Şimdi Ara

Sony VPC-EB1S1E/BJ i5-430 Ati HD5650 (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.779
Cevap
2
Favori
98.434
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • ben daha almadım öncelikle bunu söliyim..dolayısıylada herhangi bir pişmanlıgım yok..şuan sadece araştırıyorum ama tabikide önceligim asus..ekran kartını kıskancak bişeyimde yok çünkü asus 5730 kullanıyo yani yüzde15daha performanslı bi ekran kartı..ayrıca asusta ses cızırtısı oldugunu söleyen ilk insan sensin galiba özelliklerini iyi okumadın asus n61jq yu okumanı tavsiye ederim ki sony dizüstü bilgisayarlarını kendisi yapmıyo bununla ilgilide bir link vericem ordan okursunuz bakarsınız şuan piyasanın yıldızı kimmiş..sony tabikide bir marka ancan şunu unutulmamalı her markanın lider oldugu bir alanı var..sony toshiba tabi şimdilik aklıma gelenler bunlar müziksistemi televizyon konularında krallar..ama asusu asus yapan bilgisayarlardır buda unutulmamalı..
  • http://www.chip.com.tr/blog/nonpasaran/notebook-satin-alma-rehberi_4651.html bu linkten okuyup bilgi edinebilirsiniz bakın bakalım en iyi bilgisayar firmaları arasında sonynin adı varmı..şahsen kıskanılcak bi başarı yok gibi gözüküo
  • aynı özelkte pc ler 1400 1500 e giderken vaio 1900 üstelik kasa kalitesi de vaio gibi değil.cızırtılar pil süresi gibi sorunlar da varmış.anneme alıcaktık ama bu kadar sorunlu bir vaio alnmaz bnce o fiyata i7 işlemcili bir pc bile alınabilr.vaio bu sefer kalitesinden ödün werdi
  • kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum yarın alıcam 1940 TL 12 taksit.
    fan sesi ve ısınma sorunları hakkında son kez ne söyleyeceksiniz şu anda kullanan arkadaşlar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: forumunda

    kullanan arkadaşlardan yardım istiyorum yarın alıcam 1940 TL 12 taksit.
    fan sesi ve ısınma sorunları hakkında son kez ne söyleyeceksiniz şu anda kullanan arkadaşlar


    Aynı sorular benimde kafamı kurcalıyor bende almayı planlıyorum.Fakat kullanan 1-2 arkadaş yazdı görüşlerini kullanıcı sayısı az olduğundan net bir fikir edinemedik.
  • peşin 1800 civarına veren bi yer bulsam bende alıcam ama bulamadım henüz :)
  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniogun

    o salak dedigin adam chipte yazıyo umarım farkındasındır..ayrıca yalanda sölemiyo sonynin uzmanlık alanı bilgisayarmıdır...eger öledir diyosan ztn sölencek bişey yok..al işte sorunlar ortada sesinde sıkntı var diyolar 5650nin performansı düşürüldü diyolar vs..ben herkese soruyorum sadece bilgilenmek için..sonuçta burda bilgi paylaşıyoruz digerleriyle karşılaştırmadan nasıl bilgi edincen..benm kafamda 2model var para göre bakıyorum onlardan biride sony piyasa çok karışık..oyüzden dogru yerde yazıyorum kimse pişman olmasın diye..ama kimse çok bişey beklemesin sonyden bunuda sölüyorum..



