Şimdi Ara

SONY VİDEO KAMERA DESTEK HATTI (179. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.651
Cevap
13
Favori
721.305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • sevgili dhci arkadaşlarım sony dcrhc 39 e kameram var düne kadar normal çekim yapıyordum taki bugün kullanmak için açtığımda renklerin bir acayip olduğunu sanki ısı termal kamerası gibi görüntü kaydettiğini farkettim dünkü çekim gayet iyi izleniyor ne yapmalıyım arkadaşlar formatta attım

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy

    mesela alttaki linkteki olabilirmi hem flex kablo bağlantısı hem uçlu girişi var flex kablo takılan yeri kullanmam gerekli galiba..

    http://urun.gittigidiyor.com/bilgisayar/usb-to-1-8-quot-micro-ide-zif-donusturucu-adaptor-58823803


    Evet bu olur ;)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ama gece kayıtları iyi değilmiş samsung'un. bir de PANASONIC SDR-S26EG seçeneği var. onunla samsung'u kıyasladığınızda yine samsung mu dersiniz.
  • benim elimde sony FCB-EX1010P kamera var ödevim ona komutlar göndererek zoom /focus gibi şeyler yaptırmak. visual c# da seri haberleşmeyi kullanarak kodları yazdım fakat kameraya bi türlü komut göneremedim bilgisi olan varsa yardım edebilir mi?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: neslinur96

    ama gece kayıtları iyi değilmiş samsung'un. bir de PANASONIC SDR-S26EG seçeneği var. onunla samsung'u kıyasladığınızda yine samsung mu dersiniz.

    gece görüşü olarak en iyisi zaten sony..

    onun dışında tabiki samsung daha iyi panasonic e göre..

    ama sony hd olmadığı için önermiyorum.. sd nin görüntü kalitesi fullhd tv lerde berbat ki zaten yakında 4k tv lerde çıkacak o zaman çamur gibi olur görüntü.. 2010 dan sonra sd kamera alanın aklına şaşarım zaten..
  • sony dcr-sr30 hdd cameraya sahibim fakat şarj aletini kaybettim.bataryasını şarj edemediğimden dolayı kullanamıyorum.acaba nereden bulabilirim bileniniz var mı satın alabileceğim bir yer.? antalyada oturmaktayım.?
  • acil cevap bekliyorum ben buralarda ilgilenebilirseniz çok sevinirim.
  • Arkadaşlar benim yaklaşık 7 senelik SONY HANDYCAM VİSİON VİDEO Hİ8 kameram var ama kullanma klavuzunu kaybettim ve daha nasıl açılacağından ve nasılşarj edileceğinden haberim yok benim makinenin temel bilgilerini öğrenmem bile yeter .

    Bu kameranın nasıl bir kamera olduğunu , nasıl kullanıldığını veek özelliklerini yazarsanız sevinirim.
  • Merhaba arkadaşlar
    SONY DCR-HC24E kameramın dokunmatik ekranı çalışmıyor,kalibrasyonu denedim olmadı,gerçi kalibrasyon nasıl yapıldığınıda tam anlayamadım ya....bunun tamiri konusunda fikir verebilir misiniz?
    Bana ne kadara mal olur bunun tamiri? Az-çok bellidir diye düşünüyorum bu tür arızalardaki fiyatlar? Güvenebileceğim ve hesaplı tamir ettirebileceğim bir yerde gösterebilirseniz sevinirim..Şimdiden tşkler..
  • yok mudur bu soruma cevap verebilecek şahsı muhterem(ler) yaw :(
  • quote:

    Orijinalden alıntı: Hakan456

    quote:

    Orijinalden alıntı: kimnenasıl

    Sony tvr 140 kameramda 1394 giriş yuvası mevcut ama Laptopumda firewire kablo girişi yok.Kameradan dvd ye kayıt yapılacak ama..Dönüştürücü olur mu.Dönüştürücülerden verimli görüntü ve ses alınabilir mi?

    dönüştürücü de alabilirsiniz olmadı laptopta pcmıe girişi varsa oraya uygun firewire girişi de alabilirsiniz.. benim tavsiyem dönüştürücü almanız yönünde.. firewire olayı baya uğraştırır..


    burda bir dönüştürücü var ama fiyatı yazmamışlar.. isterseniz firmayla irtibata geçin.. eğer yüksek fiyat söylerlerse fotoğrafçıların bir çoğu analog kaseti dijitale 10-20tl arasında dvd ye çekiyor..

    http://www.avkom.com/U523,37,ADVCmini-GRASS-VALLEY-PROVIDEO.htm

    Bizim Sonycide öyle olmaz diyor.Pcmcıa girişinden firewire ile kayıt olmaz diyor.Zaten Usb ile net kayıt alamazsın demişti.Nasıl olacak bu kayıt işi çözemedim bir türlü.Masa üstü pc mi tamir ettirip onu devreye mi sokmalı bilmem?




