Şimdi Ara

SONY VAİO VPCEB NOTEBOOK ISINMA SORUNU

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
1.603
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • ARKADAŞLAR YENİ SONY VAİO NOTE BOOK ALDIM 1 AYDIR KULLANIYORUM AMA ŞÖYLE BİR DURUM VAR ŞARJA SOKMADAN ÇALIŞTIRDIĞIMDA FAN YADA İŞLEMCİSİNDEN (NOTEBOOKUN TAM ORTA YERİNDEN)TİZ BİR SES GELİYOR AMA ŞARJA SOKTUĞUMDA BU SES KESİLİYOR BU DURUMDAN DOLAYI NOTEBOOKU ALDIĞIM YERE GERİ VERDİM YİNE AYNI MODELDEN ALDIM BUNDADA AYNI DURUM VAR BİRDE DOKUNDUĞUMDA FAZLA ISINMAMASINA RAĞMEN BÖLE HAFİFTEN YANIK PLASTİK KOKUSU GELİYOR ARA SIRA SİZCE NE OLABİLİR???



  • Laptobun ankartındki bir companentten geldiğini düşünüyorum kokunun. Muhtemelen seste ondan geliyordur. Ürünü değişmişsin. Ancak kroniksel bir devre elemanı arızası olabilir. Bi servise göster bence. Yeni aldığına göre yolla garantiye. Ücretsiz yaparlar. Kullanıcı hatasına girmiyor.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: sampiyon bilo

    Laptobun ankartındki bir companentten geldiğini düşünüyorum kokunun. Muhtemelen seste ondan geliyordur. Ürünü değişmişsin. Ancak kroniksel bir devre elemanı arızası olabilir. Bi servise göster bence. Yeni aldığına göre yolla garantiye. Ücretsiz yaparlar. Kullanıcı hatasına girmiyor.


    kardeşş açıkcası yeni değişim yapmıştımm vede bıktım ürün değişim işlemleriyle uğraşmaktan ve beklemekten biraz daha bekleyeveğim her açtığımda bu koku gelmeye devam ederse dediğini yapacağım.....inşallah doğrusunu yapıyorumdur
  • Koku tam olarak nereden geliyor?
  • konuyu hhortlatıcam ama arkadaşlara yardımı olur sony vaio i3 bi makine aldım bende de o tiz ses vardı ses mikrofon açık olduğu için geliyor. Hard diskin sesini iletirmişcesine işlem yaptıkça ses geliyo ve çok gıcık. Biraz araştırdım mikrofonu kapadım sorun tamamen çözüldü. O koku olayını anlamadım sony nin bazı modelleri çok aşırı ısınıyor arkadaşınki hangi model bilemiyorum ama bende VPCEB41ME modeli var sıkıntım yok. şöyle bi tavsiyede bulunayım oyun oynamadığınız vkit güç tasarruf modunda işlemci gücünüde kısarak makineyi daha az ısı ve daha çok pil ile kullanmak mümkün. İşlemci yorulmadığı için ve ekran kartı performansa değil pil ömrüne odaklandığı için alet daha serin çalışacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.