Şimdi Ara

Sony Xperia XZ Premium (184. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.259
Cevap
36
Favori
334.731
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
10 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Kamerada MP'ini düşürmek dışında ne yeniliği yapmışlar ki?

    @DrHolyday
    Arkadaşım sen bir cihazı sonradan elinden çıkarmak için mi alıyorsun? Eğer amacın oysa hiç alma zaten boşuna, bir cihazı kullanmak için almıyorsan tat alamazsın zaten.

    Arkadaşlar bu arada önceki mesajlarımda sormuştum ama cevap alamadım, şimdi de mesajı bulamıyorum. Bayağı detaylı bir mesaj atmıştım ama tekrar aynı mesajı yazmakla uğraşmak istemiyorum. Bilgisayarımdan Sony Xperia XZ cihazıma resim dosyalarını nasıl gönderebilirim? Xperia Companion'dan, Sony Xperia XZ cihazıma sadece müzik dosyaları ve ses içeren videolar gönderebiliyorum. Resim dosyası göndermenin bir yolunu bulamadım.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 27 Şubat 2017; 14:39:7 >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: KingAMRA

    Bence XZ Premium ile oldukça yenilik getirmişler, 960 fps slow motion kayıt, ois, 4k hdr ekran ve 4 gb ram ile yepyeni bir işlemci, daha ne olsun :P

    Olmayanlar ise kasanın altlı üstlü boşlukları hala çok fazla, en azından sanal tuşları aşağı indirebilirlerdi. Ayrıca quick şarj 4.0 destekleyen işlemcin varsa 3.0 koymanın anlamı nedir çözemedim!.

    Yine de üstteki bir çok yenilik nedeniyle beğenimi kazandı, xz elden çıkarılıp bu alınır mı emin değilim. Eylül ayında yeni model çıkarır demiş bir arkadaş ama kullanıcılarına küfretmek gibi bir şey olur bu, sanmıyorum.

    Nisan ya da mayıs gibi ülkemizde 3200-3500 civarı bir fiyatla ülkemize gelir, kasım aralık gibi de 2700 civarında bulunur.

    Son kullanıcıya anlamlı değişiklik yok. Hayatınızda kaç kere slow motion video çektiniz? Ya da çekeceksiniz?



    4k ekran hadi neyse işe yarar diyelim.



    4gb ram?



    Yeni işlemci 4k da çalışacak ki baya yorulacak.



    Aralarında 1sn olsun da fark olsun.



    Sony küfür etmez yapar. Arc S modelinden beri 6 ayda bir yeni amiral gemisi tanıtır. Normal yani eylülde yeni model.



    800 dolar satış fiyatından bahsediliyor minimum.



    Sadece KDV ekle şu an ki kurla 3400 TL. Ki zibilyon tane vergi eklenecek. Dolar da referandumdan sonra en az 4tl (ytd)



    Hesap edin olacak parayı. Ben fiyat olarak min. 3799 diyorum.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    üzerinde olur muhtemelen xz1 premium da çıkar mi ki?

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Mr. Kvnç kullanıcısına yanıt
    YTD derken?

    @Mr. Kvnç
    Bence kesin çıkar. Sony bu Premium olayına kafayı takmış gibi.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 27 Şubat 2017; 14:41:22 >
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Yatırım tavsiyesi değildir :))

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Öyle bir kısaltma mı var yoksa sen mi uydurdun?
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Var. Yatırım tavsiyesi vermek suçtur. Eğer işiniz bu değilse. Siz birine yatırım tavsiyesi verip de o kişi sizin tavsiyenizden zarar ederse; ettiği zararı sizden tazmin edebilir.

