Şimdi Ara

Sony Xperia Arc S Açılmama Sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
1
Favori
495
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba, başlıkta da belirttiğim gibi Xperia Arc S LTi18 telefonum var. Yaklaşık 1 yıl 4 aydır sorunsuz kullanıyordum. Bu süre içinde arada bir yere düştü tabi.

    Geçen gün telefonu uçak moduna alayım derken Bluetooth tuşuna basmışım. Bastığım an telefon kapandı ve kendini tekrar açmaya çalıştı. Ama ekranda sony yazısı çıkıyor ve sonra xperia yazısı çıkıp tekrar kapanıyor ve açılmaya çalışıyor. Telefonu şarja taktım ve 3-4 saat bekledim. Şimdi açmaya çalıştığımda ekran kilidini açmaya kadar geliyor ve telefon tekrar kapanıp açılıyor. Bu problemimin çözümü ne olabilir lütfen cevap bekliyorum.
    :( :( :(
    Not: Telefon normal durumdayken açmaya çalıştığımda sony yazısından önce bir titreme olurdu ve açılırdı. Şimdiki durumda sony yazısından önce bir titreme oluyor ve xperia yazısı çıktıktan bir süre sonra titreme olup ekran kaydırma bölümü açılıp telefon kapanıyor.

    Edit: Az önce bir gelişme yaşadım telefonun ekran kilidini açabiliyorum ama kilidi açtıktan 2 saniye sonra yine aynı şeyler tekrarlanıyor.
    Edit2: Tekrar eski haline döndü. Xperiadan sonra kapanıp açılıyor.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Erkanqq -- 11 Mart 2014; 19:47:03 >







  • Telefonu bir teknik servise yolladım virüs varmış sanırsam sistemi yeniden yüklemişler. Boş bellek 300 mb oldu. Eskiden bütün programları silseydim bu kadar olmuyordu. Konu kilitlenebilir.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.