Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.444
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniogun

    evet sony sonydir degilmi arkadaşım...sonynin bu modelini almak isteyenler birde şu modele baksın öle karar versin ben verdiginiz paranın karşılıgını alın diye sölüyorum elektroworld e var asus n61ja i3 işlemcili peşin 1800küsür..ben aldım gayet şık kullanışlı özellikler çok güzel..ekran kartıda daha iyi..


    BURASI ASUS BÖLÜMÜ DEĞİL

    senin alıp memnun kalman şu bölümde şu konuda burdaki hiç kimseyi ilgilendirmez asus bölüme girip konusuna istediğin övgüyü yazabilirsin

    bir kez daha söylüyorum BURASI ASUS BÖLÜMÜ DEĞİL ve test etmeden verdiğiniz paranın karşılığını alın falan deme merak etme sonuna kadar alanlar var o karşılığı
  • 1 haftadır kullanıyorum sony i3 işlemcili notebook u ısınma proplemi yok ama fan sesi karsılastırdıgım diger i3 işlemcili notebooklardan yuksek ve gece beni rahatsız ediyor ses ise yuksek seviyelerde kötü cıkıyor ancak usb den hoporlör bagladıgımda gayet güzel ben memnunum işlemci olarak i5 almadıgım icin pişman dehilim göruntusu markası işlemcisi ekran kartı gayet iyi benim tek sıkıntım fan sesi keske oda az olsaydı fan sesi iş yerinde kullandıgımda duyulmuyor ama gece sessiz ortamda evde beni rahatsız ediyor sanırım sonyden daha iyisini bekliyordum
  • bak kardeşim bu foruma girerken başlıgı görüyorum bendebiliyorum asus bölümü olmadıgını ztn benim amacım sana fayda yaratmak degil gocunma..gördük ne kadar verim aldıgını fan sesi harddisk sesi pil süresi vs vs dahada sayılabilir..nesesana verdigim soncvp ztn galibada ilk..araştırdım sordm acerı da sonyinde bu ucuz serisini tutmadılar ben bilgimi paylaşıyorum ve kullandıgım ürünü sölüyorum..çok şükür okumam yazmam var sony bölümü biliyoruz..sen istedigini git al ama belliki cihazda sıkntı var bn diger insanlara anlatıyorum..mümkünsede ricaediyorum benm yazdklarıma cvpatmazsan sevinirim
  • 3 gündür laptop elimde ve bence çok büyük bir eksiği var. Touchpad için klavye kısayolu yok.
    Ben genelde kendi mouse'umu kullanan biriyim, ve uzun süre araştırdıktan sonra touchpad'i nasıl kapatabileceğimi de buldum (SONY'nin programlarından birisinden kapatılıyomuş.). Ama gel gör ki "WEB" özelliği kullandığım zaman da touchpad ayarı en son nasıl bırakılmışsa öyle kalıyor, ve oradan da açma imkanı yok. Acaba bu touchpadi açıp kapamak için bi kısayol filan tanımlamak mümkün müdür ya da ufak bir program yazmak. Böylece bilgisayarın her açılışına ve kapanışına koyabilirim bu programı, her açıldığında touchpad'i devre dışı bırakır, kapandığında tekrar aktif eder böylece WEB özelliğini kullanınca touchpad'de açık kalmış olur.
  • valla bende asus a bakıyodum sonra bi kaç yerde ısınma problemi var diye gordm sonra vazgeçtım.sony nin s1 modelini aldım şuana kadar hiç ısınma görmedım rahatsız edici fan sesi de yok ama arkadaşların dediği gibi bataryası bi garip:D .
  • asusta öleymiş bna hç mntıklı gelmedi ama genede gözm yemedi i3nü aldım memnunum bnde pil ile ilgili bi yazı olck bde öle denrsn atarm..
  • Pil meselesini sonye yazdım ve telefonla aradım çok güzel ilgilendiler.Bir test metni yolladılar sonucunu öğrenmek için yarın arayacaklar.Ben bilgisayarı alırken asusun kj 52 modeliyle arasında kalmıştım.ekran kartları dışında her şeyi aynıydı ama asusun servisinin çok ilgisiz olduğu giden laptpoun kolay kolay geri gelmediği söylendi bu yüzden sonyi seçtim.Umarım bu soruna çözüm bulurum ama genel olarak laptop şık ve sade.
  • gönder gönder:D:D deniyelim.
  • ya şu pil sorununu biraz açar mısnz arkadaşlar annemede bir laptop almayı düşünüyorz.kendisi doktor yani oyun fln oynamıcak ama ne biliyim yanına gidersem de oyun fln açarm ama eğer pil sorunu warsa almaz çünkü heryerde bilgisayrını kullanabilmeli onun için.
    bu arada asus muş sony miş bnce fanlıklara gerk yok.bnce asus un servisi güvenilir değil.en az sorn çkaran bilgisayr diyorlar.belki de az sattığı için az sorn çıkar.asus un kasa tipi de bnde güven uyandırmıo.hd 5870 li notebook yapmşlar ilk çıkan notebook lara benziyor.bilgisayr dediğin biraz zarif te olmalı.
    nese konudan sapmayalm şimdi bu sony %100 pili dolmuyor mu yoksa doluyor ama her kapatıp açnca %5 mi gidiyor
    aslnda bu sony yi bn çok istemiştm de hp almak nasip oldu inş aneme alırz ya