    Edit : Konuya dönersek parası olan için her zaman alınabilir bir cihaz. Tabi eski premium kulaklık faciası gibi olmasın. Hemen atlamamak gerek. Son yıllarda Sony'nin sorunsuz çıkardığı tek cihaz XZ. Xa da dahi şebeke problemi ile boğuşuyor insanlar.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ctrl-alt-delete -- 27 Şubat 2017; 14:47:41 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZs ile xz arasında sadece kamera ve ram farkı var konuyu başlatan arkadaş başlığı Xz ve XZs olarak güncellese çok iyi olur

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada HTC'nin Boost+ uygulaması bizim 📱 ile çok güzel çalışıyor. Albüm vs gibi özel uygulamalarıma kilit koydum. Uygulamayı parmak izim ile acıyorum. Zaten çok iyi bir parmak izi okuyucusu olduğu için jet gibi açılıyor.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • boş verin arkadaşlar bunun sonu yok cihaz süper ne yapacaksınız.nasıl olsa onun kamersıda fos çıkar
    anıtkabir ankara
    manuel 23 çok bulutlu hava
    Sony Xperia XZ Premium
    Sony Xperia XZ Premium




  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    Tabiki telefonu o amaçla almıyorum. Telefon satan değiştiren bir değilimdir. Ancak bir telefona sadece 1gb ram ekleyip Yeni model diye sunmak bizi aptal yerine koymaktır. Boşta 300-700mb arası ram oluyordu bende bu yeterliyse niye 4gb ramle model çıkardın? Yetersizse niye bizi aptal yerine koyuyorsun. Bu müşteriyi aptal yerine koymaktır çok net. Ben telefon kötü demiyorum sadece aptal yerine koyulmak gücüme gidiyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • XZ premium hadi neyse de arkadaş XZs nedir ya compact desen değil XZ mini desen değil ne bu yani

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Vaay. Demek ben zararını ettiğim altınların zararını annemden tazmin edebilirim demek. ☻ İyiymiş.

    Premium kulaklık faciası nedir?

    @BullCock
    O ifade Sony Xperia XZ'nin mini versiyonu mu? Bu parmak izi okuyucusu hakkında bir şey sormak istiyorum. Ben Pin kodu yerine bu özellikten faydalanabilir miyim? Parmak izi okuyucusunu yalnızca ekran kilidini açmak için kullanabiliyorum. o-<-<

    Bir de yukarıda sormuştum ancak ya kimse görmedi ya da cevabını bilmiyor. Bilgisayarımdan resim dosyalarını Sony Xperia XZ cihazıma nasıl aktarabilirim? Xperia Companion yalnızca içinde müzik olan dosyaların bilgisayardan Sony Xperia XZ cihazına aktarımına izin veriyor.

    @DrHolyday
    Yahu tamam da bunun aptal yerine koyulmakla hiç mi hiç ilgisi yok. Sonuçta bu adamların bir sürü çalışanı var ve sürekli para kazanmaları gerek. Bununla birlikte tabii her büyük firma gibi daha da zenginleşmek isterler. 6 ay sonra bir önceki modele 1 GB Ram ekleyip yeni model çıkarmanın yetmekle, yetmemekle bir ilgisi yok. Sana şu an yetiyorsa zaten alıp almamak sana kalmış. Ama sen ileride 3 GB'ın yetmeyeceğini düşünerek 4 GB'lık modele de geçmeyi isteyebilirsin. Öte yandan elindeki o günün şartları en iyisi olsa da bununla yetinmeyen -benim gibi - ve hep daha iyisini isteyen teknolojiye aç bir nesil var. Yani adamlar istediği ürünü istediği gibi çıkarır, senin bunu aptal yerine koyulmak olarak yorumlaman da son derece saçma bence. Aptal yerine koyulmak nedir biliyor musun? Yeni model bir ürünü "çok kullanışlı" olarak lanse edip sonra da özelliğin tamamen gereksiz olduğu yorumu yapılarak bir sonraki modellere o özelliği eklememek. Evet, aptal yerine koyulmak tam olarak bu. Yalnız ben bunu bir şeye gönderme yapmak için yazmadım. Sadece sana aptal yerine koyulmanın ne demek olduğunu açıkladım. Yani böyle kesin yargılara varmak için ortada yapılan şeyin kesin bir amacı olmalı. Adamların neden bir sonraki modeli sadece 1 GB ekleyerek çıkardığını biz bilemeyiz. Öte yandan eskiden cep telefonlarının kameralarının lensleri uzun bir süre 5 MP olarak çıkarıldı taa ki 8 MP lensli kameralar tanıtılıncaya kadar. Neden? O zaman 5 MP yetiyordu da şimdi mi yetmiyor? Veya o zaman 8 MP lensli cep telefonu kameraları üretilemiyor muydu? Pekâlâ da üretilebiliyordu. Sinemada kullanılan kameralar zibilyon kat daha kaliteli içerikler sunabiliyordu. Onlar tabi çok büyük ama cep telefonuna konulabilecek boyutta 8 MP kamera lensleri üretilemez miydi? Tabii ki de üretilebilirdi. Sonuçta kapitalist böyle bir şey. Sana her zaman en iyi olanın önce 10'da birini verir, o 10 oluncaya kadar en iyisi çoktan 20 olmuştur bile. Sen Sony'i eleştireceğine dünyanın düzenini eleştir. Çünkü bunu tek yapan Sony değil. He ayrıca Sony Xperia XZs'i yeni model gibi sunmak cidden biraz abes olmuş. Eğer senin tamamen kastettiğin olay buysa önceki söylediklerimi kale almayabilirsin. Ben yine de "Belki de telefona 1 GB eklemeyi eleştiriyorsundur." diye düşünerek yazdım onları. Çünkü ram'in yetip yetmemesinden dem vurmuşsun. Ancak tek değişen şey Ram değil, depolama 2 katına çıkarılmış. Bu da aynı model adı altında sunulmalıydı bence. Çünkü burada Sony Xperia XZ modelini "special" kılacak herhangi bir özellik bulunmuyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi BrokenDiamond -- 27 Şubat 2017; 15:47:29 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: placebo90

