Şimdi Ara

Sony XB450AP (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
1
Favori
6.710
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Ve kulaklığı yeteri kadar trance, house, metal, soft-rock, pop müzik türlerinde test etme şansım oldu. Yazdıklarım almayı düşünenlere rehber olur umarım. Telefonda gayet temiz ve yeterli düzeyde güzel ses aldığım gibi basslar da tatminkar, dinlerken hissettiğiniz berrak hoş bir ton. Ancak pcye bağladığınızda işin rengi cidden çok değişiyor. Özellikle bazı şarkıları yeniden keşfettirdi desem yeridir, gümbür gümbür bir müzik deneyimi yaşattı. Metal şarkılarda boğukluk olur mu acaba diyordum ancak onu da çok güzel dengelemişler metal şarkılar da gayet sağlam akıyor. Sanırım telefonu değiştirip hi-res çıkışlı modellerden almalıyım, bu kulaklıktan tam güç alabilmek için hi-res şart gibi gözüküyor, işte bunlar hep kapitalizm :)

    Test ettiğim şarkılardan en beğendiklerimden bazıları:
    Claydee - Sexi Papi (Enpon & Sven Remix) [320 kbps]
    Martin Garrix - Animals [320 kbps]
    Nightwish - 7 Days to the Wolves [320 kbps]
    P.O.D. - Addicted [160 kbps]
    Rammstein - Du Hast [128 kbps]
    Rammstein - Ich Will [192 kbps]
    Rammstein - Sonne [128 kbps]
    Rammstein - Waidmanns Heil [320 kbps]
    David Guetta & Snoop Dogg - Sweat [320 kbps]
    Metallica - The Day That Never Comes [160 kbps]
    Taio Cruz Feat. Pitbull - There She Goes [320 kbps]



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 23 Haziran 2016; 2:17:57 >




  • Ses ve derinligi güzel. Baslar fazla. Hatta çok fazla. 30dk'lık bir müzikten sonra kafa kalmıyor Dert edilecek birşey degil çünki kulak kepçesinin acısından 30dk'dan fazla kulagınızda tutamıyorsunuz zaten.
  • Hocam ben bu kulaklığı almayı düşünüyorumda deneyimlerinizi yazarmısınız ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kulaklık çok güzel hocam dediğim gibi basslar tizler çok iyi. Benim korkum extra bass ile rock/metal şarkılarını bastıran kötü bir müzik deneyimi veya normal şarkılarda bile bassı köklediğinden bir kısmında kalitesiz boğuk bir sound olabilir şeklindeydi, ama olmadı zaten telefonumda deneyerek aldım gerçekten en çok hoşuma giden bu kulaklıktı test ettiklerimde yalan değil. Sonra evde bilgisayarda deneyince ses çıkışı telefondan daha iyi olduğundan çok daha güzel bir sound elde ettim, zaten bu kulaklık yanılmıyorsam orta-üst seviye diye geçiyor, haliyle memnun eder. Şahsen 1 saatten aşağı bırakamıyorum bu kulaklıkla müzik dinlerken ancak gene de Mediamarkt'ta denemenizi tavsiye ederim.
  • Çok teşekkürler hocam ama aldım kulaklığı salı günü gelir tahminimce.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hayırlı olsun hocam güzel seçim :)
  • arkadaşlar pc de kullanırken ses çok boğuk geliyor, kablo üzerindeki düğmeye basınca ses düzeliyor normal sesi veriyor, bunun ayarı nasıl yapılır bilen varmı ?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: conq4

    arkadaşlar pc de kullanırken ses çok boğuk geliyor, kablo üzerindeki düğmeye basınca ses düzeliyor normal sesi veriyor, bunun ayarı nasıl yapılır bilen varmı ?

    Yüksek ihtimal pcnin girişiyle alakalı. Sesin boğuk gelme sebebi kulaklıkta bulunan mikrofondan kaynaklanıyor. Kullanılan cihazdaki ses çıkışı mikrofonlu kulaklık desteklemiyorsa böyle durumlar oluyor malesef. Bu kulaklığın bir alt modelinde kulaklık yoktu keşke buna da koymasalarmış alırken biraz tereddüt yaşatmıştı, benim pcde sorun çıkmadı ama bazı pclerde çıkartabiliyor işte, gereksiz donanım. Belki bir dönüştürücü vardır bu konuda bilgim yok açıkcası denk gelmedim ama kulaklığı tam değil de yarım-gevşek takınca da ses düzeliyor.
    Mesela aşağıdaki videodaki gibi bir çözüm de yapılabilir:



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Punisher155 -- 6 Ağustos 2016; 12:08:59 >




  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.