  • bnde o test metnine bnzer bişey göndercm ztnya herşeydn önce aldıgın yer çok önemli gider nasl derler yani elektroworld gibi mediamarket gibi yerlerden alndıgında servis hizmeti daha iyi oluyo yoksa o dedigin her ürün için geçerli nispeten..bnce tabi benm gözlemledigim..
  • Testte bir özellik yok aslında ful şarj edip tüm programları kapatıp,parlaklığı en üste getirip stand by da bekletiyorsun.Kapanma zamanını ölçüyorsun.Sonra tekrar 8 saat şarj edip biosta kapanma zamanını ölçüyorsun. laptop açıkken hiçbirşey yapmadan 2 saat 25 dakika çalıştı.Biostaki için şarj ediyorum.
    Zaten pilin çalışmasıyla ilgili problem yoktu .Pil fulken şarjı çıkarıp bilgisayarı kapatıp açarsan 92% gösteriyor.Birdaha kapatıp açınca 87% gösteriyor.Bir de pilde iken mesela 55% ile kapatıyorsun 2 saat sonra açtığında 35-40% olarak açılıyor.
  • ilk açtıgında 92ye düşmesi çok garip bişey degil biçogunda bu oluyo ztn sonra zaman geçtikçe normal süresinde bittigini görüyosun..ancak digerleri birz garip..
  • Sony nin hemen her modelinde bu pil azalma sorunu var. Kapattığın yüzdede 2 saat sonra açınca en az %25 kayıp var. benimkide öyle.
  • sony sahibi olmayanlar burda bu model için hiç bir öneri ya da fikir paylaşmazsa herkes mutlu olacak galiba gidin kendi notebook modelınız neyse orda yazın. pil sorunu hepsinde var anlaşılan bende de var ancak diğer herşeyiyle on numara notebook bu f/p oranıyla. pil sorununu cözen arkadaşlar kesin paylaşsınlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: lordsansar

    sony sahibi olmayanlar burda bu model için hiç bir öneri ya da fikir paylaşmazsa herkes mutlu olacak galiba gidin kendi notebook modelınız neyse orda yazın. pil sorunu hepsinde var anlaşılan bende de var ancak diğer herşeyiyle on numara notebook bu f/p oranıyla. pil sorununu cözen arkadaşlar kesin paylaşsınlar

    ben 3.5 senedir vgn FS415M modeli kullanıyorum.emin ol benim ve bütün sonylerde bu durum mevcut.bence bir sorun değil.dert etmeyin.
    merak ettiğim ve yukarıda cevap bulamadığım bir konu var.ekran kalitesi.benim bilgisayar artık küçüklere gidecek :) vaio ya devam...
    vgn FS415M in X-black LCD çift lamba teknolojisi var.yanlardan film izlendiğinde görüntü kaybı olmuyor. EB i5 işlemcili modelde X-black LCD yazıyor.ama çift lamba teknolojisi var mı ? yazıyor mu bir tarafında ? yanlardan film izleme nasıl ?görüntü kaybı var mı ?