  • Arkadaşlarhttp://www.sony.com.tr/product/sdh-minidv/dcr-hc39e kameram var kamera kızıl çekiyor kamerayı elimden geldiğince dikkatli kullanan biriyim kamera nasıl kızıl çekiyor derseniz renler kırmızı gözüküyor bir anda oldu.Not:Arkadaşlar eski kayıtlar gayet sağlıklı
  • sony dcr-sr30 hdd cameraya sahibim fakat şarj aletini kaybettim.bataryasını şarj edemediğimden dolayı kullanamıyorum.acaba nereden bulabilirim bileniniz var mı satın alabileceğim bir yer.? antalyada oturmaktayım.?
  • quote:

    Orijinalden alıntı: birol özsoy

    arkadaşlar dün öğleden sonra benim oğlanın ve kuzenini sünnet ettirdik ilk önce benim oğlan sünnet oldu sonra yeğenin sünenntinin tam bitişinde doğru kamerama ''HDD biçimlendirme hatası'' dedi veri kurtarılsınmı falan yazdı kurtar dedimsede format atmak istedimsede hdd ye ulaşılamıyor dedi. verdiği hata kodu da ''E:31:00'' bu sorun hakkında ne yapabilirim kameranın modeli ''SONY DCR-SR58E'' garantiside biteli 1 ay oluyor.hdd yi çıkardı yani baktım onu çıkarıp pc ye takayım dedim ama flex kablo ile bağlı usb dende pc göemüyor kamerayı. hdd'yi pc ye direk bağlamak için bir kablo varmı.

    bari sünnetin videolarını kurtarsamda sonra isterse patlasın kamera videolara çok üzüldüm.

    lütfen yardımlarınızı bekliyorum.

    ben artık bu sonynin bunu bilerek yaptığını düğşünmeye başladım çünkü önceki kameramda sonydi ve garantisi bittikten 4 ay sonra bozuldu bi dahada tamir olmadı bunun garantisi bitti 1 ay geççti bozuldu niye garanti bitince bozuluyor,öyle bir yaralamamı yapıyorlar .

    hdd için pc ye bağlamak için parça aldım hddyi söküp pcye bağladım pc de görmüyor hddyi.
    yani servise vereceğim sizce servis 80 gb lık bir hddyi kaça değiştirir servis bozuk hdd deli videoları kurtarabilirmi.

    KESİNLİKLE BİR DAHA SONY KAMERA ALMAM. iki kamera ikiside garanti bitti öldü.




  • arkadaşlar 2010 yılında sony hdr xr500e almıştım. fakat doğubanktan spot aldığım için mi yoksa tamamı böyle mi bilmiyorum ama çekimleri 1080/50i olarak yapıyor ve sanırım türkiyede genel olarak bilgisayar ve tvlerde 60i kullanılıyor haliyle çektiğim videolarda sürekli bir titreklik mevcut acaba bunu düzeltmemin bir yolu var mı örneğin kamerada bu çekimi 60i yapmamın bir yolu var mı yada 50i yi 60i ye çevirebileceğim herhangi bir converter? şimdiden teşekkür ederim iyi günler.
  • Bence Sony kameralar kadar kameraların satıldığı yerde önemli. Bir sony kamerayı en ucuza ve garantili almak değilmidir amaç... Mesela ankara'da adamlar bunu başarmışlar. en ucuza veriyorlar ve 1 yıl servis garantili... ben onları tercih ediyorum ve şiddetle tavsiye ederim. telefonunu vereyim belki lazım olur size 0534 288 27 77
  • Merhaba Arkadaşlar,

    elime biyerden sony dcr-dvd101e kamera geçti. Pili bitikti ve içinde eski bir disk vardı. Pil ve disk aldım ama eski diskteki videoları göstermesine rağmen yeni diski takınca error diyor. Ne yapmam lazım.

    Saygılar
  • Arkadaşlar kamera ılırken mutlaka garantili olmasına dikkat edin. Sonra başınız çok ağrır. Ben Ankarada çok güvenilir bir yerden alırım cihazlarımı. Garanti yapıyor adamlar. Kesinlikle ürünü alıp işe çıktığınızla bir süprizle karşılaşmıyorsunuz. Gönül rahatlığı ile gidiyorum çekimlere ben. daha yeni 6 led kamera tepe lambası aldım çok süper. 6 saate yakın kesintisiz ışık desteği sağlıyor. Lazım olur belki diye telefonlsarı 0532 5910610. saygılar.
  • Evet evet bende Ankara'da malum yerden (05325910610 Adem bey) MC2000 kamera aldım geçen gün. cihazdan çok memnunum. garantili olması kendimi güvende hissetmemi sağladı. Cihazlarınızın temini için orayı şiddetle tavsiye ederim.
  • alttaki ilanda aynı kameram var kaset mekanizması komple değişmesi gerekiyormuş, konuyu takip eden sony servisi varsa kaset mekanizmasını değiştirme ücretini yazabilirmi?
    lütfen gönderin bakalım v.b. yazmayın , öğrenelimki fiyatı gönderelim, göndereceğim sonra çok masraf çıkacak vazgeçeğim boşa kargo ücreti ödemeyelim.

    kameram
    http://www.sony.com.tr/product/sdh-digital-8/dcr-trv285e



    birde hardiskli kamerada var elimde bununda hardisk arızası var galiba bozulmuş hardisten servisler eski videoları kurtarabilirlermi?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi birol özsoy -- 2 Ekim 2012; 10:48:46 >
  • 
Sayfa: önceki 177178179180181
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.