    elinize alıp bakmadan yorum yapmaktan kaçınmak diye bir şey var ses sıkıntısı 1 kişide oluşmus bu forumda diğerleri elinde makina olmayan arkadaşlar yorumlardan bir şey cıkartmaya calısıyor sony vaio asus markasını baya bir katladı gibime geliyor 90yıllarında değiliz yada 2000 ve chipte yazanın kim olduğu umrumda değil sacmaladıgı ap açık ortada acer dan tut toshiba sony camur atan bir insan baska hangi marka kaldı onuda bilmiyorum apple flan kaldı onada laf atmasını umuyordum ama atmamıs ilginc 1kez daha sölüyorum ürün'ü elinize alıp en azından 3 4gün kullanmadan negatif yorumlar sadece alıcıların kafasını karıstırır yok sesi cıkıyor yok ekranı dandik yok kendi dandik vaio değil bu cakma vaio i5 daha iyi satan ve performans'ta daha iyi olan bir makina gösterin eyv diyim packard bell stokda yok ve aradaki fiyat farkı baya bi az %99 vaio tercih edilıyor acer kasası yüzündenki acer kullanmış ve acer'ın gayet saglam i5 yaptıgınıda biliyorum aradaki 500tl farkına rahmen gene vaio tercih ediliyor sonuçta boru değil piyasanın en iyi markalarından biri ne kadar BİLGİSAYAR İŞİNE SONRADAN GİRSE BİLE




  • bugün bimekste i3'lü modeli biraz inceledim. Hemen yanındaki asus modellerine baktığınızda ekran parlaklığı ilk olarak gözünüze çarpıyor, ancak aldanmamak lazım hemen çünkü benim gördüğüm asus'larda windows7'nin default arkaplanı ( parlak renkli mavi) var, vaio'da ise renkleri daha solgun vaio arkaplanı var. Ekranları resim, video vs açmadan karşılaştırmayınız, pek zamanım olmadı incelemeye, ancak vaio'nun arkaplanı değiştirdiğimde arada fark yoktu diyebilirim, ekran parlaklığı az diyen arkadaşlar yorum yaparlarsa sevinirim, nasıl bir sorun var açıklayabilirler mi?
  • yalnış şurda anlaşılmayan bi nokta var adam sonyi toshibayı aşagılamıyo sadece bunları markası satıyo ama bu markalar bu ürünleri yapmıyo diyo hepsi bu..ses sıkıntısı tek kişide olan bişey degil ona bakarsan pb de ses sıkntısı var ki ztn oda yan ürün sonyde de ses sıkntısı var ztn ben gerçekçi olmaktan yanayım şunlar şunlar sıkıntılarıdır şunlar şunlar avantajlarıdır..ayrıca bu işler sakat işler ztn insanların bir kısmı asusta fan sıkntısı var diyo kimisi çatır çatır oyun oynuyo..ama şunu düşünmek lazım asusun acerın vb..firmaların fiyat çizgisi bellidir sonyininde belliydi busefer nie böle oldu die düşündürüyo adamı..ben fikir alıyorum asus n61jq ile(bakmanızı öneririm)sony nin bu modeli arasında kaldım param buna yetiyo ama çok az kasarsam asusta olur ama degermi..ayrıca acerdanda okadar eminolma derim ençok hata veren laptoplardan birki son çıkardıgı i5 kasa olarak hayal kırıklıgıdır..




  • quote:

    Orijinalden alıntı: uniogun

    yalnış şurda anlaşılmayan bi nokta var adam sonyi toshibayı aşagılamıyo sadece bunları markası satıyo ama bu markalar bu ürünleri yapmıyo diyo hepsi bu..ses sıkıntısı tek kişide olan bişey degil ona bakarsan pb de ses sıkntısı var ki ztn oda yan ürün sonyde de ses sıkntısı var ztn ben gerçekçi olmaktan yanayım şunlar şunlar sıkıntılarıdır şunlar şunlar avantajlarıdır..ayrıca bu işler sakat işler ztn insanların bir kısmı asusta fan sıkntısı var diyo kimisi çatır çatır oyun oynuyo..ama şunu düşünmek lazım asusun acerın vb..firmaların fiyat çizgisi bellidir sonyininde belliydi busefer nie böle oldu die düşündürüyo adamı..ben fikir alıyorum asus n61jq ile(bakmanızı öneririm)sony nin bu modeli arasında kaldım param buna yetiyo ama çok az kasarsam asusta olur ama degermi..ayrıca acerdanda okadar eminolma derim ençok hata veren laptoplardan birki son çıkardıgı i5 kasa olarak hayal kırıklıgıdır..