  • quote:

    Orijinalden alıntı: metekarahan


    quote:

    Orijinalden alıntı: lordsansar

    sony sahibi olmayanlar burda bu model için hiç bir öneri ya da fikir paylaşmazsa herkes mutlu olacak galiba gidin kendi notebook modelınız neyse orda yazın. pil sorunu hepsinde var anlaşılan bende de var ancak diğer herşeyiyle on numara notebook bu f/p oranıyla. pil sorununu cözen arkadaşlar kesin paylaşsınlar

    ben 3.5 senedir vgn FS415M modeli kullanıyorum.emin ol benim ve bütün sonylerde bu durum mevcut.bence bir sorun değil.dert etmeyin.
    merak ettiğim ve yukarıda cevap bulamadığım bir konu var.ekran kalitesi.benim bilgisayar artık küçüklere gidecek :) vaio ya devam...
    vgn FS415M in X-black LCD çift lamba teknolojisi var.yanlardan film izlendiğinde görüntü kaybı olmuyor. EB i5 işlemcili modelde X-black LCD yazıyor.ama çift lamba teknolojisi var mı ? yazıyor mu bir tarafında ? yanlardan film izleme nasıl ?görüntü kaybı var mı ?



    daha önce de yazdığım gibi ekranına söz söyleyenlere şaşıyorum ekranı gayet güzel hp ve asus kullandım ikisinden de güzel diyebilirim onlar lcd ekrandı. geçen aylarda arkadaşa samsung r522 serisinden bi notebook aldım kullandım onun ekranı led ti ve berbat bi ekranı var cepheden aşağı yukarı ya da sağa sola nerden bakarsan bak ekran resmen siyah beyaz oluyo. o samsung u gordukten sonra bende korkmustum oyle bırsey gelecek diye ama çok çok iyi bence ekranı




  • yani görende sony berbat igrenç kesinlkle almayın en iyisi şu marka alınneyapacksınz dedim sanar..tek dedigim fiyatna göre sorn olabilr normaldir şöle şöle ürün var alternatftir bakın artıları şunlar bn daha eksi yanını görmedim bunu anltmk istedk ama size anlayışla yaklaşnda..yazarsam adam degilmbidaha ztn..
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniogun

    yani görende sony berbat igrenç kesinlkle almayın en iyisi şu marka alınneyapacksınz dedim sanar..tek dedigim fiyatna göre sorn olabilr normaldir şöle şöle ürün var alternatftir bakın artıları şunlar bn daha eksi yanını görmedim bunu anltmk istedk ama size anlayışla yaklaşnda..yazarsam adam degilmbidaha ztn..


    boşver usta senin dediklerini anladım ben boşver takma kafana ;)

    beyler adam size demiyor ki sony kötüdür asus iyidir yada sony almayın sony berbattır vs vs böyle bişey demiyoki adam. sadece alternatifleri gösteriyo size. bende sony nin i5 li modelini alıcam şu an öyle düşünüyorum ama alternatiflerede bakıyorum illaki asusada bakıyorum toshibayada mesela. illa sony ye karar verdik diye gözümüzü diğerlerine kapatıcak değiliz dimi. adam sizi alternatifler konusunda uyardı diye hatamı etti yani ? alternatiflerede bakarsın ama aklına yatan yine sony olur yine gider onu alırsın kimse alma demiyoki. dediğim gibi benimde şu an 1. sıramda sony i5 li model var ama hala alternatiflere bakmaya devam ediyorum ne zaman ne çıkacağı belli olmaz çünkü. alacağım güne kadarda alternatifleri değerlendirmeye devam edicem.

