Şimdi Ara

Sony Xperia Xa (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.433
Cevap
21
Favori
63.483
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Hocam () müzik uygulaması nasıl peki kalite anlamında abartısız günde 4 saat müzik dinlerim ben. Bass tiz kalitesinden anlıyorsanız bi deneyiminizi paylaşırsanız sevinirim

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Inanin bilmiyorum hocam pil ion mu plutonyum mu? :) birde dediginiz gibi oyun cok cabuk bitirir pili. Oyle olmasa ps4umu prize takmadan oynardim. Bazi salak sitelerde yok efendim 1 saat oynadim pili somurdu diyorlar. Dediginiz gibi git pcde yada konsolda oyna, ahkam kesiyor millet!!! ben tasarimina ve gayet yeterli ozelliklerine bakip aldim. Hafizasi da yetiyor, pili de, ekrani da. Hatta gören arkadaslarim s7 den daha şık bir cihaz oldugunu soylediler, benim gibi dusunmelerine hem sasirdim hem sevindim acikcasi..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada ekran 2K, 4K olmalı diyenlere ithafen; bi arkadaşımda G3 var. Onun ekranı 2K malum. Bende de Z3c var. Ekranım HD. İkimizde de Dream League Soccer var. G3 te oynarken futbolcular titriyor bildiğin piksel atlıyormuş gibi. Benimkinde ise yağ gibi akıyor.. Yani 2K 4K çok ta marifet sayılmaz bence



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 31 Temmuz 2016; 0:49:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Walla kendi muzik sistemi nassi bilmiyorum, deneyeyim, nicedir mp3 indirmiyorum telefona. Hep spotify kullanirim. Ayrica cok iyi bir muzik kulagim ve bas tiz bilgim yok, sizi yaniltmayayim..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • z2 kullanıyorum.
    Eğer elimde daha basit bir telefon olsaydı,ve yeni cihaz almayı düşünseydim alırdım. Renkleri,tasarımı çok hoşuma gitti açıkcası.
  • Merak edenler için batarya li-ion batarya imiş. Bu da bataryayı tam dolum yapmadan istediğiniz an şarja takıp çıkarabileceğiniz, bunun bataryaya bi etkisi olmadığı anlamına gelir. Ve forumlarda tasarımı ile ilgili diğer x serilerinden daha dikkat çekici olduğundan bahsedilmiş, bence de 2400 TL'lik X'den daha iyi. Bu arada 2400 tl nedir abi ya



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ComingWind -- 31 Temmuz 2016; 0:48:20 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam lafı forumun baş tacıdır arka kapak ile ilgili olan şeyi araştırırken buldum bir incelemede de belirtmişler. Alta koyarım linki. Fotoğraflar konusunda işe giderken gelirken bile çekseniz çok iyi olur bu konuda konu eksik. Standart kullanıcıyım bende sizin gibi tek tük oyun oynarım. Bende füme rengine karar kıldım ama fiyatı uçuk hala bu kadar özelliği kısıp mediatek kullanıp hala 1000 tl seviyesine getiremediyse kimse kusura bakmasın bir apple bir samsung gibi davranıyor sony marka satıyor birazda. 1100 falan düştüğü an basıyorum nikahı iyi forumlar

    Arka kapak çizilme olayı ise buradaki incelemede. 09.25 saniyede gösteriyor.
    https://www.youtube.com/watch?v=Wy0-Gmqs2cI



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PowerShot58 -- 31 Temmuz 2016; 2:35:59 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: kalenderer

    Monarch2 hocam siz kullaniyor musunuz acaba telefonu? Yada ne kadar zamandir kullaniyorsunuz da mediatek islemciyle o ekran yetersiz gelecek diyorsunuz? Ben 2 haftadir kullaniyorum, ne islemcinin yavas oldugunu ne de ekranin yetersizligini hissettim. Beklentiler de onemli burada, ben watzup instagram face ve birkac int sitesine girerim, birkac resim ceker ve video izlerim, bana yeter, sen acarsin en son oyunu, aaaa 3 saatte pili bitti dersin, o zaman baska. Bugün hangi telefonu alirsan al oyunlar pili cabuk tuketir. Bende kelimelik ve colin mcrea rally var, gun boyu goturuyor cihaz..

    üstüne alınma hocam ama forumun genel sıkıntısı bu
    Alıyorsunuz cihazı yok efendim "2 haftadır,3 gündür, 2 gündür, 5 gündür kullanıyorum takılma yok pil efsane " diyorsunuz.
    Yahu bırakta kasmasın dimi
    Bak oyun aç demiyorum.
    Whatsapp da 2 saat yazış bakalım arkadaşın ile
    Aynı zamanda 1 saatte bir bak bakalım facebook, instagram, twitter
    sonra o pil günü çıkarıyor mu gör bakalım

    ben mesajımda özellikle gençler için dedim.
    eger ki siz çok takılmıyorsanız, size yetecektir elbette.

    Ayrıca 2 gb ram ile ömrü çok uzun olmaz cihazın
    6-7 ay sonra bu cihazı alan bir çok kişi pil ve cihazın hızından şikayetçi olacak..