    dostum bakma yine hepsi muhallakda.dedigin gibi asus i7+5730 baya dikkat cekiyor ama sonyle arasında 500 tl oynuyor bu fiyata alınabilecek en iyisi yine sony gibi gözüküyor




  • arkadaşlar dün aldım bili.cepa sony mağzasından 1800 e. ses filan yok bende. ekranıda windows 7 temasını yaparsanız gayet canlanıyor. şuanda elimde toshibe a350 modeli de var. karşılaştırmak gerekirse çok daha hafif ama hoparlörler toshiba kadar ii değil.kasa olarak toshiba daha sağlam olarak göründü ama sonyde de bu fiyata kesinlikle kaçmayacak bi ürün.
  • 1800e aldın ölemi..hala stoklarında varmı..üründen memnunmusun..biliyorum çok soru soruorm ama hiç oyun fln oynadınmı..tuş takmı fln nasl kalitelimi..dayanıklımı..birz anlatırmısın..ben ya onu yada asus n61jq alcm çünküde ondan..
  • bence vardır. arkadaşımda bugün kentparktaki sony center dan aldı. sony centerlar peşinde 1800 e bırakıo. tuş takımı toshibaya göre bence oyun oynanacak kadar dayanklı görrünmedi.öle sert basmıyosan sorun olacağını zannetmiyoum. çok sade ve şık bi bilgisayar.bence sony sonydir diyorum başka bişi demiyoum.
  • ayrıca memnunum.ısınma filan hiç olmuo. oyun olarak resident evil 5 yükledim çok rahat çalıştırdı son ayarlarda .
  • dışı biraz çabuk yıprancakmış gibi göründü gözüme sence ölemi..tuş takımı bncede ztn birz kötü olmuş..ben hiç resident evil oynamadım agır bi oyunmu..oynarken harhangi bir fan sesi özelliklede grafiklerin yogunlaştıgı zamanlarda bir agırlaşma fln..kusurabakma bu saatte soruyorum ama..normal fiyatı nekadar onuda söliyebilirmisiniz..
  • ilk mesajı gpu-z , 3dmark testleri ve oyun içi ss lerle renklendirebilirseniz süper olur. Ana konu çoktan olmuş bile ilk mesajı düzenlemenin zamanı gelmiş.
  • Benim ilk izlenimlerim çok olumlu...Öncelikle çok şık bir notebook, arkadaşın dediği gibi dışının çabuk yıpranacağını sanmıyorum. Şuan için PES 10 yükledim.. En yüksek görüntü ayarlarında banamısın demiyor...Yaklaşık 8 saat PES oynadık,kontrol ettim ısınma yoktu... tabi grafik kartını daha çok zorlayan oyunlarda yükleyeceğim... şimdilik bu kadar
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Mechatronik

    ilk mesajı gpu-z , 3dmark testleri ve oyun içi ss lerle renklendirebilirseniz süper olur. Ana konu çoktan olmuş bile ilk mesajı düzenlemenin zamanı gelmiş.


    Evet artık test sonuçlarını görme zamanı geldi:) Şimdi "şöyle görünüyor, böyle kalitesiz" sözleri temelsiz kalıyor. Modeli alan arkadaşlar test sonuçlarını koyamayacaklar ise en azından şöyle tarafsız, dışarıdan birinin gözüyle artılarını ve eksilerini hep beraber yazabilirse biz de daha iyi fikir sahibi olabiliriz.
  • yav izmirde ankarada sony centerlardan 1800 e alıyonuz valla çok şanslısınız istanbulda hiçbir sony center inmiyo o fiyata yahu adamlar peşin 1980 diyo ya
  • Dün Call Of Duty Modern Warfare 2 'yi Ful çözünürlük ve full detayda oynadım 1 saniye bile kasmadı ve inanılmaz akıcı.
    Bana test etmek istediğiniz programların isimlerini söyleyin.Veya sıralayın.
    Bu akşam evde hepsini çaıştırıp test edeyim.
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.