    at gözlüklerini çıkarın lütfen ve adam size seçenekleri gösterdi diye böyle abartılı tepkiler vermeyin. yazılan postlara biraz daha mantıklı ve anlayışlı bakmayı deneyin.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: CRIMINALL


    quote:

    Orijinalden alıntı: uniogun

    yani görende sony berbat igrenç kesinlkle almayın en iyisi şu marka alınneyapacksınz dedim sanar..tek dedigim fiyatna göre sorn olabilr normaldir şöle şöle ürün var alternatftir bakın artıları şunlar bn daha eksi yanını görmedim bunu anltmk istedk ama size anlayışla yaklaşnda..yazarsam adam degilmbidaha ztn..


    boşver usta senin dediklerini anladım ben boşver takma kafana ;)

    beyler adam size demiyor ki sony kötüdür asus iyidir yada sony almayın sony berbattır vs vs böyle bişey demiyoki adam. sadece alternatifleri gösteriyo size. bende sony nin i5 li modelini alıcam şu an öyle düşünüyorum ama alternatiflerede bakıyorum illaki asusada bakıyorum toshibayada mesela. illa sony ye karar verdik diye gözümüzü diğerlerine kapatıcak değiliz dimi. adam sizi alternatifler konusunda uyardı diye hatamı etti yani ? alternatiflerede bakarsın ama aklına yatan yine sony olur yine gider onu alırsın kimse alma demiyoki. dediğim gibi benimde şu an 1. sıramda sony i5 li model var ama hala alternatiflere bakmaya devam ediyorum ne zaman ne çıkacağı belli olmaz çünkü. alacağım güne kadarda alternatifleri değerlendirmeye devam edicem.

    at gözlüklerini çıkarın lütfen ve adam size seçenekleri gösterdi diye böyle abartılı tepkiler vermeyin. yazılan postlara biraz daha mantıklı ve anlayışlı bakmayı deneyin.

    walla @uniogun bi asus alternatif gösterdi die dövmedikleri klmş
    @lordsansar led ekran lcd den çok daha net parlak görüntü sunar.ayrıca hem ömrü daha uzundur hemde daha az enerji tükeitr.notebooklarda en önmli durumlardan birisi de bildiğin gibi enerji tüketmidir.samsung kötü olabilr kayıplar vs ama bnde hp notebook kullanıyorm ve led ekranında hiçbir görüntü kaybı yok.çift lambalı sony li arkadşla karşlaştrdk çok daha net we parlaktı.yani o durum her led ekran için geçerli değil hocam
    @lordsansar sony sahibi olmayanlar sussun ne demek bu form paylaşım formu herkes saygı çerçevesinde istediği düşüncesini istediği bölmde yazar.kardeşm bn bu pc yi almak istiyorm düşüncemi yazamıcam mı.tmm anladık sony niz war die yok sony si olmayan yazmasn ne demk ya
    @söny kedi uzanamadğı ciğere mundar dermiş fln demiş.uzanamadığı dediğinz 1800 liralık bir notebook mu
    abartmayn markası sony olabilr ama bu ürün sony nin üst seri bilgisayrlarından değil fiyat performans ürünü
    ynlş anlamayn sözm burdaki herkese değil tabiki amacım polemikte değil.ama resmen sony si olmayanı ezip kendilerini üstün görüp pof pof lamak saçmalık.zaten bi marka fanlığı nedir hiç anlamış değilm.parayı bizler weriorz bizim cebimze giren birşey yk bunu unutmayn.
    nse inş anneme bu pc den almayı düşünüorz.ama o kadr soru srdm ama heralde sony miz yok die çokta tın gibi geldi.yne de tkrar soraym şimdi her bilgisayrı kapat dediğimzde %5 mi düşüyor.dielm ki 20 kere açtk kaptk batarya bitiyor mu merak ettiğim en önemli konu bu.
    bazı arkadşlara sert tepki werdiysem affola ama insan bi yerde tepkisini dile getirmek istiyor.dğerli görüşlernz ve yardmlarınız içn şimdiden tşkler...



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CoNneCtinG_04 -- 18 Mart 2010; 1:23:49 >




  • 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.