  • monarch25 M kullanıcısına yanıt
    Sen de haklısın hocam, biraz zaman gecsin o zamam yorum yapmak daha mantikli tabi. Ayrica ben de zaten benim gibi ortalama kullanicilar alsin telefonu diyorum. Daha iyisini isteyene seçenek cok piyasada. Ama ben tasarimina gerçekten hayran olduğumu belirtmek isterim. Ilk akilli telefonum sony idi, sonrasinda lg g2, Iphone 6, samsung s7, hepsini kulllandim. Tek itirazim 2gb ram icin, yakin zamanda g2 ye donus yapmistim, cihaz fifa 2016yi bile calistiriyordu. Sosyal medya uygulamalari ve telefonun normal kullanimi icin 2gb ram yeterli gibi geliyor bana. Coklu islemlerde azcik beklersin yeniden yükleme yapar belki, ama dedigim gibi daha iyisini isteyene, bunu dert edene secenek cok :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • PowerShot58 kullanıcısına yanıt
    Fiyatin bir miktar yuksek oldugunda hem fikirim. Ama ben evkurdan pesin fiyatina 10 taksit aldim, cok sukur cihazda bir sorun da çıkmadı. Bir de yazılımı gercekten iyi yapmışlar, cihaz gerçekten cok seri, islemciyle ilgili ne oyun oynarken ne de normal kullanimda bir sorun yasadim. Ufak tefek sasirmalar takilmalar birkac kez olmadi degil tabi. Ama s7 iphone 6 gibi cihazlarda bile benzeri takilmalari arada yasamistim. Dedim bu cihazlar dahi sasiriyorsa ne gerek var en iyisine pahalisina.. Su an memnunum, bir ay sonra bakalim ayni düşüncelerim devam edecrk mi gorelim :) eke birkac tane resim koydum. Ilki gunduz arabanin icinden cektim arabanin icinden. Ikincisi oglusumun yapay isik kosullari altinda cekilmis resmi :) ki bilirsiniz kediler ne kadar hareketli hayvanlardir. Cihaz dusik isikta da sasirtici sekikde hizli odaklanip cekiyor gercekten de :) sonuncusu da zoom yapilmis bir resim, o da hic fena degil fikrimce. Bu arada 13 degil 9mp kullaniyorum makineyi, resimler tam ekrana yayilsin diye..
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Sony Xperia XaSony Xperia XaSony Xperia Xa



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emr808080 -- 31 Temmuz 2016; 6:08:09 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Bu resimlerde de ters isikta cektigim arkadaşim, kanoda beklerken. Yine ofis ici yapay isikta makro ve alan derinligi verdigim ofis masamdaki superman, son olarak da zoomlu ve orjinal hali yan yana iki resim bulabilirsiniz
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Sony Xperia XaSony Xperia XaSony Xperia XaSony Xperia Xa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Wallaha mi diyorsun kardas, istedigim zaman sokup cikarabilirmiyem??? e supermis bir de gercekten dedigin gibi, almadan once hem x modelini hem de bu xa modelini yanyana inceledim tekno markette. Bu fark atiyor tasarim anlaminda ust modele :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fotoğraflar için teşekkürler hocam fiyat düşer düşmez alıyorum. Beni cezbeden zaten tasarımı füme olanı hojdur ama benana İyi forumlar dilerim.
  • Selam arkadaslar. Bu sabah 04:00te sarjdan cektim telefonu tam doluyken. Saat 11den sonra yaklasik 1,5 saatten fazla spotify dan muzik dinledik arabada, cevirim ici olarak, sonra gittiğimiz deniz kenarinda yaklasik yarim saat boyunca resim ve videolar cektik, yolda watsup yazismalari, deniz kenarinda insta face kurcalamalari, instagrama resim yuklemeler, duzenlemeler falan. Oglen 3 gibi yuzde 15 civarinda sarja taktim. Pil performansini merak edenler icin yardimci olur belki :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hmmm. Şuan Z3c kullanıyorum gece 3.30 gibi uyku arasında şarjdan %100'den çektim, gün boyu facebook, twitter, 1 saat müzik dinleme, 45 dakka kadar youtube'da video izleme, sık sık DonanımHaber gezme şua şarj %56. Xa almak istiyorum fakat şu şarj olayı düşündürüyor beni

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şarj mevzusu ve fiyat konusu gerçekten de aldırmıyor telefonu. tasarımını gerçekten çok beğenmiştim oysa ki
  • Bunlarda ornek birkac resim...
    Bu mesaja eklenen görseller:

    Sony Xperia XaSony Xperia XaSony Xperia Xa

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • ComingWind kullanıcısına yanıt
    Z3c elinde varsa bu cihazi almaya gerek yok bence dostum..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • y.e.c. kullanıcısına yanıt
    Ne biliyim, biraz küçük ekrandan sıkıldım gibi e sony de seviyorum hem güncel hem bütçeme tek uygun da bu görünüyor, sanırım beklicem biraz daha ama, bir süre sonra varsa sıkıntılar ortaya çıkmaya başlar..

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende bugün füme rengini aldım bakalım biraz kullanayım deneyimlerimi yazarım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.