Şimdi Ara

sony walkman nw-e438f /açılmama sorunu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
13.259
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • merhabalar...

    amerika'dan kargoyla aldığım sony walkman nw-e438f model müzikçalarım var.

    1 hafta kullandım.

    ilk sorum, çıkarırken güvenli çıkarmanın nasıl olduğu, nitekim usb aygıtını durdur fonksiyonuna rastlamadım kendi bilgisayarımda. başka bir bilgisayarda rastladım ve güvenli bir şekilde çıkardım ama orada direkt olarak usb disk gibi görüyordu cihazımı. benim bilgisayarıma sürücüsünü yüklediğimden olsa gerek önce walkman olarak çıkan dosyayı, sonra da içindeki storage media'yı açıyorum. kısacası cihazı bilgisayardan güvenli olarak nasıl çıkarabilirim?

    ikinci sorunum ve en büyük problemim, ilk baştan beri şarj konusunda zorluk yaşıyordum. takında şarj olmadı, uğraştım, tak çıkar- restart derken iki kez şarj ettim. 3.süne geldiğimdeyse, cihaz bozuldu. (3-4 saat bilgisayara takılı kaldı, bu arada ne oldu bilmiyorum.) bilgisayarda içindeki dosyaları görüyorum, şarj oluyor, fakat çıkarınca açılmıyor ya da sadece sony yazısı çıkıyor. bazen de bilgisayara takınca tanıyor, 1 sn sonra tanımıyor, tanıyor, tanımıyor derken 5 sn'de 5 kez cihazı algılayıp çıkardığımı zannediyor. bir kaç kere de şarja taktığımda ekranda hiçbir yazı çıkmamış durumda üzerinde omlet pişebilecek sıcaklığa ulaştı ve söktüm. resetlemeyi ve formatlamayı da denedim, çözüm bulamadım.

    kargo sırasında batarya güme gitmiş olabilir mi? ilk iki sefer şarj ettikten sonra iddia edilen 45 saatlik pil ömrüne ulaştım neredeyse.

    yarın sabah bilgisayara erişimim olamayacak ortamlara geçeceğimden acele olarak yardımcı olursanız sevinirim.

    teşekkürler...







  • arkadaşlar, birazdan çıkmam gerekiyor, sorunun çözümünü bilen yok mu?
  • ekleme yapmam gerekirse, cihaz, şu anda yanık kokuyor ve elle tutulamayacak kadar sıcak. :(



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi pirate_umur -- 30 Mart 2009; 14:15:08 >
  • kardeşim görünürde yapcak bişi yok servise götürmen gerekiyo sen bunu zaten biliyosun neden bu çaba anlamadım yani demek istediğim uzaktan yapılacak bişey yok servise götür veya aldığın yer daha yakınsa aldığın yerin müşteri hizmetlerine git bu mp4 açılmıyor sizin servise göndermeniz mümkünmü de olursa olur olmazsahttp://www.sony.com.tr/res/attachment/file/78/1128495622878.pdf linki tıkla illere göre yetkili servisler var ok..
  • Cihazı, cihaz üzerinde bağlantıyı kesmeyin uyarısı vermedikçe güvenle çıkarabilirsiniz.
    Cihazın arka kısmında reset düğmesi var onunla cihazı kendine getirme şansınız olabilirdi.
    Kablo da sorun olabilir ve bu yüzden hem şarz ederken hemde cihaza bağlanırken sorun çıkmış olabilir.
    Ancak yanık kokusu geldiğine göre iş daha ciddiye binmiş. Yetkili servise götürmekten başka bir çare varmış gibi gözükmüyor maalesef.
  • cevaplar için teşekkürler.

    çabanın sebebi, garantinin türkiye kapsamlı olmaması, teknik servis için zamanımın olmaması ve düşme gibi hasara yol açacak hiçbir şey olmaması. ama birkaç şey daha denedim çare bulamadım ve sony teknik servisine götürmeye karar verdim.

    tekrar teşekkürler...
  • Sony NWD-B103 model mp3 playerım aniden açılmamaya başladı, hiç düşme çarpma gibi bir olay yaşamadı mp3 player, açma düğmesine basınca 2 saniye boyunca ekranın ışığı yanıyor, ekranda hiçbir yazı çıkmıyor, kendiliğinden kapanıyor, fakat bilgisayara takınca içindeki dosyaları görebiliyorum, garantiye götürdüm, tamir olamayacağını yeni bir modelle değişim olacağını söylediler.
  • slm arkadaşlar daha bugün sony NVZ-B162F Mp3 player aldın ama ürünü aldığımda biraz şarjı vardı ve şarjı azalınca takayım dedim ve pc ye bağladım pc tanıdı hatta bir şarkı bile attım ama şarj sırasında arada CONNECTED USB yazıyor arada da ekran kapanıyor ve işıkları saat yönünde dönmeye başlayır bir dakika sonra falan tekrar CONNECTED USB yazıyor ve bu işlemleri süreekli tekrarlıyoryani şarj olmuyor 3 saattir bilgisayar açıl ve 3 saatten beri de pc ye bağlı hala şarj full değil ve açıldığında POWER OFF yazıyor güyaa 3 dakikada şarj oluyormuş ama nasıl????
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.