar da bizde bilgilensek:)pil kullanımı,fotoğraf örnekleri gibi...teşekkürler şimdiden
    Bu arada telefonu birdaha inceledim estetik geldi bugün:)



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 44 plaka -- 4 Kasım 2016; 19:26:43 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    arka sayfalarda bolca fotoğraf örneği var hocam :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: BforzaJçArşıK

    arka sayfalarda bolca fotoğraf örneği var hocam :)

    Bakayım sağol. Görünüşüne alıştım heralde,siyahı daha hoş göründü diğer renklere göre

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • radko kullanıcısına yanıt
    Egm'ye bildirdim sizi hocam.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 44 plaka kullanıcısına yanıt
    Kasa ekran bütünlüğü adına aynı renk olması daha güzel görüntü sağlıyor. O maviye bende pek alışamadım ama kötü de değil. Z5'in yeşil renginin devamı gelmeliydi.
  • Lg kullanırken YouTubedan müzik dinlerken dolaşım yapamazdım. Ancak Sonyde tarayıcı da ne açarsam açayım dolaşıma izin veriyor bu muhteşem bi şey Amerikayı keşfetmişim gibi :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kamerası fotoğraf çekiminde geç kaydediyor diyenler olmuş ancak ben henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım. Çektiğim anda kaydediyormuş görüntüsü var şu anda. Batarya konusundaki deneyimime gelince, şimdilik normal kullanımda 5 saat ekran süresini rahat geçeceğini düşünüyorum. Şu an 6 saate yakın ekran süresi aldım ama yüklenen uygulama sayısı arttıkça bu biraz düşecektir. Tekrar belirteyim kameraya güncelleme şart. Çok farklı bir sensör kombinasyonu sunduğu için Sony yazılımı tam yapamamış hala. Nougat ile düzelmesini beklediklerini yazmış bazı yabancı teknoloji siteleri, Sony de bu kusurun farkındaymış. Bu arada bir gece çekimi paylaşayım, otomatik ayar. Unutmazsam güncelleme aldıkça bu otobüs durağından tekrar tekrar çekmeyi planlıyorum.

    Sony Xperia XZ Premium




  • babadol kullanıcısına yanıt
    Manuelde özellikle ISO 200 veya 100de de çekimler yaparsanız güzel olur. Otomatik mod için fena durmuyor attığınız çekim ama ISO basmış baya yine ortamı aydınlatmak için
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Gulen Adamm

    Egm'ye bildirdim sizi hocam.


    Bnde TSK bildirdim seni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • slord236 S kullanıcısına yanıt
    Aslında renkler ve ışık çok iyi, kumlanma da gayet az bana göre, ama yakınlaştırınca netlikte sıkıntı var. Elim titremese shutter hızını düşürüp çekicem de gece gece en ufak titremede gidiyor.
  • Arkadaşlar bu telefonu almayı tavsiye eder misiniz? Kullanan arkadaşlar fanlık yapmadan bu teşefon mu samsung s7 edge mi yada başka bir model mi?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Daha önce sordum ama cevap alamadım. Arkadaşlar ana ekranda yan yana 4 uygulama ikonu konuyor. Bunu 5 yapamıyormuyuz?
  • 3. parti launcher uygulamaları ile yapabilirsin. Nova, Apex vs.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: outside

    3. parti launcher uygulamaları ile yapabilirsin. Nova, Apex vs.

    Keşke stock tema üzerinde böyle bir ayar bulunsaymış. Neyse cevap için teşekkürler.
  • atillaoguz kullanıcısına yanıt
    Benim fikrim, 2k ekran bu boyutta ekran için pek fark oluşturmuyor, full HD gayet yeterli, bu da daha düşük ram ihtiyacı, daha düşük işlemci gücü ihtiyacı ve daha düşük pil tüketimi anlamına geliyor. Ayrıca kamera olarak da bana kalırsa xz daha iyi, ama daha yazılımı geliştirilmeye muhtaç. Android 7 ile geleceği söyleniyor. S7 edgedeki ekran gerçekten gösterişli, xz ekranı da çok iyi ve doğal renkler gösteriyor. Stereo hoparlör kalitesi olarak deneyimlerime göre şu an xz ilk sırada. Bu tarafsız olduğunu düşündüğüm kriterler sonucunda ben XZ aldım.

    Bu fotoğraf da 16:30 civarı, hava çok bulutlu, otomatik mod:


    Sony Xperia XZ Premium



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi babadol -- 5 Kasım 2016; 17:50:52 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • babadol kullanıcısına yanıt
    Kamerayla alakalı çözmesi gereken 2 sorun var Sony nin. 1. Şu fotoğrafların kenarlarındaki netlik kaybı bulanıklık ne derseniz işte ki bu 23 mp lik sensörün kullanıldığı Z5-X ve XZ de mevcut onun dışında ne m5 te ne eski z serilerinde ne de diğer yeni Sony modellerinde böyle bir sorun yok. 2. Fazla gran. Yani attığınız fotoğrafta belki S7 edge in veremeyeceği kadar detay var ama biraz zoomladığınızda kirlilik direk göze çarpıyor. Bu granlanma olayı ilginç şekilde M5te yok tertemiz bi kamerası var yani sorunların kaynağı bu sensör olabilir
  • 
Sayfa: önceki 5051525354
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.