    XZ premium hadi neyse de arkadaş XZs nedir ya compact desen değil XZ mini desen değil ne bu yani

    Xz nin yenilenmis hali. İphone 4 4s gibi dusunebilirsin

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: ibrahimgs88

    En çok merak ettiğim kamera performansı. Yoksa ki milli saniyelik performans farkları okadar önemli değil. Ha 820 ha 835. 3gb ile 4 arasında da aşırı bi fark olmaz bence.

    820 ile 835 arasinda asiri fark var

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar dediklerinize katılıyorum. Xz premium neyse de xzs nedir. Sadece ram ve kamera farkı var. Geçen sene bütün amiral gemileri 4 koyarken Sony yetkilileri 3gb yeterli, 4e gerek yok diye açıklama yapıyorlardı. Şimdi ne oldu da 4 koydu. Emin olun sırf güncelleme vermemek için. Bize 8i de verir. Xzs e 9 gelince xz nin rami düşük o yüzden veremeyecez diye açıklama yaparlar. Sony nin telefonlarını çok seviyorum. Fakat şu politika işini hala oturtamadılar. Ne isimleri belli, ne kaç tane çıkacağı. P mi olacak s mi olacak 1 mi 2mi. Saçma sapan bişey.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Xz premium ve xz s iki sacma adim bana kalirsa. Xz yi insanlar henuz yeni idrak etmisken xz nin piyasasini hem dusuruyorsun hem de parasini indirgiyorsun. Biraz ara vermesi lazimdi. Belki kullanici manevi olarak cok zedelenmese de maddi olarak zarar edecek. Aldigi parayi birden indirecek bir adim bu iki cihaz. Ustelik rakiplerden buyuk adimlar yokken bu iki cihazi surmenin mantigi nedir anlayamadim. Ayni yemegi isitip yuksek fiyat cekmek tek amac. Buyuk sacmalik.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Alakası yok. iPhone 4 ve 4s tamamen iki farklı model. iPhone 4'te A4 işlemci varken, iPhone 4s'te ise A5 işlemci var. Diğer özellikleri çok da umurumda değil. Bu bile iPhone 4 ile iPhone 4s'in aynı olmadığının ispatıdır.
  • BrokenDiamond B kullanıcısına yanıt
    hocam telefonu usbyle pcye bağlayınca harici depolama birimi olarak görünmüyor mu? neden sony uygulaması üzerinden aktarmaya çalışıyorsunuz?
  • Evet baya fark biliyorum da, ben zaten şuan telefonda işlerimi çok hızlı bi şekilde yapıyorum. Yani daha hızlısı ne işime yarar bilmiyorum. :D

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 182183184185186
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.