Şimdi Ara

Sony Xperia 5 IV, FCC Sertifikasyon sitesinde görüntülendi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Sony Xperia 5 IV, FCC Sertifikasyon sitesinde görüntülendi



    Qualcomm'un Snapdragon 8+ Gen 1 yonga seti tarafından destekleneceği söylenen Sony'nin yeni telefonu Xperia 5 IV, FCC Sertifikasyon sitesinde listelendi. Liste, telefonun boyutları da dahil olmak üzere birkaç temel özelliği onaylıyor.



    Ayrıca Bkz.Motorola, 8 Eylül'de yeni Edge serisi akıllı telefonlarını tanıtacak



    İşte Sony Xperia 5 IV'ün ortaya çıkan özellikleri:



    Sony Xperia 5 IV, FCC Sertifikasyon sitesinde görüntülendi



    Daha küçük telefon severler, Sony Xperia 5 IV'ün Xperia 5 III'ten biraz daha kısa ve daha dar olduğu için sevinebilir. Xperia 5 IV'teki ekran boyutu 6,04 inç olan 153,5 mm'de listelendi.Yani Xperia 5 III'ün 6.1 inçlik panelinden biraz daha kısa. 



    Sony Xperia 5 IV, FCC Sertifikasyon sitesinde görüntülendi



    Xperia 5 IV, şarj ve veri aktarımı için bir USB-C konektörünün yanı sıra 3,5 mm kulaklık girişine sahip olacak. Listeler ayrıca cihazda önceki üç Xperia 5 modelinde görülmeyen NFC bağlantısının ve kablosuz şarjın bulunduğunu doğruluyor.




    Kaynak:https://fccid.io/PY7-93060R







  • ha gayret neredeyse uzaktan kumanda ebatlarına gelecek telefon.

  • Bizene yaw tr de satışta değilse sanane banane

  • Alınabilir fiyatlı düzgün bir telefon gelmez. Adamların bence öyle bi derdi de yok. Spor olsun diye yapıyorlar bu telefon işini :D

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • amazon.co.jp adresine girin kendi ülkelerinde bile son çıkan 3 Sony tel yok. Paran olsa da inat etsen de yok cihazlar.


    En tercih edilenlere bakayım dedim ilk 5'te iphone var. KEndi ülkesinde bile tercih edilmiyor Sony. 2. Lg vakası yakın gibi. Bıraksın gitsin bu işleri..

  • ufo U kullanıcısına yanıt
    Kesinlikle doğru bir tespit tercih edilmiyor. Sony telefonlarına baktıgınızda özellik olarak inanılmaz hatta S22 ultra ile karsılastırmalarında coğu konuda halen üstün ancak çok satılması gibi bir gayretleri olmadığı sürece prestij amaçlı olarak satılan ürünler olacak maalesef. Mediamrkt.de sitesinden ben telefon bakarken gördüm sony telefonları fiyatları hey maşallah dedirtiyor ama ekran severler için inanılmaz telefonlar çıkarıyor halen

  • Bu Sony tlf Lara ime atılsa iyi olurdu ama maalesef olmuyor

  • Sony ürettiği bir çok telefon parçasını test etmek için telefon üretiyor mesela apple için kamera sensörü ses sensörü gibi yoksa adamların derdi telefon satmak değil ki!! Ayrıca adamların elinde playstation var düşünsene biraz akıllı biri çıksa sıfırdan işletim sistemini bile dünyaya kabul ettirir.. Ama hali hazırda da iyi kazanıyorlar

  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.